האם אתם מעודדים מגורים בסביבה אורבנ

greenteam

New member
האם אתם מעודדים מגורים בסביבה אורבנ

אני אישית חושב שעקב רמת החיים הנמוכה בעיר (שאני גם גר בה) נוצר מצב שאנשים עוברים ליישובי ספר ובכך מדלדלים את פינות הטבע שעוד נותרו לנו , השאלה שלי היא כזאת האם אתם מעודדים מגורים ( יותר נכון עוסקים באורבניזציה ובכך מעודדים )בעיר כתוצאה מגורמים אלו ,או שמע בגלל העיסוק שלכם שיכול לבוא לידי ביטוי בסביבה אורבנית.

בן אדם, לבדו לא יכול "לעודד"

יכול להחליט, איפה הוא רוצה לגור... במהלך ההסטוריה אנשים גרו במקום עסקיהם - הקלאיים במבנים בודדים או בישובים קטנים, מסביבם שטח הקלאי גדול, לעסוקים אחרים, כמו שכר-מכר עיסוק יצרני נוצרו בעירים (בפשטות...כי זה סיפור ארוך). עזיבת העיר, כמקום מגורים תנופה לא ישנה מדי, ויש סימנים בערים רבות (כמו פריז, ניו-יורק...גם בתל-אביב, דרך אגב) שהתהליך דו-כיווני, זאת אומרת, ישנם אנשים שעוזבים את העיר, לגור במקום אחר, וישנם, שחוזרים לעיר, בגלל איכויות שרק עיר יכול לתת. כמה שהמצב גרוע, יהיו אנשים, שבמקום לעזוב את העיר, פועלים לחפוך את העיר למקום טוב יותר לגור בה. "לעודד" רק לשלטונות ישנם אפשרויות, אבל ברוב המקרים, אנשים מכריחים את השילטונות לשינויים... זה מה שקרה בני-יורק...כמובן, גם דרוש פוליטיקאי, אישיות כמו ג'וליאני, שמוכן לעבוד קשה, לטובת העיר, שמנהל אותה.

מתלהב

New member
באיזה עיר אתה גר? ומהיכן, לדעתך,

נובעת רמת החיים הנמוכה בה?

למעלה