האם אתם משתמשים במים מינרלים להכנת המזון ?
האם אתם מוסיפים מים מינרלים ,בהכנת טחינה ,
בהכנת מרקים ,דייסות ,ליפתנים ,פודינג ,תבשילי אורז,פתיתים,
ושאר תבשילים שדורשים מים ?
ועוד שאלה:
רק לאחרונה שמתי לב,כשאני קונה שישיות של מים -מינרלים ,
(קונה המון,) בקופה -הרושמת מחייבים אותי בתשלום עבור פיקדון הבקבוקים .
האם יש אפשרות גם לקבל זיכוי ,עבור הבקבוקים הריקים ?
או ,שזה כסף שבאופן אוטומטי, מפרנס את רשתות-השיווק,
ולא חוזר ?
עושים עלינו רווח קל ?
האם ישנו חוק כולשהו בעניין ?
האם אתם מוסיפים מים מינרלים ,בהכנת טחינה ,
בהכנת מרקים ,דייסות ,ליפתנים ,פודינג ,תבשילי אורז,פתיתים,
ושאר תבשילים שדורשים מים ?
ועוד שאלה:
רק לאחרונה שמתי לב,כשאני קונה שישיות של מים -מינרלים ,
(קונה המון,) בקופה -הרושמת מחייבים אותי בתשלום עבור פיקדון הבקבוקים .
האם יש אפשרות גם לקבל זיכוי ,עבור הבקבוקים הריקים ?
או ,שזה כסף שבאופן אוטומטי, מפרנס את רשתות-השיווק,
ולא חוזר ?
עושים עלינו רווח קל ?
האם ישנו חוק כולשהו בעניין ?