האם אתם בעד או נגד מכירת חזיר בארץ?

maozeitan

New member
האם אתם בעד או נגד מכירת חזיר בארץ?

סיפרתי פה לכמה ספרדים שבישראל רוצים לאסור מכירת חזיר והם היו פשוט בשוק חלקם אמרו שחמון איבריקו זה הדבר הכי טעים שיש ומי שיפסיד הוא כמובן אנחנו ההישראלים מה אתם חושבים? לאסור על מכירת החזיר או לאפשר למכור אותו?
 

frolog24

New member
בגדול אני בעד אבל...

מחד גיסא אין לשכוח כי המדינה היא בעלת אופי יהודי אחרי הכל!!!(בלי להעליב את כופרי הפורום). אך מאידך גיסא מה עם חייה תן לחיות ואל תשפוט אחרים???(בלי להעליב את רבני הפורום). בכלליות נראה לי שמי שרוצה- יכול להשיג בשר חזיר בארץ.(שזה בערך כמו להתחרות במרוצי שטח או להמר בבתי קזינו בלתי חוקיים). אגב מעוז, אם היית מבקר בשוווקי הבשר העממים בקוצאבמבה(בוליביה) הייתה חושב אחרת (כמובן...בלי להעליב את הזקנות הבוליביאניות עם המאכלת ביד)
 

solee

New member
שטיות במיץ עגבניות...

מה השטיות האלה לאסור על בנאדם לאכול מה שהוא אוהב??? יש המון דברים לא כשרים בשוק , למה דווקא חזיר??? נכון. המדינה היא בעלת אופי דתי, אבל בואו לא נשכח שיש כאן גם נוצרים. זה פגיעה בזכות הפרט. ממתי הדתיים יגידו לי מה עלי לאכול או לא לאכול. אוף, איזה עצבים. מי שלא רוצה שלא יקנה בטיב טעם. חלאס !!! חוץ מזה שיהיה יום נעים לכולם. אהבה עושה פלאים.
 

maozeitan

New member
כמה עצבים שיחררת, כל הכבוד מסכים איתך

לדעתי יש לעשות הפרדת דת ממדינה ובטח לא לתת תקציבי עתק לכל הפינגווינים (החרדים) שילכו לעבוד ולעשות צבא !
 

כרוני

New member
מסכים איתך בתנאי שכל המגזרים במדינה הזאת לא

יתעלקו על מזגרים אחרים.....
 

maozeitan

New member
בוא נתחיל מזה שמגזר התמסחים יפסיקו לנשוך את..

מגזר דגי הרקק אח"כ נעבור למגזרים מסובכים יותר
 

כרוני

New member
נשמע כאילו יש לך מניות בטיב טעם....../images/Emo8.gif

עצבני על גאידמק? בכל מקרה, איש איש באמונתו יחיה. מי שאוהב לאכול חזיר - שיאכל חזיר.... מי שאוהב לאכול אלפקה - שיאכל אלפקה.... תעשה מה שבא לך כל עוד אתה לא קם ומנפנף בנתח בשר לבן בעיניים של אנשים שלא מקבלים את זה. יום טוב, חבל על העצבים.
 

maozeitan

New member
אתה צודק, צריך לכבד ולא לנפנף כמו שכנים שלי

שהיו עושים על האש ביום כיפור בכוונה כדי להרגיז את הדתיים.
 

solee

New member
../images/Emo32.gif אני בת !!

וכן יש לי, להורים יותר נכון, מנוי בטיב טעם .
 
למעלה