האם אתם חושבים

atpaddict

New member
האם אתם חושבים

שיש מספיק תוכן בנושא קרבות הזירה בארץ כדי לפתוח מגזין ?

ננדין

New member
יש מספיק תוכן אבל לא יודע אם ילך

וכמו ש JOKER אמר זה יפתח ויהיה עוד. יש קהל בארץ והרבה אנשי א"ל שזה מעניין אותם אבל לצערי אנשים בארץ לא קונים כל כך מהר. למה אין מגזין א"ל בארץ עם חלקים על זירה, א"ל קלאסיות הגנה עצמית ועוד. אם זה יהיה בעל תוכן ברמה זה יכול למכור הרבה יותר טוב כי יש לו שוק גדול יותר...

AmitNHB

New member
תוכן תמיד יש אבל השאלה אם יש שוק.

והתשובה היא בפירוש לא. בכלל... מגזינים זה משהו שהולך ונכחד מהעולם בעידן האינטרנט.

Pyongwon

New member
Black Belt Magazine, TKD Times...

לא חסר. וכמובן, חלקם אונליין. אבל אתה שואל את הבחורה הלא נכונה לגבי הכתובת שלהם! מה שכן, הם כן קיימים והם כן שימושיים בהחלט. ג'ס.

AmitNHB

New member
אלו הם מגזינים בין לאומיים.

בארץ השוק גם ככה מאוד קטן לכל דבר, ולכן מגזין נישה לא יצליח, לדעתי.

לא ממש מסכים

יש ירחון לרוכבי אופניים בשם "אופניים", יש דו-ירחון לעוסקים בריצה וטריאתלון בשם "עולם הריצה", יש ירחון לעוסקים בפיתוח גוף בשם "ספורט און" (אם אני לא טועה). יש ירחונים להרבה נישות נוספות (הורים וילדים, רוכבי אופנועים, טבע, נשים, גברים...). עיתון כתוב צריך להעסיק כותבים מוכשרים ולהציע כתבות מעמיקות, כתבות בהמשכים, ראיונות, חדשות וכדומה, ויכול מאוד להיות שיהיו לזה קונים. בעולם יש לא מעט ירחונים לאומנויות לחימה.

AmitNHB

New member
תראה,

לא שמעתי על אף אחד מן המגזינים שציינת (למעט הורים וילדים אבל זה לא בדיוק מגזין נישה...) אז אני לא ממש יודע מה מצליח, מה לא, מה שורד רק כי הוא ממומן ע"י גוף גדול יותר ומה זה בכלל מגזין בין לאומי שרק מתורגם לעברית. בכל מקרה, מי שיקח על עצמו פרוייקט שכזה, אני מאחל לו רק הצלחה אבל אני לא מאמין שזה יצליח בארץ.

יש בסטימצקי

"אופניים" ו"ספורט און" אלה ירחונים די ותיקים, וכך גם "עולם הריצה" עליו הייתי מנוי כמה שנים (מי שכותב בו עושה את זה בהתנדבות. למרות זה הוא מאוד איכותי). אני מנוי גם על ירחון "מוטו" לאופנועים (כ-17 שנים). ירחונים נוספים אפשר למצוא כאן (מדע, אופנה, אוכל, טיולים, טבע, עיצוב, ילדים, רכב, מחשבים, מדע...). יש הרבה נישות, ואומנויות לחימה היא אחת מהן. לדעתי אם מגזין על א"ל יהיה טוב, יהיו קונים. אפשר יהיה להפיץ את זה במועדונים השונים (קהל היעד כבר שם), בחנויות ציוד לא"ל ובחנויות ספרים. אם מישהו ייקח את זה על עצמו ויעשה זאת טוב, לדעתי יש סיכוי טוב שיצליח.

Pyongwon

New member
אבל עובדה שהם עדיין קיימים ! :)

בארץ, כפי שצויין, יש הרבה דברים. ולכן יש עליה וירידה מדהימה של אם כן יהיה עיתון או לא - כי זה יותר מידי ספציפי. ב-Black Belt Magazine הם מכניסים את הכל. ב - Taekwondo Times מכניסים רק את הטאקוונדו. לא בטוחה אם בזה WTF או ITF, אבל לא משנה. העיקר מתמקדים. אני יודעת שבזמנו היה עיתון "סמוראי" - אבל היה רק לפעם או פעמיים וזהו. קיצור - יש עיתונים. צריך רק למצוא - ויש גם בדיזנגוף סנטר, חנות של שני עיתונים הללו. תהנו! :) ג'ס.

taltul89

New member
לא רעיון טוב בכלל

את מי מעניין איגרוף בארץ? בחודש הראשון יקנו את הירחון כ-1000 איש בחודש השני 200 איש ובחודש השלישי 15 איש.

למעלה