האם אתם מאמינים בטלפתיה

*יערית

New member
האם אתם מאמינים בטלפתיה../images/Emo35.gif

טלפתיה=הרגשה מרחוק,הנחה שבמחשבות, רגשות ותחושות מועברים מאדם לאדם, במרחקי שטח וזמן בלי כל אמצעות כלשהי. פירוש מתוך מילון עברי לועזי/דן פרנס. חוששת לגלות מיום ליום יותר שיש בי טלפתיה חזקה ביותר לאנשים, יוצא מצב שאני פתאום חושבת על אדם..והנה בזמן לא צפוי ברגע של אותה מחשבה אני מקבלת צלצול טלפון.... זה קרה הרגע....נישבעת לכם...חשבתי לעצמי לכתוב SMS ולשאול משהו..לברר....ובאותן שניות של מחשבה קיבלתי אני SMS....מאותו אדם שחשבתי עליו.. אני בשוק..המומה...זה לא פעם ראשונה המחשבות שלי כנראה עוברות בחלל הקוסמי אנרגטי{אין לי מוזג קלוש מה אני כותבת}ואותו אדם יוזם שיחה,מסר,מכתב,אליי. האם זה קורה לכם לעיתים קרובות כמו שלי

עלמה 3

New member
אני מאד מאמינה ../images/Emo70.gif

ולי זה קורה בדרך כלל עם אנשים שהם קרובים אליי.... וזה קורה גם כשהאתר הקוסמי והשדה האנרגטי "נקי" בינכם/ן
ועוד מאד מאמינה בשדות האנרגטים ובקוסמיות וגם חלומות... דרך אגב - יונה אלופת האלופים

rolan

New member
אני מאמינה - בטח מאמינה

אני חושבת לעצמי אני רוצה לכתוב מסר בפורום נכנסת הופ יש מסר....
סתאאאאאם כן, אני מאמינה זה קטרה לי הרבה עם קרובים קרובים אלי

כן קורה אבל לא הרבה

קורה שהוא חושב עלי ואני מתקשרת. קורה ששנינו חושבים על אותו הדבר ואומרים אותו יחד או שאומרים אחר כך שגם אני או הוא חשב על זה. קורה שאנחנו משלימים משפטים אחד לשני, קורה שאנחנו לא צרכים לנקוב בשמו של הדבר או להסביר למה אנחנו מתכוונים והצד השני מבין למה התכוונו וממשיך לדבר עליו בלי לנקוב בשמו. או שאנחנו כבר יודעים מה השני רוצה...

blonda3

New member
מאמינה וזה קורה לי המוןןןןןןן../images/Emo45.gif

תיקשור. יש אנשים שיותר פתוחים לזה ויש שפחות. אבל לי ברור שזה קיים. לכי אולי ללמוד רייקי....

העין ה 3

New member
מאוד מאמינה וחייבת לספר סיפור...

אני למדתי רייקי ובין השאר לומדים שם איך לשלוח רייקי לאדם שלא נמצא לידי. שבת אחת חברה שלי היתה בחדר לידה. היא היתה עם זרוז כבר מיום חמישי ואני כל כך ריחמתי עליה (בעצמי הייתי אז בשבוע 40 - אז הזדהיתי במיוחד...) מדי פעם התקשרתי לשאול מה שלומה אבל כשנכנסה השבת כבר לא יכולתי לדבר איתה כי היא שומרת שבת. המשכתי להתקשר לעמדת האחיות ושמעתי שהיא עדיין לא ילדה. בשעה 9:20 החלטתי לעשות מעשה - החלטתי לשלוח לה רייקי. אסור לשלוח רייקי בלי לשאול רשות אבל הרגשתי שאין לי ברירה ושמכיוון שהיא חברה טובה היא בטח סומכת עלי והיתה מסכימה. בשעה 11:00 בערך היא ילדה וכשבאתי במוצאי שבת ושמעתי את סיפור הלידה כמעט התעלפתי! הלידה נתקעה המון שעות ואז פתאום התחילה להתקדם. שאלתי אותה: מתי בערך היא התחילה להתקדם. היא ענתה: לא זוכרת, ובעלה שהקשיב מהצד אמר לי: בסביבות 9:20 - 9:30...

blonda3

New member
../images/Emo25.gifעין טובה....

צימררת אותי עם הסיפור על הלידה.... בדיוק לזה התכוונתי כשכתבתי ליערית שתלמד רייקי.....=רייקי מרחוק, אני מאמינה בזה ואני עושה זאת מבלי שלמדתי רייקי באיזה קורס- אני פשוט שולחת מסרים חיוביים לאנשים שנדמה לי שהם צריכים.... ו-זה עובד

blonda3

New member
כן יונתי-אפשר....../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אשלח לך, ויש גם פורום של רייקי, וגם שם אפשר להכנס ולבקש מהאנשים ששם לשלוח לך רייקי.... לפי מה שקראתי הם שולחים וזה עוזר. תכתבי לי במסר מה הבעייה, ואני אשלח לך.... עכשיו אני שולחת לך בכלליות, בלי כל קשר.

rolan

New member
יונה הלו הלו יונה? ../images/Emo124.gif

את שומעת אותי?.... קיבלת את המסר....?

rolan

New member
זרקי לכאן

אופססססס יונה את לא קופצת מספיק גבוה

רולן,היום אני כבר לא קופצת

מספיק גבוה,אבל פעם הייתי אלופת הצפון בקפיצה לגובה.....

תודה בלונדה,

בזכותך ישנתי עד עכשיו ממש כמו תינוק עם כאבי גב. ועכשיו תתכווני לשלוח לי אהבה עם כל החבילה...אושר,שמחה,בריאות,חתיך,וכסף...הרבה

maof

New member
טלפתיה ...........

זה דבר מאוד מוכר ......... התחושות שעוברות מעבר למילים הדברים שאפשר לחוש אותם באוויר וליקלוט מסרים שעוברים.... גם שלא נימצאים קרוב...גם שלא נישמעים המילים אבל .....לפי דברי הקבלה....... הדברים מישתנים לפעמים...... כמו שקבלה פרושה "לקבל" ואדם שלא פתוח או לא מוכן נפשית לקבל לוקה...... כך הם הדברים גם לגבי מסרים שעוברים באנרגיה אדם שניסגר כלפי אחרים ........ונאטם קשה מאוד לחוש או להעביר לו תחושה.... אדם שיסרב לקבל או לתת... ויהייה קשוב רק לעצמו....לא יחוש את הדברים וזה היה שיעור קצר בנושא אנרגיות קוסמיות
מעוף

למעלה