האם אתם משאילים ספרים ?

sagiberg

New member
האם אתם משאילים ספרים ?../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif

מכירים את זה ? -בא אליכם חבר או חברה, הכל נפלא עד שהוא ניגש למדף ומתחיל לעיין...הבטן מתחילה לרעוד...הנה זה בא- הוא מבקש לשאול...ואתם כבר יודעים שעוד אחד יעלם לבלי שוב או יחזור רק אחרי שתהיו מוכרחים לבקש. מה הפתרון שלכם לבעיה ? או אולי הבעיה רק שלי

Moondust

New member
אני לא מסוגלת...../images/Emo41.gif

למען האמת, אצלי אין ממש בעיה כזו כי רוב החברות שלי לא אוהבות את רוב הספרים שאני קוראת, ומה שנראה לעין בחדר שלי זה המד"ב, הפנטסיה וספרי מיתולוגיה למיניהם ("את מוזרה." "לא, זה לא מעניין אותי." "האא?"). אני פשוט פוחדת מדי על הספרים שלי. הייתה תקופה שאפילו לאחותי פחדתי לתת ספר שלי, כי פעם היא נהגה לעשות להם "אוזני חמור" ולהכתים אותם. עכשיו היא כבר לא. ^_^

RainDrop

New member
>_<../images/Emo80.gif

עשיתי את זה פעם לבן של חברים של ההורים שלי. מסכן.
אבל אחרי שזה קרה פעם אחת (שאגב- הייתה בגלל אמא שלי ולא בגללי) הבטחתי לעצמי לא לעשות את זה יותר לאף אחד. הרגשתי ממש רע עם עצמי.
ממני עוד לא יצא שהשאילו ספרים, מקסימום האחיות הקטנות שלי מהחדר ליד.
אין לי כל כך הרבה ספרים, ובכל מקרה רוב האנשים שאני מכירה לא אוהבים כל כך לקרוא.

מ של א

New member
הפתרון שלי:

לרשום במקום בולט מה השאלתי למי + תאריך. אם עובר זמן מה, נניח חודש וחצי, והספר עדיין רועה בשדות זרים, אני אומרת שדודה שלי/אמא שלי/וואטאבר מעוניינים לקרוא את הספר ומה קורה איתו...זה עובד בדר"כ. כמובן שאני משאילה רק לאנשים קרובים, וכן, כמו כל תולעת טובה, גם אני לא אוהבת להשאיל ספרים...

למעלה