האם אתם הצלחתם

קליק in

New member
האם אתם הצלחתם

בעזרת הדרכים שכתובות בספר הסוד למשוך לחייכם דברים? כמה זמן של תירגול ואימונים זה לקח לכם?

naty3

New member
הזמן משתנה מאדם לאדם

אם למשל אדם רוצה למשוך לחייו כסף אך יש לו אמונות מגבילות ולא נכונות לגביו-העניין יתעכב עד שהאדם יבין שמשהו צריך להשתנות. דברים בדרך כלל לא קורים בן-לילה אם לזה התכוונת בשאלתך. יש גם את עניין העשייה-לא רק לשבת ולחכות שמשהו יגיע אלינו, אלא גם להיות פעילים ולעשות מה שאפשר כדי לאותת ליקום שאנו רציניים בעניין. בקשר למשיכת דברים לחיים, עכשיו כשאני חושבת על זה, מאז שראיתי את הסרט "הסוד" וקראתי את הספר לא משכתי אלי הרבה דברים, אבל כן יש לי רצונות ושאיפות שיתגשמו (עברה שנה או אולי עברו שנתיים מאז שראיתי "הסוד") ואני מאמינה בלב שלם שכך יקרה. תמיד יש את אלה שיגידו: "אז מה, לא הצלחת כבר שנתיים...מה זה שווה?" זה שווה ומתגמל (צוחק מי שצוחק אחרון...). אני בנאדם מאוד חיובי וסבלני, וזה חשוב בתרבות הצריכה והשפע של ימינו, כי לא כל דבר מגיע מהר כמו שהרגילו אותנו. דברים מגיעים בזמן שלהם. צריך להצטייד בסבלנות וגם לבחון מידי פעם-אולי צריך לשנות את החזון שלי? את המטרות? אולי דברים שלא מגיעים אלי, הם חלק מהדרך של היקום לאותת לי שזה לא מה שנכון בשבילי? היקום יודע מה טוב בשבילנו, כדאי לסמוך עליו.

תלוי למה אתה מתכוון ב"דרכים הכתובות בספר" ../images/Emo13.gif

אם השאלה שלך היא: "האם אי-פעם פשוט ביקשת מהיקום משהו, ופתאום הוא הוא התממש לנגד עינך בלי שנקפת אצבע?" אז התשובה היא לא. ייתכן שחברי הפורום האחרים יתנו לך תשובה שונה, אבל זו היתה החוויה שלי. מצד שני, אם השאלה שלך היא: "האם אי-פעם יצרת לעצמך מציאות חדשה על-ידי שינוי דרך החשיבה שלך" אז התשובה שלי היא כן מהדהד ומרשים. אני מסתכל על איך נראו החיים שלי לפני 5 שנים ואיך הם נראים היום, ופשוט אי-אפשר להשוות. זה כמעט נס. והדבר המדהים באמת פה, זה שה"נס" הזה קרה בצורה טבעית לגמרי. למעשה, יחסית לסיפורי הפלאים שמופיעים בספר "הסוד", סיפור השינוי שלי כמעט משעמם. אבל אין שום דבר "משעמם" בתוצאות שהשגתי בזכות הסוויץ' המחשבתי הזה.

GMjoy

New member
וזאת דעתי

אשמח להיות הכי ברור, מאחר ועדיין אני לא החלמתי...כנראה שזה נימשך חח התגובה שלי מתייחסת גם לONLY4LOVE האחד:
אחרי הצפייה והתירגולים, אני ניתקלתי באינספור "אכזבות" שלא כמו בסרט הובילו אותי ליעדים שרציתי. OK חשבתי לעצמי: "כנראה אני עושה משהו לא בסדר". וככה זה נימשך עד שבעצם הבנתי, שאני לא הגורם לבעיה...אני עושה את מה שאני עושה-באהבה ! אז איפה מה שביקשתי? שאלתי את השאלה הזו המון פעמים, ואני הגעתי למסקנה אחת ברורה: בסרט, מראים לך בגירסה המהפנטת ביותר, הקלה ביותר איך למשוך דברים לחייך... אני למשל, לא הצלחתי למשוך חצי מהדברים שביקשתי חחח זה היה לא נעים - אלה היו דברים מאוד קטנים. עכשיו הגעתי לסוג של הבנה אחרת למה שמוכרים "בסוד": פשוט תהיו אופטימיים ! זו באמת דרך נהדרת להרגיש טוב בכל מצב, ולהאריך את ימייך, ולחיות הרבה יותר בשקט עם מה שיש, ועם מה שבא. האגו משתלט עלינו במהרה, רק אם השמע ה"תבקש ותקבל". והשאר כבר לא חשוב.. לדעתי, שכחו אותם האנשים (שעל כולם יש לי דיעה דומה לזו של גור), שקיים מעלינו אלוהים ! אף אחד לא הביא את עצמו לעולם הזה לבד, ואף אחד פה לא אמור לחשוב שאחריצפייה/קריאה ב"סוד" הוא/יא נהיו מסטרים וקאוצ'רים בעניין. זה באמת מצחיק יהיה..
אני מאמין שכל הדברים שאנחנו מבקשים ורוצים, לא נעלמים אם אנחנו לא במיקוד יום-יומי עליהם. אני מאמין שאלוהים - ואלוהים הראשון והאחרון שיחליט את מי לברך בהשגת היעדים שלו. אני הספקתי להאמין בשטויות וסתימת הפיות המפגרת הזו: לא להגיד "לא רוצה". זה כל-כך מטומטם !!! אני, לפני כמה ימים, נסעתי עם ההורים לאשדוד, ומאחר והאוטו הנוכחי ישן מאוד, הסיכוי גדול שגם יעצור בדרך ולא נוכל לחזור בלי גרר. אמא שלי קפצה ואמרה "אני ממש לא רוצה שנעצור בדרך וניתקע עד שיבוא הגרר". SO ?? הגענו לאשדוד, עשינו את לשמו באנו, וחזרנו בשלום הביתה. כאילו דיייי !! יש גבול לפילוסופיה הזאת. "הסוד" בעיניי, מדגיש נקודה מאוד טובה ומועילה, זה פשוט לקחת את הדברים באיזי. בלי להשתגע. אני אמרתי אולי לא פעם, שהשגתי יעדים ממש ממש גדולים (בלי להכיר את הסוד), ולא נקפתי אצבע למען זה - פשוט הבנתי שמגיע לי ! ONLY4LOVE היקר שלנו, אני מבטיח לך שהמצב בו אתה נמצא כרגע, זה עניין זמני. אין לדעת עד מתי זמני, אבל תאמין לי שאלוהים זוכר כל אחד ואחד. תסמוך עליו, כמו שאני התחלתי לעשות, ותדע שדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר ! רצונות חבויים או לא ממש ידועים יכוןלים לצוץ מחר, ומשהו מהם יוביל אותך להגשמה. אני מאמין שאף אחד לא רוצה לשבת בחיבוק ידיים, כל אחד עושה למען עצמו משהו כדי להצליח. לא תמיד זה אפשרי מסיבות כאלה ואחרות, לכן, תתפלל אם זה עושה לך טוב, ותסמוך בלב שלם שבן הזוג המתאים לך חי ונושם - מחכה גם לאהבה הזו. אני חושב שבעת החלטה שכזו, החותמת כבר נמצאת על שניכם - ככה שאתם תיפגשו בזמן הכי טוב מבחינת האל (היקום). מקווה שעזרתי לך :) אתה מוזמן גם להישאר כאן, ולהשתתף בדיונים !

GMjoy המון תודה לך!!

ותודה לכל מי שהגיב לי על הנושא! נתתם לי כזאת אנרגיה נהדרת, והבנה יותר צלולה למה שקורה...זה מאוד חשוב לי! אני מרגיש את עצמי הרבה יותר משוחרר מאז הימים האחרוני, והכל בזכותכם! אני אשמח מאוד להיות חלק מהפורום הזה - אני חושב שיהיה לי מאוד כייף איתכם
ושוב, תודה לכולכם על התגובות

ogold1

New member
הסוד של "הסוד"

ברגע שאתה רוצה משהו, מצייר אותו לנגד עינייך ומאמין שהוא יקרה, הוא יקרה. אני מכירה בחור שלא מצא אהבה תקופה ארוכה. הוא ידע בדיוק איזו בחורה הוא רוצה. איך היא אמורה להיראות, אילו תכונות אופי צריכות להיות לה וכו'. הוא ישב ורשם על דף פרטי פרטים של אותה בחורה דמיונית שאותה קיווה לפגוש. ממש פרטי פרטים, גם פרטים שנראים לכאורה שוליים וקטנוניים. רשם תכונות אופי, גם מנוגדות זו לזו ועוד. במשך 5 שנים הוא יצא עם בחורות אחרות, וכל הזמן קיווה למצוא את "האחת". את אותה בחורה, שאת פרטיה המדוייקים דמיין כל יום. הוא לא ישב בחיבוק ידיים ולא חיכה שהיא במקרה תדפוק על דלת ביתו, הוא נרשם לאתר היכרויות, יצא עם בחורות וניסה למצוא. אך לא מתוך לחץ. ולבסוף הוא פגש אותה במקום מאוד לא צפוי. מקום שהוא כלל לא היה אמור להיות בו. בהתחלה הוא לא זיהה שמדובר ב"אשת חלומותיו", אך כעבור שתיים שלוש פגישות, התברר לו שהיא בדיוק האישה שרצה.בדיוק האישה שכתב עליה, בדיוק האישה שחלם עליה בקביעות. כולל כל התכונות וכולל כל הפרטים הקטנים. הם נשואים היום ואין מאושר ממנו. זה נשמע כמו הפי אנד של אגדת ילדים.. אך זו המציאות. דבר ראשון, אתה צריך לדעת בוודאות מה אתה רוצה. יש אנשים שמצהירים שהם רוצים נניח להתעשר, אך בליבם די פוחדים מזה. יש אנשים שמצהירים שהם רוצים וילה עם בריכה, אך עמוק בליבם זה לא באמת מה שהם רוצים. קודם תקשיבו לקול הפנימי שלכם. מה אתם בדיוק רוצים. ואם מדובר בבן/ בת זוג, תכתבו, תציירו, תרשמו את כל הפרטים. דבר שני, לתת ליקום לזמן לכם את משאלת הלב. לא להילחץ, לא לפחד שזה לא יקרה. לחוש את השמחה הפנימית והידיעה שחלומכם יתגשם. לא "אולי" וללא ספק. תפנימו את העובדה שהחלום יתגשם. תנשמו אותו, תרגישו איך זה להתעורר בבוקר למציאות בו אתם חיים את חייכם כפי שחלמתם לחיות ועם התחושה הזאת תצאו מהבית. אתם צריכים להראות ליקום שאתם פתוחים ומזומנים לקבל ושאתם בטוחים ויודעים מה אתם רוצים לקבל. והחלום לא ייאחר להגיע. גם אם תחכו לו מס' שנים, הוא יגיע. דבר שלישי, לעשות את הצעד הראשון בכדי שהחלום יתגשם. אם חלומך להיות רופא, אך אין לך אפילו תעודת בגרות- גש להשלים בגרויות. התואר והחלוק הלבן לא יפלו עלייך משום מקום. והעיקר- לחשוב חיובי ולהאמין שיהיה טוב.

GMjoy

New member
המשפט הראשון -הוא הכי חזק ונכון מהכל../images/Emo70.gif

כשיודעים באמת באמת מה רוצים, וכאשר גם היקום מכיר בהתאמה של זה - הדברים פועלים למען זה
ולגבי צעדים, אז תהיו בטוחים, שהגשמה תבוא בכל צורה ודרך, אם היא אמורה לקרות - שזה אומר גם להביא אתכם ללמוד, להתנסות, ולחוות את אשר יביא אתכם למה שאתם רוצים
לא כל אדם יודע איזה צעד לנקוט - והאל תמיד יביא לו את האפשרות לזהות אותו. מאז ומעולם היו אנשים תמימים, ביישנים ושונים, ולא היה קיים אינטרנט כדי לפתוח כרטיסים וכו'...וכו'... עם כל זאת, אנשים הכירו במקרים לא צפויים, הכירו נפשות תאומות, אנשים שקשרו את חייהם וליבם לאורך כל החיים ! העניין פשוט מאוד: ברגע שאתה רוצה משהו, מצייר אותו לנגד עינייך ומאמין שהוא יקרה, הוא יקרה. THIS IS IT...

SugarMm

New member
לogold1, אני מסכים עם חלק מהדברים שכתבת.

כל הדברים שאנחנו מבקשים אותם, כבר קיימים ! אולי למעשה היו תמיד קיימים, בגלל זה הצלחנו להשיג אותם! הבחורה שהוא הצליח לדמיין כבר הייתה קיימת, אבל לא הייתה מוכרת לו. הוא הפעיל קרן על האישה הזו, כשרשם את הפרטים שהתאימו לה - והתדר הופעל מיידית, ונשלח ליקום. בנוסף לכך, הוא היה אמור לפגוש אותה. כמו שאנחנו מאמינים שאין צירופי מקרים בשום דבר, ככה אני מאמין שגם הרצון והדחף שלו באו ללא צירוף מקרים. הוא היה אמור לחשוב על מישהי כזו. הוא היה אמור לפגוש אותה (כי היא והוא מתאימים יחד), וכל מה שהיה צריך לקרות, קרה! פעם לא היו אתרי היכרויות, וגם לא אינטרנט. אנשים בכל זאת מצאו אחד את השני, ונהיו מאושרים ובנו זוגיות ומשפחה מאושרת! כי ככה רצה אלוהים! ככה אלוהים רצה, וככה זה קרה!

doingood

New member
כן בהחלט

הזמנים משתנים לדבר לדבר, אבל התוצאות בהחלט חיוביות!

ע ו פ ר ה

New member
ברוך הבא לפורום

מאז שצפיתי וקראתי את הספר השינוי המשמעותי שחל אצלי הוא שאני חיה עם הרבה יותר שמחה ומודעת הרבה יותר לאופטימיות , שהפכה לחלק ממני. מאוד רציתי להחליף את הרכב שלי. התחלתי לומר תודה ליקום על ההונדה סיוויק החדשה שלי. כשסיפרתי לבן זוגי שאני רוצה רכב חדש הוא חייך. עבר שבוע ומישהי לא עצרה בעצור . אני נוסעת בהונדה סיוויק. למדתי שצריך לדעת איך לבקש. וכל שנבקש לו יהי. באהבה עופרה

GMjoy

New member
אני זוכר את הסיפור על הרכב החדש

בשיחה הכי ראשונה שלנו, מאז הצטרפתי לפורום! מאוד אהבתי לשמוע אותך בסיפור הגשמה מוזר-נפלא שכזה
מוזר - כי תמיד נסתרות הן דרכי האל ונפלא - כי הגשמת את הרצון לרכב, והשגת אותו
כל הכבוד
---------------------------------------------------------------- אני אספר לכם סיפור ממש קצרצר שקרה מאז יום שבת עם אח שלי: יום שבת בבוקר (ת"א), אח שלי גילה שנגנבו לו האופניים שאיתם נוסע כל יום לעבודה, אופניים שעמדו מאחורי שערי ביתו. זה היה באמת מבאס, כי הוא משתדל לחסוך בהוצאות לדברים מוסיימים, והנה... טוב, לא היו לו הרבה ברירות להתלבט, ובזמן חופש המחלה (בדיוק באותו הזמן), הוא החליט ללכת לקנות אופניים-יד 2 מחנות שונה לגמרי-מזו שקנה בה את אלה שנגנבו. הוא הגיע לחנות, ובעליו הוביל אותו למחסן לראות מה יתאים לו, ולהפתעתו של אחי, מה הוא רואה שם במחסן? האופניים שלו, שנגנבו אמש, עומדים במחסן החנות!! הוא ראה שגם החליפו בהם את הגלגלים-לחדשות
הוא פנה מיד לבעל החנות, ואמר שהאופניים שם נגנבו ממנו ! בעל החנות אמר שיבדוק את העניין (כמה מוזר), ויחזור אליו. למחרת בבוקר, אח שלי קיבל טלפון מהחנות, והתבקש לבוא לקחת את האופניים שלו בחזרה - בתוספת גלגלים חדשים
נו...תראו מה זה ? חח זה ...כולם אומרים "מזל מזל", אבל ברור לי לגמרי שהכל עניין של סדר יקומי לטובת האדם. ואשמח שרק נשמע בשורות כאלה משמחות ומעוררות השראה תמיד !

למעלה