האם אתם יודעים שמות שאר השירים מהדיסק החדש?

zaknaboot13

New member
האם אתם יודעים שמות שאר השירים מהדיסק החדש?

חוץ מ-2 הלהיטים, האם אתם יודעים את שמות השירים האחרים של דנה? מתי הדיסק ייצא? 18 לאוגוסט?

nerod 72

New member
אני מכיר כמה שמות...

"יום הולדת" "את מוכנה" "בראשית" "בכל יום אחר" "שיר הודי" "בחורבות האהבה" "ילא בלאגן" כל השאר סקיצות ודברים שדנה מקליטה עוד ברגע זה..

להלן הטרקליסט של השירים נכון לעכשיו

צפויים עוד כמה שינויים של הרגע האחרון - לפי הסדר של הדיסק 1. הכל זה לטובה 2. לאב בוי 3.את מוכנה 4. שיר הודי 5.בראשית 6.בכל יום אחר 7.יאללה בלגן 8.יום הולדת 9.לא מאמינה 10.חורבות האהבה 11. בבית שלי 12 איפה הלב 13. ממגנט אותי 14. רצועת בונוס

nerod 72

New member
צפויים לא מעט שינויים...

רק השבוע דנה הקליטה עוד 3 שירים חדשים....

TheMashMash

New member
צריך צריך, האמן לי - חובה שירי דאנס.

צריך איזה צ'ינקוומילה כזה משהו טוב. :) עוד שיר דאנס סטייל עד סוף הזמן.

יש באמת איזה 3-4 שירים מהרשימה הזאת.

שהייתי גונז אותם בכייף. את מוכנה אגב אחד מהם.

TheMashMash

New member
חחח =) זה כנראה ברב מוחץ. את מוכנה לא לטעמנו.

סליחה, הוא שיר יפה מאוד.. אך לא כסינגל לרדיו בכיף כרצועה. למי שלא יודע ניתן לשמוע קטע ממנו בפרסומת של AIG , שהיא שרה .: "את מוכנה, להיות ראשונה ..."

מאיפה אתם מכירים את השירים שיהיו בדיסק?

ואי, ועוד לפי סדר השמעתם... איזה כיף לכם שאתם מכירים כבר את השירים ואני צריך לחכות בסבלנות עד שייצא כדי שאוכל לשמוע אותם :(

תודה על הרשימה !

לפחות אפשר לדעת את שמות השירים... בלי לדעת מה הסדר של האלבום ברגע האמת, הייתי מציע לדנה להחליף את "לאב בוי" לשיר מס' 3. אולי אני טועה, כי לא שמעתי את השיר ה-3, אבל יש לי תחושה שזה קצת הורס..מסביר: תחשבו על זה, אלה בדיוק שני השירים שיצאו ועשו את העבודה, נכון? עכשיו, כל שיר חדש זה עוד כמה זמן שצריך לעכל אותם... ואם באים שני שירים מוכרים ואז כל השאר לא, זה קשה... למשל ויהיה שיר כמו "הכל זה לטובה" אחריו יבוא שיר חדש ואז "לאב בוי", זה יעשה מן Contact קטן כזה להמשך של כל השירים החדשים מהאלבום.

"יאללה בלאגן"

שיר לא הכי חדש, אבל כמובן לא יצא עדיין. שמעתי אותו בתכנית שדנה עשתה לרגל ה50 שנה לאירוויזיון "יומן מסע". אני זוכר שהיא הסתובבה שם עם כח מיני בגדים (למדידה) והשיר התנגן ברקע... מישהו זוכר איזה כוסית היא הייתה שם? אגב, עכשיו כשחשבתי על זה? אני זוכר שהיא התהלכה שם בשמלה ממש מחמיאה וזה ממש מזכיר לי את השמלה של הקליפ - השחורה במספרה.

למעלה