האם אתם צופים בכל הטיפולים?

האם אתם צופים בכל הטיפולים?

או רק שטיפול של מישהו מסויים?! ואיזה טיפול אהוב עליכם ביותר? אני צופה רק בטיפול של אילה, הכי מענין!!!

giladon2

New member
כולם כולל כולם

כי אי אפשר אחרת : אם רואים את הטיםול של נעמה צריך לראות גם את זה של ידין וההיפך. את הההדרכה של גילה ביום חמישי אי אפשר לראות בלי כל הטיפולים האחרים. בקיצור סמתוחה
זה נראה לי מתוכנן על ידי ההפקה שנראה את כל הפרקים ...

salsa17

New member
או שאוהבים את הסידרה או שלא...

איך אפשר שלא לראות את כל הפרקים,דבר ראשון בגלל ש"התמכרתי לסידרה" ושאני מחכה לפרק יום-יום,דבר שני בגלל שאיך אפשר להכיר באמת את ראובן ולדעת מה עובר עליו אם לא צופים בכל הפרקים. הטיפול שהכי אהבתי הוא של נעמה,אח"כ של איילה, והכי פחות אני אוהבת את הטיפול של הזוג - יש בו יותר מידי עוקצנות ומלחמה ביניהם, למרות שהם משחקים טוב מאוד את המציאות,אך אותי זה פחות מעיניין.

shalva now

New member
הטיפול של הזוג הוא הכי מרתק

אולי בגלל שאני בזוג, ויכולתי להזדהות עם מה שהם עוברים, עם מאבקי הכוח, ועם האהבה הגדולה שיש בינהם למרות הכל... המשחק שלהם מאוד מאוד אמין, וגם הזוגיות. הכי פחות זה הטיפול אצל גילה - הוא מאוד לא אמין. האגרסיביות שלו כלפיה נראית בכלל לא הגיונית בהתחשב שהוא פסיכולוג. הוא נראה כאילו הוא בא להתנצח איתה ולא על מנת לפתור בעיות. זה התנהגות שמתאימה למטופל בטיפול הראשון שלו אצל פסיכולוג, ולא למטופל שהוא פסיכולוג בעצמו...

כל הכבוד למי שמצליח

להתאפק. אני צופה בכולם, גם אם בפיגור קל אחרי השידור. (טוב שיש vod).

כל הטיפולים

אני חייבת להודות שבהתחלה היתי די סקפטית לגבי הסידרה כל הקונספט נשמע לי די משעמם וחשבתי שזה יהיה ממש ביזבוז זמן,הסתבר שטעיתי!!! אפשר לומר שהתמכרתי לסידרה ואני לא מפספסת שום פרק(בעיקר בזכות ה-v.o.) ללא ספק הטיפול של נעמה הוא האהוב עלי ביותר(מזל שהטיפול הזה נפל על ראשון)אחריו הטיפול של איילה(תמיד אהבתי את מאיה מרון עוד מכנפיים שבורות חשבתי שהיא שחקנית מצוינת)הטיפול של ידין הוא טיפול שקצת קשה לי איתו כי הוא נורא כבד וקשה אבל אין מה לדבר ליאור אשכנזי שוב מוכיח שהוא אחד מהשחקנים המוכשרים במדינתו הקטנטונת,הטיפול של אורנה ומיכאל(רמי הויברגר ועלמה זק)הוא גם טיפול מאוד הכרחי וקשה כי הם ללא ספק צריכים אותו על מנת להגיע להחלטה לגבי הקשר בינהם,והאחרון וחביב זה הטיפול של ראובן אצל גילה(גדולי השחקנים במדינתנו)הוא סיום מצויין לשבוע של טיפולים אין טיפול יותר מושלם לסיים איתו את השבוע,עוצמה,ציניות,אמת והרבה חוכמה........

j e t l a g

New member
כולם, אפשר אחרת ?!

הטיפול המעניין ביותר לטעמי הוא הטיפול אצל גילה, אבל גם הכי קשה לצפייה. שם ראובן במלוא הדרו וצבעיו האמיתיים מספר כמה שקשה לו עם ההפצצה של ידין, כמה בא לו לפעמים לקפוץ על מטופליו(רחוק יותר הוא לא הגיע אחרי הפרק אתמול), לשכב עם נעמה וכך עונה על צרכינו הרכלניים והמציצנים לדעת עוד ועוד על דמות הפסיכולוג ה"מושלמת" ומה היא באמת חושבת ומרגישה. זו גדולתה של הסדרה, בחשיפת הפן הכל כך חבוי הזה והמסקרן אצל כל מי שהיה, נמצא או יהיה בטיפול. ואיך אפשר שלא לצפות בכל הפרקים? שהרי בכל פרק אנו מקבלים זווית נוספת על ראובן וכך מרכיבים את הפאזל. הפרק של נעמה גם אהוב עליי במיוחד. והמלצה לידין- פשוט תפתח את הטלויזיה כל יום בשעה 22:15 ותוכל לקבל פרטים כאוות נפשך על מטפלך הנאמן, לא צריך להיות טייס בשביל זה...

mkarin

New member
אני צופה בכולם.

בנעמה, כי הנושא מעניין. בידין, ליאור אשכנזי, אין מה לעשות. והוא שחקן טוב. איילה, כי הטיפולים שלה מדהימים. אורנה ומיכאל- מצחיקים אותי כל פעם וחדש. גילה- איך רואים את הכל ומפספסים את גילה? וכמובן, אסי. בכולם.

צופה בכולם

הכי אוהבת: טיפול - של ידין, כי הוא קשה כזה. מאתגר. חוצפן. אין רגע שקט. אבל הוא חושף הרבה על החברה שבה אנחנו חיים. הדעות הקדומות שלנו, החינוך שלנו. זה מעולה. דמות - אילה. יש בה משהו גוזלי שמביא לי חשק לעטוף אותה ולשמור עליה שלא תישבר. אני אוהבת את זה שהיא כזאת נבונה, וכזאת רגישה וכזאת נזקקת. הרגשות שלי כלפיה הרבה פחות אמביוולנטיים מאשר כלפי כל אחד אחר.

אני בעיקר בשל איילה.

אני פשוט מכור למאיה מרון. למרות שציפיתי לטיפול קצת יותר אינטנסיבי אחרי הטיפול שבו היא מנסה להתאבד (אלוהים אדירים), ולפעמים אני באמת מדלג על הטיפולים כדי להגיע אליו. נעמה קצת משעממת אותי. ידין אף-פעם לא עניין אותי ממש, אורנה ורמי גם לא עשו לי את זה. גילה אלמגור אני משתדל לא להפסיד. כי בוא נודה, זה גילה אלמגור.
אבל איילה... באמת. אני רוצה להקליט את הטיפול שלה מה-VOD אל ה-DVD. (הטיפול שבו היא מתאבדת, לא הטיפול של אתמול). זה פשוט.. אחד הרגעים הכי חזקים באיזושהי יצירה ישראליתץ.

hilulit1

New member
אני הכי נהנית מהפרקים של איילה אבל

רואה את כולם.. אולי לפעמים מפסידה כמה עם גילה כי ראובן כזה מעצבן בהם!

למעלה