האם אתם מרוצים???

• פותח הנושא o79
  • פורסם בתאריך

o79

New member
האם אתם מרוצים???

רציתי לדעת באמת..האם ההורים שחיים פה בארץ הזו מסתכלים על הנוער היום ובאמת מרגישים מרוצים? נוער שלא אכפת לו מרכוש של מישהו אחר אין לו שום נימוס בסיסי להתנהגות? יכול להיות שאני טועה, ואתם חושבים שככה זה צריך להיות והם מושלמים?

Dark faith

New member
ומצד שני...

נוער שכל כך בוגר נפשית, נוער שעם כל הצער על המצב קיים, למד בדרך הקשה של החיים מי הישרדות אמיתית... יש לנו נוער יוצא דופן, שלמרות המצב הקשה של המדינה ממשיך הלאה... הרבה מתלוננים על הנוער הברברי שלנו, אבל השאלה היא, אתם מכירים מקרוב את הנוער של סין? את הנוער של לונדון?...את הכנופיות בארה"ב?

BlackDevil

New member
תשובה

אני אומר לך כנער שהנוער של היום מגעיל ואלים אני כנער לא מרגיש מרוצה ממה שהולך בקרב בני הנוער. מסכים איתך בכל מילה

mikilk

Active member
דבר ראשון, יש ויש ואל לנו להסחף

להכללות. דבר שני הנוער שלנו משקף הרבה מעבר לזה ובראש ובראשונה את הוריו והחינוך שקיבל בבית. כך שהבעיה היא לא הנוער של היום אלא החינוך או חוסר החינוך של ההורים או ההורים עצמם. ואני אמא לשלושה ילדים בינהם נערה ....

עינת

New member
אתה יודע ,

אני לא חושבת שזה דווקא הנוער , אני אישית לא מרוצה מכל מה שקורה כאן במדינה, בגדול ,אבל לשאלתך, חייבת לומר כי יש בני נוער נהדרים ונפלאים ויש אחרים ,נוראיים רק מה? תמיד רואים את הרועש והמכוער , הרי היפה נחבא אל הכלים...

faith2

New member
../images/Emo45.gif

לצערנו דווקא הריקבון הוא הבולט (והמסריח) מסלסלת הפרי הטרי

oRockGirLr

New member
כן... ../images/Emo105.gif

לצערי לא שמים לב לילדים מדהימים כמוני
[אחח איך שהצניעות נשפכת ממני:)]

למעלה