האם אתם מאמינים באסטרולוגיה ?? מבחינת התאמה

מילקי91

New member
האם אתם מאמינים באסטרולוגיה ?? מבחינת התאמה

זוגית . כלומר זה שלוקחים את התאריכי לידה ובודקים

האם יש התאמה ?? . אני לא חושבת שאני מאמינה אבל

כל הזמן יש את הצורך לדעת מה יהיה .

זה גם יכול לבאס כי נניח חשים שיש חיבור ואז אומרים

לא הוא בן אדם קשה , או אין התאמה . או תהיה לך זוגיות

בעוד שלושה חודשים אבל לא איתו. אני יודעת שזה נשמע

לא חכם .אבל אני תמיד לא יודעת מה לעשות וחושבת

שמישהו יפתור לי את הבעייה או יראה מה יקרה...

dory141

New member
לא ממש מאמין

אין בין זה לבין התאמה כלום - והאמת היא, שרוב הנשים שנתקלתי בהן (בנות גילי פלוס מינוס) אמרו לי, שהן לא מאמינות בזה. התאמה בוחנים על ידי התנהגות בפועל בשלב ההתכתבות, השיחה והפגישה. כמובן שיכולים לטעות- את יכולה לפסול מישהו שעם קצת יותר השקעה מצידך יתאים - ולקבל מישהו שכעבור כך וכך זמן יסתבר כלא מתאים. מה שכן, "איש באמונתו יחיה". לא אקלקל את הכיף לאנשים, שהאסטרולוגיה היא "נר לרגלם", כלומר שהם מאוד מאמינים בזה ורואים בזה מצפן רוחני. בדיוק כמו שלא אלעג לאדם על אמונתו הדתית, למרות שאני חילוני.

marcelino

New member
לא מאמין

שאפשר לנבא התאמה. בלי קשר לחכם או לא, זה נראה לי משהו אישי מידי בשביל שמישהו אחר יוכל להגיד לי על סמך משהו אחר (כמו אסטרולוגיה) אם תיהיה התאמה. לדעתי זה פשוט תלוי בשני האנשים שנפגשים ובאמת שאין דרך לדעת לפני. וחבל לפספס משהו טוב או לסבול במשהו לא טוב בגלל זה.ויש גם צד טוב, שככה את יכולה להיות מופתעת לטובה מהתאמה שלא חשבת שתיהיה. מה שלא היה קורה אם היית יודעת מראש אם תיהיה התאמה או לא.

ובקשר לאסטרולוגיה בכלל, פעם חשבתי שיש התאמה בין האופי של האנשים למזל שלהם. אבל נראה לי שפשוט זה קל להסתכל רק על החלק של האופי שמתאים למזל ולהתעלם משאר הדברים. אז אני כבר לא חושב ככה

דנדין40

New member
להאמין

הכל עניין של אמונה שכן מי שמאמין בכך אז גם היום יום שלו כזה ומשפיע על האישיות שלו בהמשך.
אבל אין סםק שיש תכונות אופי שקשורות לאסטרולוגיה והמזלות אבל יחד עם זאת אדם יכול לשנות את מזלו.

למעלה