האם אתם חושבים...

MusTanG GT

New member
האם אתם חושבים...

שזה בסדר לשחרר את כל הסוסים ביחד במנג'? האם זה בסדר לשחרר אותם כשיש כל מיני חפצים(כגון:מכשולים,חביות עם חלודה וכו')?

דבר ראשון

אנחנו משחררים אחד אחד שירוצו קודם לבד ושיוציאו אגרסיות ואז שהם רגועים כניסים את כולם יחד והם ממש נהנים והם גם נהנים לשחק עם הקוולטים וזה לא מפריע להם (הם לא מפגרים שהם ירוצו או יתגלגלו על זה!) קיסר משחק עם זה הוא מנסה להרים את זה ולמשל אם יש חבל לונג' מחוץ למנג' הם מגיעים אליו מכניסים אותו וקיסר וקרמבו פעם החזיקו אותו משני הצדדים ומשכו זה היה מושלם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודים גם הם צרייכם תעסוקה ולא זה לא פותצע אותם וזה לא מפריע רק מוסיף.......... לסוסים שמפרעים במנג' לא כדאי להכניס חלודות וזה

לפי דעתי.

נורא טוב לשחרר את הסוסים אבל עלולה להיות בזה סכנה, הרי סוסים נוטים להיפצע... אבל הם חיביים את הזמן עם החברים שלהם. הרעיון הוא לא לשחרר את הסוסים שיודעים שהם לא מסתדרים. זה מאוד מסוכן לשחרר סוס עם אביזרים במנז'... אנשים רבים חושבים שסוס יקפוץ משוכות אבל הוא עלול להיפצע מהם...
כנ"ל חביות וכל שאר הדברים.

חחח

לא משאירים קפיצות בנויות (כאילו קוולטים שלא על הריצפה!) אלא קוולטים על הריצפה ואצלינו בדרך כלל מרכזים את הכול אבל הסוסים משחקים עם זה!וזה מעניים אותם ובקשר אחד לשני סוסים הם בעלי חיים שיודעים מה זה סוסים אחרים ומה זאת להקה ולמי טוב להתקרב ולמי לא ויש להם את סימני האזהרה שלהם וזה הכי חשוב שהם יהיו עם עוד סוסים לפחות פעם בשבוע אני חושבת שפעם ביומיים ככה צריך לשחרר אותם עם החברים שלהם אבל אצלינו עושים את זה בתדירות יותר נמוכה....

בידיוק לפני שלושה ימים

הטרקטור בא לנקות תתאים אז כול הסוסים (חוץ מבאז
שעוד לא רגיל אליהם!) היו משוחררים איזה חמודים פתחנו להם תצינור ושטפנו אותם והם ממש נהנו חבל"ז בובונים! אז כשאבא שלי הביא אותי ראיתי שהם משוחררים אז אמרתי לאבא שלי בצחוק שיו אבא תראה איזה יופי יש לך מצלמה והוא אמר שכן אז שמחתי ולמרות שהוא אמר שיש לו בידיוק 5 דקות הוא נתן לי לצלם מהר מהר אז זה מה יצא זה באז זוכרים תתמונה הקודמת שלו?! שהוא שחור לגמרי? עכשיו הוא חום! חחח

אמממ

סורי שאני ככה מנצלת והכול אבל זה קשור לחצר וזה יימחק! איתכם הסליחה פה מיסי טקילה נימנמו להם יחד וזה היה חמוד עזבו שניהם לא פוטוגנים שזה פחדדדדדדדדד

שלוש אחרונות

קיסר היפיוף זאת תמונה ממש יפה ואחרי ההקטנה היא פחות מרשימה אבל היא כל כך בפוקוס שזה מהמם!!!!! בובי!

קרמבו

ואל תגידו לי שהוא לא נראה כמו תפוח אדמה עם 4 רגלייםם חחח קופיף אממ הוא שטוף פה כאילו אחרי השפרצה עם הצינור אז הוא נראה כהה יותר!

תמונה חמודה!

הסוסם כל כך מסתדרים אחד עם השני! תיראו פה זה אלאדין וקיסר קלטו תהבסדלי גובה שניהם אוהבים אחד תשני........ הם כאלו חמודים ז6את חייה מושלמת! \

אז אל תקטיני...

פשוט תעבירי את זה ל-JPEG... נגיד שאת רוצה לשנות את השם של קובץ אז מתחת לאיפה שכתוב השם של הקובץ כתוב איזה סוג קובץ זה...? אז פשוט תעבירי את סוג הקובץ ל-JPEG והתמונה תישאר גדולה אבל בגודל של הקובץ יירד בהרבה...

זה כבר ב JPEG

אבל יש לנו מצלמה דיגיטלית של 5 מיליון פיקסל וזה יוצר תמונה עם איכות גבוהה מידי בישביל לעבור באינטרנט! אז אני חייבת להקטןי!

אני לא יודעת מה מתכננים

אבל לא נראה לי עוד לא בנו את המנג' חימום אז ככה שזה לא יהיה בשנה הבאה באמת שאין לי מושג מה יהיה!

למה כמה זמן לוקח לבנות מנג'?

יש לך תמונה עילית של האורווה? ואם יהיו תחרויות מתישהו אז איזה תחרויות יהיו? דרסז' או קפיצות או שניהם?

כן...........

הנה המנג' חימום אמור להיות שם מאחורה זה לא לוקח הרבה זמן לבנות מגרש חימום אבל כל מקרה לא התחלנולבנות אותו וכרגע לא צריכים אותו....... שנה הבאה יבנו ובאמת שאין לי מושג מה יהיה (אם יהיה!) דרך אגב זאת תמונה מלפני למעלה מחודשיים........

למעלה