האם אתם רוכשים ספרי ילדים

חוטהשני

New member
האם אתם רוכשים ספרי ילדים או גם משאילים (בספריה/חברים) ? לפני כשנתיים- אחרי רכישה מסיבית של ספרים להודיה החליטתי לעצור את הטירוף הזה |עצור| (כי בכל זאת זה כרוך במזומנים $$ ../images/Emo3.gif) ולהתחיל לקחת ספרים בספריה. באותה הזדמנות מצאתי שבספריה יש גם משחקיה נהדרת (שאפשר להשאיל ממנה משחקים ../images/Emo70.gif) והתחלנו ללכת לספריה אחת לחודש (בתקווה לשפר וללכת יותר..) מאז רכישות הספרים שלנו התמתנו- ואני רוכשת להודיה ספרים במידה ו/או אם אני מוצאת אותם במבצעים שווים מאד (אני גם מנצלת את המבצעים שיש בבתי הספר אחת לכמה חודשים..) ומה אצלכם ?

sagiberg

New member
קשה להתאפק אבל... למרות שהייתי רוצה ספריית ילדים ענקית בבית, אני מגבילה את הדחף והילדים שואלים ספרים בספרייה. את האהובים עליהם או עלי אני רוכשת

עינת ג

New member
בעיקר החלפות גם אני הייתי רוצה - אבל כמו שלעצמי אני לא יכולה לקנות כל מה שאני רוצה לקרוא, כך גם לבני. חוץ מזה, יש כאן אפילו אלמנט חינוכי (עצם ההליכה לספריה וכן לא כל מה שאני אוהבת אני מייד רוכשת).

חוטהשני

New member
גם אנחנו אוהבות את ההליכה לספריה ותודה לא-ל בסוף- בזכות מאבק של הקוראים- לא סוגרים את הספריה העירונית שקרובה לביתנו ~פרח~

למעלה