האם אתם ממליצים על ספרים כלשהם?

האם אתם ממליצים על ספרים כלשהם?

שלום לכם, מעוניין לרכוש ספר כדי ללמוד על כלכלת המשפחה. קראתי לאחרונה את "ממינוס לפלוס" והוא רק עשה לי צמא לעוד מזה ולהבין את התחום טוב יותר. מכירים ספר מקיף וטוב? תודה מראש, ארז.

תודה, אך

קראתי את הספרים עליהם המלצת בנושאים הרלוונטים. מחפש משהו יותר גדול ומקיף\כבד. המלצות, אפילו לספרים באנגלית יתקבלו בברכה. נ.ב יש לך בלוג מדליק ואני אבקר קבוע אחרי שאשלים הרבה. צפי פגיעה.

piggy bank

New member
היי :)

אני לא מכירה בעברית ספרים עבים יותר (את הספר החדש של צביקה ברגמן שעדכנתי לגביו קראת?). לגבי אנגלית, לדעתי חבל לקנות ספרים, יש המוני בלוגים מאוד מאוד וותיקים ומפורטים, חלקם נמצאים אצלי ברשימת הקישורים ואני אשלח לך בשמחה עוד בלוגים מהתחום הזה בדיוק, שהיו ההשראה ל"שתי האוגורות שלי". ותודה על המחמאה :) אני אשמח אם תגיב כשאתה נהנה.

liatooti

New member
יש ספרים מעולים בתחום העסקים

והעצמאות הפיננסית תקראה את "אבא עשיר אבא עני" ,"חשוב והתעשר" של נפוליאון היל יש המון סוגים אם תרצה אשמח לשלוח לך כל מיני קישורים אני קראתי את אבא עשיר אבא עני וזה פתח לי הרבה חומר למחשבה לגבי החיים שלי ומה אני עושה איתם היום אני יוצאת לדרך חדשה בתחום הפיננסי

נפלא, אך

זה לא מה שאני מחפש. אני מחפש נטו בתחום כלכלת המשפחה. שכירות מול משכנתא, איך חוסכים נכון, ממה להיזהר בסופר, תכנון כלכלי ארוך טווח או אפילו קצר טווח, וכאלה...

liatooti

New member
קרא את הספר "נדלן בג'ינס" של חיים לוי מעולההה

ספר מעולה שמפרט את כל מה שציינת שאתה צריך

3pm4us

New member
ואיי קראתי אותו ספר ענק

ספר מדהים שווה לקרוא גם מחבר הספר מעביר קורס כזה

piggy bank

New member
גם זה לא מתאים למה שארז חיפש

הוא לא רוצה ללמוד על נדלן, הוא מחפש כלכלת המשפחה. זה רק חלק קטן ומסובך יותר בספר הזה.

3pm4us

New member
יש מקומות שמעבירים סדנא כזאת

של משהו כמו 10 מפגשים שמעבירים את כל נושא כלכלת המשפחה זה יכול לחסוך המון

למעלה