האם אתן אוהבות את גופכן גם כשאתן לא רוקדות?

האם אתן אוהבות את גופכן גם כשאתן לא רוקדות?

הי חברות יקרות (הי גם לחברים היקרים!!!) פעם הייתי פעילה כאן מאוד, לאחרונה הרבה פחות, אז מי שלא מכירה אותי- קודם כל נעים מאוד!!
אני רקדנית בטן , מנחת סדנאות וקורסים, ומטפלת פרטנית בשיטה ייחודית. נדמה לי שבתור רקדניות בטן כמעט שאין לנו זכות לא לאהוב את גופנו המופלא, ויחד עם זאת רבות מאיתנו עדיין חצויות בהקשר הזה. מקבלות את גופנו כשאנחנו רוקדות, נהנות ממנו, אך ממשיכות לבקר, לשפוט ולעיתים אף לייסר אותו בשאר הזמן הפנוי
אם זה נשמע לכן מוכר, דעו שיש דרך אחרת, וברגע שהשינוי קורה, מתפנה המון אנרגיה לדברים אחרים, והחיים משתנים מהקצה אל הקצה! אני מזמינה אתכן לסדנה עוצמתית ומרגשת בהנחייתי, שבה נחולל שינוי אמיתי בחיינו, וכל זאת בכשלוש שעות בלבד
ובמחיר שווה לכל כיס מוזמנות לפנות אלי טלפונית בשאלות נוספות 054-4328469 או במייל [email protected] באהבה! סיגל שלום עם גופי – מדיטציה אקטיבית סדנה טראנספורמטיבית ועוצמתית המשלבת תנועה, דמיון מודרך, נשימה, ותטא הילינג מוזר לחשוב על הגוף שלנו כישות נפרדת מאיתנו, שיש ביננו מערכת יחסים , אבל אם נתבונן לרגע- נזהה שאכן יש לנו יחסים עם גופנו הפיזי, ולרוב, מערכת היחסים הזאת היא... איך לומר? לא אידילית... האם את במאבק מתמיד עם כמה קילוגרמים שמפרידים בינך לבין האושר? האם הרגשת אי פעם שגופך בוגד בך? (עקב מחלה/פציעה?) האם היית מחליפה בשמחה את גופך בגוף אחר? האם אחרי שילדת הרגשת שגופך השתנה ללא היכר? האם כשאת עייפה או חולה, את כועסת על עצמך/על גופך? הגיע הזמן לעשות שלום! אבל איך? אם אקבל את גופי, האם אני נותנת לו בכך לגיטימציה להישאר שמן?/חולה? האם להקשיב לגופי פירושו לוותר לעצמי? מהי מערכת הריפוי הטבעית של הגוף ואיך אפשר לתפעל אותה? האם הגוף שלי הוא אני? בסדנה ננסה להשיב לעצמינו בצורה חווייתית על שאלות כאלה ואחרות בהקשר של יחסים עם הגוף, וניצור תשתית למערכת יחסים חדשה, מקבלת, אוהבת, שמחה ומעצימה מה בתכנית? נתחיל בחימום שבו נלמד את גופנו להרפות תוך כדי ניעור ותנועה מבוקרת. לאחר מכן נקיים מדיטציה אקטיבית מונחית שבה נציף את הרגשות שיש לנו ביחס לגופנו, ניתן להם ביטוי ונשחרר אותם בקול בתנועה ובנשימה. נפגוש את גופנו בדמיון מודרך מרגע היווצרותו ונלווה אותו עד ימינו אנו, נסלח לעצמנו על חיכוכי העבר, ננסח חוזה חדש עם הגוף, ונצא לדרך חדשה המבוססת על שמחה,אהבה וקבלה הדדית הסדנא לנשים בלבד (הפעם) ומיועדת למי שמעוניינת בשינוי אמיתי באיכות חייה... ********* קצת עלי: הריקוד תמיד היה חלק מחיי, וכך גם הביקורת והשיפוט על גופי. כשהתחלתי לרקוד ריקודי בטן לפני כעשור, חוויתי שינוי עוצמתי בתפיסה שלי את גופי ובדימוי העצמי שלי, התחברתי לשמחה בתוכי וזמן קצר מאוד לאחר מכן- התחברתי גם לעולם של מודעות ורוחניות. ריפוי מערכת היחסים שלי עם גופי השפיעה על כל תחום בחיי, כולל מצבי הבריאותי. הבנתי, שמה שקרה לי בהקשר של הגוף הוא נדיר . רובנו עדיין לא אוהבים את גופנו, מלאי ביקורת ושיפוט כלפיו, רובנו בדיאטה תמידית, ובעיקר: לא יודעים איך ליצור קשר עם גופנו, כזה שיהיה מבוסס על שמחה קבלה, הקשבה ואהבה, ויאפשר ריפוי ושיתוף פעולה. אני רואה את ייעוד חיי בלסייע לאנשים לגלות את הידע הזה בתוכם וליישם אותו ביומיום והרי ציטוט: "אין לי מושג איך סיגל עושה זאת, אבל היא מצליחה לגעת עמוק מאוד, ובלי להכאיב, אלא לאפשר דיאלוג שכ"כ היה שם חסר, עם הרבה תחושה של קבלה, כזו אמיתית מרגשת, מאפשרת, מרפאת ועם המון אהבה.. מומלץ לכל מי שרוצה להתקרב ולהתאהב בעצמה . מיטל. מאי 2011" ***********שימו לב- זו אינה סדנת ריקודי בטן!!!!************** נפגש נתרגש ונשמח סיגל

תודה לכל מי ששלחה לי הודעה פרטית... האמת ש..

קיוויתי שיתפתח כאן גם איזשהו דיון פומבי סביב הנושא.. כי אני באמת סקרנית לגבי השאלה שהצגתי בכותרת, זאת לא הייתה סתם כותרת שיווקית!!! האם זה נושא אינטימי מידי לדיון בפורום?

למעלה