האם אתם משתמשים בשירות "הבלוגיה שלי"?

Bezalel P

New member
האם אתם משתמשים בשירות "הבלוגיה שלי"?

אנחנו רוצים לדעת מה דעתכם על שירות "הבלוגיה שלי", קורא ה-RSS של הבלוגיה. אתם משתמשים בו? מכירים אותו? הייתם רוצים לראות בו שיפורים? אתם מוזמנים להשתתף בסקר החדש בפורום, ולשתף אותנו במחשבות שלכם בשרשור הזה

Tali1912

New member
הבלוגיה שלי

אם אתה מתכוון לבלוגיה שלי שהיא בעצם הקורא rss אז בעבר השתמשתי והרבה, אם יש בלוג שהוא שווה קריע<א>ה אני ישר מוסיפה לעדכוניי מנויים למייל ואת ה RSS עשיתי הפרדה, מה ששייך לתפוזינה חלקם העברתי דירה ל OK החדש. ושאר העדכונים נמצאים לי ב netvibes. לדעתי הקורא rss צריך לעבור שינוי ויזואלי או לבטל אותו כי יש כבר את הOK .

אוקי, אני עניתי

לא קוראת של RSS לא משתמשת בו ולא מכירה אותו מצטערת אני לא יודעת מה זה פשוט, לא יצא לי לקרוא את ההסבר של זה אולי הגיע הזמן באמת :]

0r0r

New member
נו טוב

מכיר, לא משתמש. בעיקר בגלל כמות הבאגים שהיו בו לאורך זמן ותצוגות מטופשות (דברים שהיו אמורים להיות מוצגים אבל הוצגו בצורה שגויה או הועפו לגמרי במקום לעשות סינון מתאים). היום גם אם זה יתוקן זה לא יעמוד בכמות הRSSים שלי (או, לפחות, אני מעדיף לא לנסות). השיפור הטוב ביותר שיכול להעשות בו זה ייצוא לOPML, אפשרות לאחזור OPML בשירות ok.co.il וסגירת "הבלוגיה שלי" עצמה. אולי בחדש אי אפשר לעשות יותר מידי סדר ואולי אין בו תקצירים (ואולי יהיו?) אבל: - לותיקים לפחות לא יישאר שם רע מ"הבלוגיה שלי" גם כשהיא תשופר. - שני קוראי RSS שמשוייכים לאותו אתר זה קצת.. טיפשי. - החדש לפחות נראה טוב יותר. טוב.. על מי אני עובד? זה לא יקרה.

mary lou

New member
השתמשתי בעבר

והפסקתי בגלל כל הדברים שהזכיר 0r0r. בקיצור, לא נוח. החזקתי עם זה אולי שבועיים ואז עברתי לקורא RSS אחר.

השתמשתי

לפני שהכנסתם עידכונים ב-RSS בשער הבלוגיה, עכשיו כבר לא כל כך יוצא לי. אבל עדיין זה משהו מאוד שימושי בעיניי, במיוחד כשהרבה הרבה זמן לא יוצא לי להתעדכן.

lilth

New member
כן, אני משתמשת בשירות הזה,

וכן אני מרוצה, כלומר הייתי מרוצה עד היום. אני באה להכנס ל"בלוגיה שלי" דרך הקישור שבעמוד ההבלוגיה הראשי: "קורא RSS" שממנו אני תמיד נכנסת לבלוגיה שלי. ואיזו הפתעה - הקישור עכשיו כבר לא מפנה אותי ל"בלוגיה שלי" אל עדכוני ה-RSS שלי, אלא אל אתר OK שאין לי מושג מה זה כי אני מקבלת עמוד לבן. לא חושבת שזה לגיטמי מצדכם ככה לבטל שירות שאתם נותנים ועוד יותר לא לגיטימי שאתם לא טורחים להודיע על כך. פוי לכם!

wranger

New member
בעבר כן, כיום לא

הוא נראה לי מסורבל מדי, משום מה, והיו בו כמה באגים מעצבנים שגרמו לי להתייאש ממנו. כיום אני לא משתמש בו והוא לא חסר לי יותר מדי.

שירות "הבלוגיה שלי" ? לא לבלוע לא להקיא

מעונן חלקית. חמוץ מתוק. זו דעתי

siv30

New member
לא

ניסיתי אבל זה לא היה כל כך נוח. אז הפסקתי. ובכלל מאז שיש עדכוני RSS בדף הבלוגים זה נהדר.

הממ... אני קרובה להתיאש מהמערכת

עדיין לא נכנעתי. אני עדיין מקווה שתסדרו את זה וה-o.k הזה. כרגע אני כועסת עליו, כי הוא לא מבין את הרעיון של קראתי כבר. עוד יום יומיים אני אתייאש סופית.

למעלה