האם אתם חשים בהתעוררות ?

noamavnon

New member
האם אתם חשים בהתעוררות ?

לפני שבועיים היו צמצומים בחברה שעבדתי בה ומאז אני לא מפסיק להתראיין (3 ראיונות בממוצע ) ביום ,כאשר יש מקומות שהראיונות עוברים את השלוש שעות אז אני משתדל להתראיין פחות. האם אתם חשים בהתעוררות ? עוד דבר ...האם אתם שמים לך שידע אפילו בסיסי ב QTP יוצר מייד זימון לראיון בחברה ? (מעבר לניסיון המתודולוגי והבדיקות הידניות )

romanfa

New member
חיפוש עבודה

"...ומאז אני לא מפסיק להתראיין (3 ראיונות בממוצע ) ביום..." אולי תוכל לחלוק אתנו איך אתה מחפש עבודה?! כשאני שלחתי התקשרו עלי רק מחברות השמה ועבר שלוש שבועות ולא זימנו אותי לשום רעיון עבודה למרות שיש לי ניסיון שנה ב QA ותואר במחשבים.

noamavnon

New member
חברות ההשמה ..

טריפל טק CP@S חבר ITR אלה שלוש חברות ההשמה שאני עובד איתם . נעם

boulderdash

New member
התעוררות

בהחלט מורגשת התעוררות, יש היום הרבה יותר משרות QA בשוק מאשר לפני שנה שנתיים, אבל באותה מידה יש יותר מתמודדים פר משרה מאשר פעם... חבר שלי פוטר עקב קיצוצים לפני כארבעה חודשים, הוא היה בהמון ראיונות, לפחות שני ראיונות בשבוע, לפני כשלושה שבועות הוא התחיל לעבוד במקום חדש, סה"כ זמן חיפוש של כשלושה חודשים. שלושה חודשים, זה מה שאני שומע יותר ויותר ממספר אנשים כזמן ממוצע לחיפוש משרה. אז לכל המחפשים, קצת יותר אורך רוח וסבלנות... זה יגיע בקשר ל QTP, זה בהחלט מיישר קו עם מה שדובר כאן לאחרונה, QTP תופס תאוצה בקצב מהיר מאוד ומתחיל לתפוס את מקומו המכובד של WinRunner (אנחנו השבוע מחליפים שני רשיונות WinRunner ברשיונות QTP...)

למעלה