האם אתם מאמינים בשמרנות מינית ?

טיימר

New member
האם אתם מאמינים בשמרנות מינית ?

אני מעוניין לשמוע כאן תגובות . האם רוב האנשים כאן חושבים שצריך לקיים יחסי מין רק במסגרת המשפחה , האם אתם חושבים שהמין זה דבר שבונה את הקשר של מוסד הנישואין והמשפחתיות ,

תלוי איפה עובר גבול השמרנות

אישית אני לא חושבת שצריך להתחתן בשביל לקיים יחסי מין, אבל אני לא טיפוס של מין מזדמן. מעדיפה יחסים בתוך קשר ועם אהבה ואיכפתיות. אבל זה מה שמתאים לי, יש כמובן אנשים שמתאים להם דברים אחרים ואני לא פוסלת את זה.

טיימר

New member
אני לא הבנתי למה את היתכוונת

תחליטי . את רוצה קשר אמיתי בשביל מין או שלא ? , או שאוליי את לא רוצה מין בכלל ? .

כנראה שאתה קצת... ***

היא לא יכלה לכתוב דברים ברורים יותר ממה שהיא כתבה. היא רוצה סקס, במסגרת קשר, אבל לא חובה נישואין. מה קרה, אין קשרים שהם אינם נישואים?!! היא רוצה קשר אמיתי- לא רק בשביל סקס. סקס זה חלק מהקשר, אבל לא העיקר. בקיצור, לא בא לכתוב כאן את דעתי, כי לא נראה לי שיש לך את הכלים להבין אותה.

כמובן שקלעת בדיוק למה שהתכוונתי

ולמה שלא תכתבי לנו את דעתך, אולי אנחנו כן נבין אותה

אלו שכן יבינו אותה...

יכולים כבר לנחש אותה לבד, לא מותק?!
שמרנות מינית ממני והלאה. הדבר היחידי שדומה ביני לבין שמרנות מינית הוא עניין הנאמנות. כשיש קשר- הסקס הוא רק בתוך הקשר (או בהסכמת שני הצדדים מחוצה לו
). גם אני כמו המגנטה לא חושבת שסקס הוא מה שבונה קשר, סקס הוא עוד נדבך, או אולי אפילו, עוד יתרון של קשר, אבל בהחלט לא הדבר שבונה את המשפחה. לאמיתו של דבר, השואל המקורי נשמע לי קצת חרדי, או משהו בסגנון, לפי הכיוון שאליו הרוח נשבה מדבריו....

ebony

New member
שמרנות מינית.....

אם נשואים אז כן ולא זה מאוד תלוי בבני הזוג..... מין זה חלק מקשר בלי שום קשר לנישואין.....

טיימר

New member
בלי קשר לדת עכשיו !

תודו שהמין זה יכול להיות כלי שמחבר ומחזק את מוסד הנישואין . אבל מי שלא רוצה להיתמסד ולא רוצה ילדים הוא אחד שפשוט מפחד מכל העניין של גידול ילדים , או מין בכלל . למרות שבשבילי רק אישה שרוצה להיתחתן ורוצה לגדל ילדים היא אישה חכמה ואמיצה ולא ההיפך מזה . לכן אני שונא בנות שחושבות שהם יסובבו את כולם על האצבע הקטנה שלהם .

magenta73

New member
לא

מין לא בונה את הקשר של מוסד הנישואין. מין הוא חלק מהקשר, בטח לא מה שבונה אותו ומחזיק אותו. מה שמחזיק קשר הוא קבלה, הבנה ואהבה. מין הוא רק אחד מהטיפים...מההטבות... ולא. מה פתאום רק במסגרת הנישואין?!?

pikov

New member
כלומר, כשתהיי נשואה אז כדאי יהיה

להציע לך הצעות מיניות?

טיימר

New member
לא ................................

אני בטח יעידף להיתחתן אם אחת ג'יפה שכבר יצאה עם 1000 בנים והיא בטח תעדיף להגיד לי מה לעשות עם החיים שלי . ובטח עוד תעשה לי טובה שאני ארצה לישכב איתה ותמציא לי תירוצים שאין לה חשק לעשות את זה . תחשבו שנייה על מה שאתם פולטים מהפה

טיימר

New member
כן , הדג מסריח מהראש !

לפחות אני יודע דבר אחת : וזה בלי קשר של דת או לא דת , הפיתגם אומר ככה : " פרוצה במילותיה היא פרוצה במעשיה " זאת אומרת שמי שיש לה פה מלוכלך אז גם המעשים שלה בדיוק כמו הפה שלה , והמבין יבין ! .

טיימר

New member
כן ! בוא נישמע את החוש הנשי

מה שנכון נכון , גם אם ייתנו לי מיליון דולר לא הייתי יוצא אם מישהי קשוחה שיש לה דיבור מסריח ופה ג'ורה . סליחה אם זה מרגיז מישהו .

למעלה