האם אתם קולטים???????

o fri

New member
האם אתם קולטים???????

האם אתם קולטים שיש סיכוי סביר מאוד שאין לכם מושג באמת מה היא דרך הלוחמים ומה זה אומר להיות נגואל ומה אמורים לעשות פה בכלל ? האם אתם קולטים שיש סיכוי סביר מ אוד שהדרך שבה אתם מבינים את מה שאתם קוראים רחוקה מלהיות הדבר שאליו התכוון המחבר לא כל שכן המורה שלו ?! האם אתם קולטים שיש סיכוי סביר מ א ו ד שאתם מתאימים את העשיות המתורגמות על ידכם אל תפישתכם הצרה ואל עולמכם הצר והסובייקטיבי ??! שאתם מגששים באפילה ומדיי פעם תופסים קצה של חבל אבל בסוף מסתבר שזה היה סתם זנב של עכבר ! אבל מה שכל כך גאוני בכל זה שאתם מנסים ואתם שואלים את עצמיכם שאלות וזה מפנה אותכם חזרה אל ליבכם היכן שהוא לא יהיה וכך למרות הכל אתם צועדים בדרך עם לב בהנחה-שחייבים-להאמין-בה שהוא מוביל אותכם בדרך הנכונה ביותר בשבילכם

nivinivini

New member
וואלה נכון. אבל טוב שכך אחרת זה היה

משעמם כל העסק. ככה מופתעים כל פעם מחדש. אשלייות מתנפצות.

שאלה לעפרי

כשאת כותבת אתם ואתם ואתם האם את משתמשת במלה "אתם"כמטבע לשון?(ובעצם מכלילה את עצמך. כלומר אנחנו) או שאת באמת שואלת האם "אתם קולטים" כי אני כבר קולטת שיתכן שאני בכלל לא מבינה את המסרים שנכתבים בפורום או שאני מבינה דברים אחרים לגמרי ממה שהמורה שלי לקונג פו מלמד אותי

o fri

New member
אני מתכוונת גם אלי

לרוב כשאני כותבת הודעות כאלו זה קורה אחרי שאני רואה משהו על עצמי, לדוגמא- אני קולטת שבעצם אין לי מושג... וכול'ה, וזה כמו מעיר אותי ומועיל לי- ההבנה הזו, ואז אני חושבת וגם רואה שיש עוד אנשים שהבנה כזו יכולה להזכיר להם משהו ולהעיר אותם, ולפתוח להם משהו חדש, בקטנה, אפילו באופן השימוש בפורום הזה, ואני כותבת. זה ענה על השאלה? לא הבנתי לגמרי את ההבדל בין השימושים שהתכוונת אליו.

למעלה