האם אתם חשים במשהו מוזר בימים

neophile

New member
האם אתם חשים במשהו מוזר בימים

האחרונים? ולא אני לא מדבר על המוזרות הרגילה שאתם חשים... משהו במציאות משתנה...המימדים ...

להבנתי

תחושה מוזרה היא אישית היות ואתה חלק מהמציאות הזו שאתה מדבר עליה, הרי שאם היא תשתנה אתה תשתנה איתה יחדיו...אז איך תוכל לחוש בהבדל לא ברור לי כל כך מזכיר לי את המעט שאני מבין מתורת היחסות שגופים נראים כמתארכים במהירות אור או קרובה אליה

ניאו ../images/Emo42.gif

על מנת לחוש משהו שמשתנה עליך להיות מחוצה לשינוי, כי בתוך השינוי אינך יכול לראות או לחוש בהתרחשות השינוי. להרגיש או לחוש בשינוי אתה יכול רק כאשר אתה משווה בינך לבין אחרים, וזה כבר נתון לפרושים או למשמעויות שאתה נותן למצבך ביחס ישיר למצבם של האחרים. אבל פרושים או משמעויות אלה יכולים להיות ממשיים באותה המידה שיתכן והם לא יותר מאשליה. כפי שדוד כתב לך על מהירות האור. מי שנמצא בתוך התנועה רואה את השינויים אצל אלה שנמצאים מחוץ לתנועה. ואלה שנמצאים מחוץ לתנועה רואים את השינויים אצל הנמצאים בתנועה... מכל זאת מתברר שלחוש או לראות שינוי כלשהו נקודת יחס מתבקשת, והאחרים הם נקודות היחס שלך. מכאן שהשינוי יכול להיות אשליה שלך באותה מידה שהוא יכול להיות שינוי ממשי. אך זו כבר שאלה אחרת שתשובתה נמצאת באותו מקום אבל מקור נביעתה הוא אחר.

neophile

New member
אתה מסתבך במלים

משיחות שלי עם עוד אנשים, גם הם מרגישים בשינויים ואני מדבר באופן ספציפי על שינויים במרקם המציאות . מה שאתה אומר על זה שכדי לראות שינוי אתה צריך להיות מחוץ לו..זה נכון ברמה התיאורתית אבל ברמה הפראקטית אנו מורכבים מרבדים רבים וגם לאשלייה רבדים רבים . באופן כללי אנחנו לא יכולים להיות מחוץ , מפני שאלו חלקים בנו שהתדר שלהם תואם לאשלייה . אני חשתי(אם זאת המילה המתאימה) שינויים רב מימדיים שלא קל לי לתאר במלים, זה כמו חלום בהקיץ...

elirand2

New member
האביב והאור כבר כאן

וככל שאורך היום מתארך, והשמש מאירה במלואה שעות רבות יותר- כך האנרגיה משתנה ומרגישים אחרת. לאחר מספר חודשי חורף שהעננים כיסו את השמיים, ומזג האוויר היה קריר יותר, אפשר לחוש את התעלות הרוח שנובעת מהקבלה והספיגה של אנרגיית השמש, האוויר והפריחה. אני כמוך מרגיש "מוזר" אבל נותן למוזרות לבטא את עצמה, ובחרתי לעשות זאת באמצעות צום אביבי לטיהור הגוף והנפש. זוהי הזדמנות נפלאה, בחג הנהדר הזה- לתת לגוף הזדמנות לטיהור פנימי ולרוח את החופש לבחור מה היא באמת רוצה. הצום תורם להגברת המודעות ותשומת הלב לתחושות הגוף, ולאינטואיציה הפנימית. כחלק מההרגשה המוזרה שאתה מתאר- אני חושב שבהחלט יש משהו שהוא מעבר למה שאנחנו מסוגלים למצוא לו ביטוי במילים. זוהי מין הרגשה של שינוי קולקטיבי- שהוא מעבר לשינוי הפנימי והאישי של כל אחד מאיתנו. זאת חוויה מעצימה ומעוררת השראה- לדעת שיש לכל אחד מאיתנו שותפים להמשך הדרך (שאותם איננו מכירים עדיין), ששואפים להגשמת המטרות המשותפות להם. מברך אותך בחג אביבי שמח מלא פריחה ואהבה אלירן

למעלה