האם אתם טנטריסטים מודחקים ובכלל לא ידעתם ?

T i g e r R o n

New member
תתמקדי

בעדיין...

../images/Emo112.gif אבל את ממש לא יכולה לומר לנו...

...שאת לא בדרך. מתוך שנים של הכרות איתך, אנחנו מכירים היטב את הדרך המופלאה בה את פוסעת. כשתדעי... תביטי אחרונית ויהיה לך WOW גדול.

../images/Emo20.gifנגנבנו...

קטי כתבה מאד יפה ומעניין, ויחד עם זה קליל וחמוד. "האם את או אתה מחרבנים בלי עיתון?"
ואללה אהבנו... תודה רונצ'וק, על הקישור המעניין.

ד ו ל ה

New member
חומר למחשבה...

בדבר אחד לפחות אני בטוחה - אני אוהבת להיות מאוהבת.... דולה (טנטרית מתחילה...
)

ד ו ל ה

New member
האמת שלא ממש...

או מעדיפה לומר - עדיין לא... סתם מצאתי את עצמי מזדהה עם כמה סיטואציות המוזכרות במאמר
. אבל בהחלט הצלחתם לעורר את סקרנותי לעניין... דולה (מועדון מעריצים)

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif יחי ההבדל העבה...

(כי העובי כן קובע...)
אושו חידד מאד את ההבדלים הדקים שבין להיות מאוהב, לאהוב ולהיות באהבה. ולא תמיד קל לקלוט מייד את הדקויות. להיות מאוהב, פירושו לרוב לאבד את ראשך. זו תקופה של פרפרים בבטן, של מעשים לא הגיוניים ושל חוסר איזון בעליל. אמנם חוסר איזון מענג וכיפי, אבל עדיין חוסר איזון. התאהבות הינה תקופה ברת חלוף. הוא, שאינו יכול לחיות בלי האדרנלין של ההתאהבות, חוזר ומבקש לו ריגושים. חיפוש זה ממשיך לדחוף את האדם לחוסר איזון. מרבית האנשים מפרשים את מהות האהבה כפועל - לאהוב. משהו אקטיבי שעושים. שפועלים על... אתה חייב שיהיה לך מישהו לאהוב. אתה בעשייה. לכן גם אנשים רבים יתייחסו ברצינות תהומית (חסרת שחר), לשאלה "מדוע אתה אוהב אותה?" או "למה את אוהבת אותו?" כאילו... מה זה למה
"למה נכנס לה הגרעין באף...." (חכמינו הגששים במסכת הרדיו)
אין "למה אני אוהב". צריך סיבה או הצדקה? סיבה וצידוק הן דרך ההיגיון, אבל אהבה אינה הגיונית. היא דרך הלב. העולם המערבי התרגל כל כך לחיות דרך ההיגיון, עד שהוא משתלט על הכל. ואם אתה אוהב אותה כי יש לה קול יפה, ואחרי 10 שנים הקול שלה ישתנה? לא תאהב יותר? או אם הוא היום חתיך עולמי ומחר יהיו לו כרס וקרחת? ההוויה העליונה היא להיות באהבה. אתה סובב לך בעולם ונמצא באהבה, בלי שתזדקק למטרה מסוימת לאהבה. אתה באהבה גם בלי מישהו לידך. כשאתה נמצא במצב הזה, אתה מושך אליך את האהבה ואתה מקרין אותה כלפי כל. בודהה היה אומר שכשאתה נמצא באהבה ויושב תחת עץ, העץ נהנה מאהבתך. אחת מהמדיטציות הטנטריות בויגיאן בהירווה טנטרה מבוססת על כך. לוקחים סלע ומביטים בו באהבה, וחשים את האהבה. בואו למודיעין, יש לנו בסביבה סלעים מדהימים

ע פ ר ל ה

New member
האמירה של בודהה מזכירה לי...

את המסירות שבאהבה של "העץ הנדיב" - של סילבסטיין. ופה אתם אומרים שהעולם המערבי התרגל לחיות דרך ההגיון. וזה באמת עצוב כי אנשים פועלים כמו רובוטים. קרים,מתוכנתים... ומה הפלא? העולם כל כך קשה ונוקשה שעיוות את התוצר האנושי. אז איך באמת מגיעים לתובנה שהגעתם אליה? להוויה שבאהבה? לאהוב 24 שעות את קיומנו ואת קיום העולם? אני שואלת את השאלה לאוו דווקא עבור עצמי,אלא עבור כולם לדעתי. משהו השתבש,וצריך להתחיל מבראשית... ואביא ציטוט של ניטשה מתוך הספר כשניטשה בכה: חייב אתה לרצות להישרף בלהבתך שלך עצמך: וכי איך ביקשת להיות חדש, אם לא היית תחילה לאפר! ערב אוהב עפרה

ד ו ל ה

New member
תודה על ההארה...

אוהבת (כבר אמרתי?) (לא יעזור לכם
)
(ארוך, צמוד וטנטרי )

טוב, נכנעים, נכנעים We surrender ../images/Emo6.gif

נכנעים לאהבה. Surrender אמיתי...
עד ההוא הארוך והטנטרי... Can't wait

ע פ ר ל ה

New member
מודחקת? למה,למה... אני רזה../images/Emo67.gif

"איני קיים עוד,רק האהבה קיימת" - ציטוט של שיווה. בעיניי זה משפט מרגש. קראתי את הכתבה, וגיליתי בה מצבים שלגמרי הזדהיתי. אכן מפתיע כשמביטים מנקודת מוצא אחרת,פרשנות חדשה ולא מוכרת. הכי חזק התחברתי ל... "האם את או אתה יודעים לכעוס"? "הם יכעסו עם כל הלב,יעלבו עם כל הגוף,ויאהבו עם כל הנשמה". הטוטאליות הרגשית היא דרך הטנטרה- חוויה מלאה של הרגש, רכיבה על הגל הזה במלוא העוצמה,עד שיקטן ויישבר אל החוף,כשהוא משאיר אחריו שקט ומקום להתבוננות ברגש חדש. אם כן,כך אני בדיוק! והרבה מאוד פעמים,העוצמות האלה שבי הפחידו אנשים. הפירוש שנתנו לעוצמות האלה קיבלו גוון שלילי מבלי להבין בכלל את המקום האמיתי, ממנו יצא הדבר.(מבאס לפעמים). עכשיו קיבלתי צידוק והכרה לאנרגיות המתפרצות שלי
איזה מזל שיש תרגום טנטרי חחחחחחח משימה אחת בבית הכסא? בוודאי!!! עבורי הוא "בית המלכות" ושם אני סוגדת לי ולעודפיי. תענוג אמיתי... מומולץ ! חיבוקים וביי עפרה

למעלה