האם אתם משלבים דרך חיזוי כלשהי

האם אתם משלבים דרך חיזוי כלשהי

בפרקטיקה שלכם? מהי? האם אתם משתמשים בה מעבר לחיזוי? אצלי אלו קלפי טארוט. הם משמשים לי גם לחיזוי אך יותר מכך - למאגיה פרופר, בין אם כ"תרגילים" ובין עם בכישוף.

arafell

New member
אצלי זה

נכון, כי אני משתמש בטארוט בטקסים מאגים, אך יותר קל לי לשלב מאגיה וכלי חיזוי בתחום של הרונות ערפל

RainBird

New member
LOL לא מדוייק היסטורית אפילו בצורה קלילה. אין אפילו ציון של מקורות מההיסטוריה כמו טקסטים שנכתבו בנורדית ונשמרו כמו Hamavael וכו'... מאכזב, ניו אייג'י וצפוי.

RainBird

New member
בהתחלה היו הטארוט ואני מאוד אהבתי אותם- ועד היום אני משתמש בהם גם כדי לחזות תוצאות מסויימות או דרכי בחירה או כמפתח אנרגטי למצב רצוי מסויים בחיי. משם עברתי לאהבות אחרות- לרונות שהם בתהליך חקירה מעמיק שכרגע בגלל כל מיני סיבות נזנח ואשוב אליו בעתיד, ואני גם עובד כרגע על חיזוי בבהייה (scrying וכו') אבל זה דורש הרבה סבלנות, זמן ומדיטציה שלא תמיד יש לי. במקביל לדברים אחרים אני גם קורא את Exploring Scrying של אמברוס הוק- זה הרבה תיאוריה, ואני עדיין מחכה "לבשר" אז אין לי ביקורת לעכשיו.

arafell

New member
אולי אני אשלח לך את הספר

שאני כותב על רונות ומתכונן להוציא לאור יקח קצת זמן, חודש חודשיים אבל הוא לפני סיום ערפל

RainBird

New member
אני אשמח לדעת קודם מה המקורות שלך... אני מאוד מרוצה מהספר שיש לי אגב- taking up the runes של דיאנה פאקסון

arafell

New member
מחקר ב 5 שנים אחרונות-אלו המקורות שלי

הרבה מקורות, השוואות, עבודה וכו....... וכותבים. ערפל

RainBird

New member
אלו מקורות, השוואות וחוקרים? שמות יהיה נחמד ../images/Emo13.gif

arafell

New member
תגובה

אז ככה: 1. הספרים של מידגרד 2. freya aswynn 3. השוואות בין עשרות ומאות אתרים וספרים שונים, עיבוד הידע, וכו........ ערפל

Swicca

New member
ארממ :S

בעיקר טארוט. אישית אני מעדיף לא לחשוב יותר מידי על העתיד מעבר לתוכנית שאירגנתי. 3: מידי פעם פתיחה פה ושם כשמשהו מטריד את מוחי ^^ אבל בעיקר להנות ממה שקורה בכאן ועכשיו. :)

למעלה