האם אתם גם עושים, או רק מסתכלים?

peergo

New member
האם אתם גם עושים, או רק מסתכלים?

היי חבר'ה, אני חדש כאן יחסית(אולי שבוע)...פורום מגניב כבר אמרתי? הייתי רוצה אולי קצת להכיר יותר טוב את המשתתפים פה בפורום גם מבחינת הפעילות שלהם בכל נושא אומנויות הלחימה (אולי כבר היו שרשורים כאלו בעבר? אני מאמין שכן..), אז חשבתי לעצמי שכל אחד יכתוב פה מה הוא עושה חוץ מלרבוץ על הכורסה האהובה עליו כשיש UFC ולהתרומם ממנה כאשר יש איזה נוקאוט יפה או הכנעה מגניבה.. במה אתם מתאמנים ואצל מי? ממליצים? אולי כדאי גם לעשות אימוני פורום..שכולם יגיעו לאימון משותף שיודרך ע"י מישהו מכם בעל חגורה שחורה מדריך מוסמך וכאלה...אצל מישהו בבית על הדשא.. או באיזה פארק. נתאמן בקרבות עמידה/קרקע/שניהם.. יהיה מגניב אני חושב. תנו דעתכם. אני אתחיל: שמי פאר, בן 31, מתאמן כ 8 שנים ג'ו ג'יטסו, חגורה כחולה. אני חושב שג'ו ג'יטסו(לא ברזילאי) זו התשובה הטובה ביותר למי שרוצה לעשות MMA פעמיים בשבוע כי זה משלב קרקע ועמידה. מתאמן כרגע אצל אייל כהן(שלפני כמה שעות הכניע את 112 הקילוגרמים שלי על הקרקע איזה 4 פעמים בשתיים וחצי דקות) כשלוש שנים, חמש שנים אצל רמי ששון(שהתאמן עם ריקסון גרייסי) מה שאני לא אוהב בשיטה זה את כל מה שלא כל כך קשור ל MMA, הגנה עצמית מתפיסות רחוב, מקלות, סכינים(למרות החשיבות). אם המאמן היה מתרכז רק בטכניקות קרב הייתי הרבה יותר מרוצה.

favor

New member
אני..

התאמני בעבר בג'ודו ואח"כ יותר לעומק באגרוף תאילנדי בגלל בעיות בגב הפסקתי. אני ממש רוצה לחזור להתאמן אבל אני לא יודע אם הגב יאפשר לי.. אף אחד לא ממליץ לי אבל אני עדיין לא נכה. אני מבואס רצח בגלל זה. וסחתיין על ההתמדה בג'יו ג'יטסו!

גיא ע

New member
MMA - אני על הכורסא ../images/Emo67.gif... וספורט שאני כן

עושה זה שחייה: 2.5 קילומטר 4 פעמים בשבוע.

peergo

New member
אז סיבולת שריר ולב-ריאה יש לך כבר...

חסר רק קצת טכניקה

sandman2

New member
אני מתאמן הרבה

4 פעמים בשבוע משקולות וקיק בוקס משתדל להוסיף פעמיים בשבוע BJJ

sandman2

New member
מקווה בשביל סילבה

שהוא לא ברמה שלי :) אני הייתי מדריך קיק בוקס כך שאני מתאמן עם חברים לבד וBJJ אני עושה אצל ברזילאי נחמד בשם ז'אן שמאמן בר"ג והגיע לארץ דרך רם גלבוע מבלייזר ומערוץ אגו טוטאל

peergo

New member
רם גלבוע ייבא אותו לארץ?

אני התאמנתי עם רם גלבוע אצל רמי ששון בגבעתיים. מרגישים גם בפרשנות שלו באגו טוטאל שהוא מדבר מתוך ניסיון ושהוא לא פרסומת מהלכת לBJJ. אני אוהב אותו הרבה יותר מאשר את הבחור השני.

KentaFuji

New member
ג'ודו

אני מתאמן רציני מאוד- ובגלל הג'ודו אני גם רץ והולך להתחיל משקולות. מתאמן אצל ליעד אקו בשהם.

talhorm

New member
מת להתחיל להתאמן על BJJ

אבל בא לי על משהו מהאיזור שלי... יותר נכון בעיר שלי, חדרה. ואין משהו איכותי או משהו בכלל בחדרעעע.

king kong bundy

New member
חגורה שחורה BBJ ואיגרוף תאילנדי כשאני בתאילנד

אגב, אני פותח דוג'ו לקמפו קראטה אז תזהרו מקינג קונג בנדי

למעלה