האם אתם חושבים שגארי בנאדם רע

Music4Life

New member
האם אתם חושבים שגארי בנאדם רע../images/Emo35.gif

היי, אני צופה בסדרה כבר ים בשנים.... בכל מקרה, רציתי להכנס לכאן ולכתוב כי יש משהו ש"מטריד" אותי בעניין הסדרה. כמו שהכותרת אומרת, רציתי לדעת מכם אם אתם חושבים שגארי הוא בנאדם רע? את האמת? אני חושבת שהוא די מסכן. כל העניין הזה עם המעריץ המטורף היה מאד מאד מאד מותח דבר ראשון. הם בנו את זה טוב-טוב אבל כמו כל אופרת סבון, מורחים את זה בלי סוף...כמה רציתי לדעת מי זה המעריץ הזה, חשדתי בגארי אבל זה עדיין מדהים אותי שזה הוא! בכל מקרה, אני חושבת שהוא לא בנאדם רע מהגרעין, יש לו בעיה...זה כמו שאתם לא יכולים להאשים נכה שהוא נכה כי ככה הוא. הבעיה שיש לגארי יכולה לעבור אם זה יקבל טיפול (דחוף) אבל אני לא חושבת שהוא מסוגל נגיד לרצוח או דברים כאלה. מה שאני לא מבינה זה, ברור שיש רגשות אל ויקטוריה, והוא רואה שזה פוגע בה...מצד אחד הוא כן מנסה למתן את הטירוף שלו איתה אבל מצד שני הוא לא עושה הרבה בשביל זה והוא רואה איך שזה משפיע אליה בצורה רעה!! אני גי מרחמת אליו...הוא בחור רגיש וחמוד בסך הכל, רק חבל שיש לו את הבעיה הזאת. זה כזה בזבוז - על מה שהוא עשה הוא ישב בכלא, ברור לו אני חושבת שיתפסו אותו בסוף והוא בחור מאד מוכשר, אז בגלל זה זה בזבוז. מה אתם אומרים?

יוליקה

Member
מנהל
הנה מגיבים

אהלן, וברוך/כה הבא/ה למטה בקישור תמצא/י את אתר צח"מ הישראלי שם תוכלי לגלות את הסיפורים ששאלת עליהם

dviridit

New member
גם לדעתי יש כמה דרגות לרוע

ורמתו לא גבוהה עדיין. הוא באמת לא נרראה אדם רע אבל אי אפשר באמת להיכנס לראשם של מטורפים וכדאי להיזהר גם ממנו. זה יכול להחמיר.

Pete® Pan

New member
לדעתי גארי מסכן...

התשובה שלי עלולה להישמע לכם קצת מוזרה, אבל אני מאמין שאם ניקח את הצד הקיצוני ביותר של חוסר שפיות ואת הצד הנגדי לו - הצד השפוי ביותר, אם נבדוק היטב נגלה שאין אף אחד בצד השפוי ביותר ולכל אחד מאיתנו, במידה כזו או אחרת יש מידה מסויימת של "בלאגן" או בעיה בראש... (אפילו במידה מיזערית, אפילו אם אנו לא מודעים לה) גארי צריך טיפול, ברור שהוא לא מסוגל להתמודד עם החיים ועם הדברים שעברו עליו. דרך יפה לעשות את העלילה עם וויקטוריה וגארי, היא לגרום לוויקטוריה להתאהב בו וממש להיות קשורה אליו לחלוטין... ואז, כשהקשר מתפתח ומתפתח, פתאום היא מגלה (הוא בינתיים הפסיק עם זה לחלוטין, היא מגלה לגבי העבר), מקבלת את ההלם של החיים שלה, אבל בתוך כל האהבה והעובדה שהיא סומכת עליו כ"כ, היא מצליחה איכשהו להתגבר על זה ולעזור לו לצאת מזה עם טיפולים פסיכולוגיים יד ביד...

ים כחול

New member
../images/Emo20.gifדעתי היא :../images/Emo20.gif

אדם שמעריץ אשה בטירוף ושולח מכתבים נחשב פלילי ?? אם כן למה ?? למה לוקחים את העניין קשה מידיי ?? הוא לא חטף ולא פגע או הטריד ... כל חטאו הוא להעריץ ולאסוף כמה תמונות ... הוא באמת נראה רגיש וחבל אם יקרה משהו מעבר לזה... כי אז הוא יחצה את הגבולות שבין הערצה להטרדה ... וחבל.. .... ואם כבר מעריץ מטורף ... יש לרוס את המבט הנויירוטי הפסיכופאתי שיותר הולם מטריד כפייתי שמאבד שפיות . חבל לי שלקחו בונבון כמו גארי עם פנים תמימות כלכך . כניראה שזה גורם ההפתעה שרצו לתת לנו בסדרה ... אבל זה כבר מעייף ומיותר והגיע הזמן לסיים את העלילה הזו .

Dawn12

New member
אני חושב

שגארי כבר מזמן חרג מעבר לגבולות הטעם הטוב בכל הקטע הזה של המכתבים. אם בהתחלה היו אלה באמת מכתבי הערצה תמימים, בהמשך הוא כבר שילב בהם איומים סמויים ומפורשים. אני בהחלט רואה בזה הטרדה, בעיקר אחרי שהוא שם לה מכתב בתיק (בקרימסון לייטס). זאת חדירה לפרטיות בצורה הכי ברורה וחמורה שיש - וכן - זה גם נחשב לעבירה פלילית אם אינני טועה. אני חושב שזה די ברור שמנסים להראות לנו שיש לגארי צד פגיע, ויש כביכול "סיבה" לכך שהוא מטריד את ויקטוריה. בן אדם רע? לא הייתי אומר. בן אדם עם בעיות אישיות רציניות - זה כן. העניין הוא שזה אחד הדברים (היחידים) שהופכים את הסיפור הזה למעניין ומקורי. גארי הוא לא עוד פסיכופת שמוצא לעצמו בלונדינית וממרר לה את החיים. הוא היה שם מההתחלה, מעורב בכל התקדמות או בעיה בחקירה ועכשיו הוא וויקי יוצאים ביחד. היו אלף סיפורי מטריד ומוטרדת - אבל זה לא עוד אחד מהם. אם רק היו משכילים להניע את העלילה מהר יותר היה יכול להיות כאן סיפור באמת משובח.

dviridit

New member
בכל הכנות, איני רואה את ויקי משמשת

כפסיכולוגית. היא יותר מדי סנובית סבביל זה, אך תמיד יש הפתעות בחיים.

Music4Life

New member
לים כחול...

את לא חושבת שהגזמת קצת? ברור שאין פסול בלשלוח מכתבים כהערצה, אבל מה שגארי עשה זה לא סתם הערצה...זה כבר בטרדה ברורה! זה לא נראה לך קצת יוצא מן הכלל? בטח שזה פלילי...זה לא רק שהוא שולח מכתבים, זה גם פרחים וכל מיני כאלה, מאיים ומגיע אליה בכל מיני דרכים מטרידות.. ברור שזה מעשה פלילי...ועל זה שהוא עוד לא עשה שום דבר, לכי תדעי, לדעתי הוא עוד יעשה... אני מסכימה איתך שחבל שלקחו כזה בחור חמוד עם פנים לא של מטורף, הרוס הזה יותר מתאים לתפקיד..

ים כחול

New member
כניראה שפיספסתי את האיומים .....

היו כמה פרקים שפיספסתי ולא ראיתי את האיומים חשבתי שאלו רק מכתבי הערצה סדרתיים ... אם זה כך אז כמובן שזה פלילי !!!!
!!! אז ברור שאתם צודקים יו סליחה

למעלה