האם אתם משנים פרוטוקול כשילד חולה?

khisha

New member
האם אתם משנים פרוטוקול כשילד חולה?

בתקופת מחלה אני מוריד הכל לגמרי כולל זריקות MB12. בה בעת יש מספר תוספים שחיוניים ביותר דווקא בתקופה זו. במקרה של שפעת אני משאיר: אבץ ויטמין A ויטמין C B COMPLEX במקרה של דלקת אין מה לעשות. הולכים לרופא לקבל מרשם לאנטיביוטיקה. המלצה חמה לא לקחת פניצילין אלא להתעקש על אנטיביוטיקה מהדור יותר מתקדם כמו אזניל, שמצויין לדלקות אוזניים. במקרה זה אני מתסף בכמות יפה של פרוביוטיקה משאיר אבץ ו BCOMPLEX מה אתם עושים?

יופי של רעיון לשירשור

באופן כללי, בזמן מחלה הילד רוצה פחות לקחת תוספים ואני לא נלחצת מזה. לא מכריחה, גם לחץ רגשי של הילד הופך לדחק חימצוני שמעכב את ההחלמה. חשוב להפסיק תרופות נגד אלרגיה עם הופעת הסימנים הראשונים של המחלה, כי הן מדכאות מערכת חיסון. כנ"ל לגבי תוספים שעושים דברים דומים (כמו ריישי). הכי חשוב בזמן המחלה - גלוטתיון. אנטיביוטיקה אני לא פוסלת על הסף, אבל נותנת רק במקרה שהוכח צורך. לשמחתי רופאת הילדים של יותם נהדרת ולא דוחפת תרופות אלא אם כן ממש צריך (למשל אם יש סטרפטוקוק). אנטיביוטיקה לא תעזור במקרה של זיהום וויראלי ואנחנו יודעים שבצד התועלת, אם קיימת, היא גם מזיקה. במקרה שלוקחים תרופות, חשוב גם להמשיך לקחת תוספים שעוזרים לפינוי רעלים ומסייעים לפעולת מטבוליזם תרופות שבכבד, כמו מלח אפסום. זה מה שיש לי בשלוף, מוזמנים להוסיף רעיונות.

שריתה 2 1

New member
לתמי- האם את יודעת אם יש תרופות נגד אלרגיה

שפחות מדכאות את מערכת החיסון? כי גם אני שמתי לב שכמה אנטי-היסטמינים שניסינו גרמו לילד לתפוס יותר בקלות זיהומים, מאשר בלעדיהם. כלומר שהם באמת מדכאות את מערכת החיסון. האם את, או אחרים, יודעים על אנטי היסטמין שפחות מדכא את מע' החיסון?

למה לתת אנטיהיסטמין? זה לא מטפל במקור לבעייה

היי שריתה, מי המליץ לך לתת אנטי היסטמין במקום לטפל בסיבות לאלרגיה הזו? האם את מכירה את הנושא של TH1 מול TH2? האם את מכירה את נטייתם של ילדי הספקטרום לפתח נוגדנים באופן משמעותי יותר מאחרים בגלל נטייה לדלקתיות יתר ומנגנון חיסוני לא תקין? לטעמי אין שום הגיון לתת אנטי היסטמין כטיפול. אם המטרה שלך היא להוריד את האלרגיה- תעשי בדיקות מסודרות לאלרגיה למזונות וחשיפה סביבתית ואז תמצאי את המקור לבעייה הגורמת לו לאלרגיה ותגובתיות כזו. לתת אנטי היסטמין, זה כמו לתת אקמול. הוא לגמרי לא מטפל במקור לבעייה. ויותר מכך, כפי שנוכחת, הוא מוריד את התגובה התקינה של מערכת החיסון. זה מיותר לגמרי אפילו במקרים של אובר\תת מתילציה- הטיפול איננו בנוגדי היסטמין. לתפקוד מערכת החיסון אפשר לתת LDN ומוצרים אחרים שמשפרים תפקוד. אפשר לתת אנטיויראל, אם הקושי הוא בוירוסים רבים. אפשר לתת קולוסטרום, או עדיף לקטופרין גולד, לילד שאיננו רגיש לחלב\לקטוז או קזאין. לקטופרין איננו מכיל לקטוז, אבל יש בו אולי קזאין ברמה נמוכה. קולוסטרום אינו מכיל כמעט קזאין אולם מכיל לקטוז. אני ממליצה לך לקרוא קצת יותר על מנגנוני מערכת החיסון באוטיזם ולהתייעץ עם מי שמלווה אותך. בברכה, תלמה.

שריתה 2 1

New member
לתלמה תודה. לא נמצאה אלרגיה

בבדיקות prick ולא ב RAST. אבל יש סימפוטמים של אלרגיה- rhinitis כרוני. וגם אומרים שאנטי היסטמינים הם אנטי אינפלמטורים,חומץ מאשר שהם חוסמים את הרצפטור להיסטמין H1. אבל באמת זו בעיה לקחתם, כי ממש מחלישים את מע' החיסון. מעין אימונו-סופרסיבים בקטן. האם יש לך לינק טוב כדי לקרוא לגבי מנגנוני מערכת החיסון באוטיזם, ולגבי TH1 מול TH2?

מצרפת לך קובץ של ויליס על חיסון TH1\TH2 ועוד

היי שרית, אני מצרפת לך קובץ וקישורים. בברכה, תלמה.

נכון, אני עושה בחירה דומה- פחות להעמיס ולתגבר

בתקופת מחלה ויראלית כדאי לתת באמת ויטמין A, ויטמין C, אבץ, אנטיאוקסידנטים נוספים כמו קואנזיםQ10, פלאבנואידים וזרעי ענבים. אני נותנת בעיקר הרבה סמבוקול ביחד עם טיפול אלטרנטיבי שהוכחה יעילותו אצלנו
לא מוסיפה אכיניציאה, כי היא מעמיסה על הכבד. גלוטטיון זה רעיון טוב וגם MB12 יכול להועיל לחיזוק, עם פוליניק. אנטיביוטיקה מיותרת לגמרי לוירוסים. במחלה חיידקית, אפשר לתת את אותם תוספים ותגבור פרוביוטיקה. במקרה של זיהום סטרפטוקוקאלי, אני מתגברת בהומיאופטיה מתאימה שעושה את העבודה יותר טוב מאזאניל וחבריו המקרולידים, או הפניצילינים שלא הוכיחו אצלנו את יעילותם. סמבוקול גם לרוב שלא יתחזקו וירוסים על רקע חולשת הגוף במחלה. אני הולכת לנסות לקטופרין לפני מחלה כדי לראות את השפעתו. לקטופרין הוא החומר הפעיל שבגללו הקולוסטרום יעיל. הוא קיים בחלב אם גם ויש אותו מיובא בארץ בכמוסות מרוכזות. קומפלקס B, הוא לא תוסף שקל לתת בגלל הטעם ולא הייתי נותנת אותו. רק בשלב הבא. ולתת אותו רק עם מגנזיום.

khisha

New member
תרופות סבתא בעת מחלה.

מרק עוף - כוס מרק עוף יכולה לספק כמעט את כל הצרכים ממזון ולחזק את הגוף. כמובן אמיתי ולא מאבקה. תה פטל - שם כמה שקיות ביחד ועושה כוס מיץ פטל ממותק. משאיר אותו להתקרר ונותן לשתות בצורה פושרת. לפטל יש פעולה אנטיספטית שמצויינת בדלקות גרון והוא גם מסייעה בהורדת חום.

למעלה