האם אתן חשדניות כלפי גברים שטוענים שנמשכים לשמנות?

האם אתן חשדניות כלפי גברים שטוענים שנמשכים לשמנות?

הרבה פעמים כשכתבתי לגברים או על גברים שנמשכים לשמנות, התחושה שלי היתה שרבות מהבנות פה חושבות שאני (קצת) פרנואידית לגבי הכוונות שלהם, ותמיד רואה בהם פטישיסטים או סתם טורדניים.

מצד שני, הפייסבוק של הפורום אני מרגישה בדיוק להיפך,כאילו אני הופכת לסניגורה של הגברים האלו מרוב שישנן נשים שם שמתנגדות אליהם. אני מודה, הקבוצה בפייסבוק מושכת הרבה גברברים שרק מחפשים סקס, ורובם כאלו שמפרסמים מפרופיל שהם פתחו רק בשביל החיפושים ובלי תמונה נאותה, ונוטים לפרסמם תמונות של נשים שמנות ולרייר עליהן. ואני גם מודה שאותי אישית הם לא ממש מושכים (אוקיי, בעיני הם דוחים), אבל אני מרגישה שאולי ישנן נשים שדווקא לא אכפת להן מהגברברים האלו ואולי אפילו מחפשות קשר לא מחייב כזה.

מה דעתכן על הנושא?

לא עניין של שמנות או לא, תמיד נגעלתי מגברים שמודיעים לי

(למשל) - "אני מת על בלונדיניות", או "אני נמשך לבעלות מבטא צרפתי" שלא לדבר על "אני אוהב חזה גדול".
הלו, זה ברור שיש לכל אחד העדפות הקשורות במראה חיצוני ו/או בסממנים חיצוניים אחרים.
אבל זה נראה לי תת רמה ללכת ולהודיע את זה מילולית.

ברור שזה תת רמה...

השאלה היא איך היית מגיבה על זה - והאם לגיטימי בעינייך שנשים אחרות כן יקבלו אמירות כאלו כמשהו רצוי.

מה אכפת לי מנשים אחרות?

אני הייתי משפילה באכזריות גבר שהיה מתחיל אתי תוך ציון העדפותיו.
גברים כאלו הם לא לרמה שלי, אבל לכל סיר יש מכסה ויש לא מעט נשים טיפשות וסמרטוטיות בשביל להרגיש שזה אפילו מחמיא להן. שיהיה להן לבריאות.

סתיו1018

New member
/
POST OFFICE

SOSH DARLING

anati43

New member
אותי זה היה מעליב אם גבר היה מתחיל איתי ומציין שהוא נמשך

למלאות. זה כאילו אומר שזה לא אישי, הוא מתחיל איתי בתור נציגה של קבוצה.אבל יכול להיות שיש שמנות שחושבות שאף אחד לא יתחיל איתן בגלל שהן שמנות, אז הן שמחות שמישהו מתחיל.

מצד שני...

אנחנו כל הזמן מתלוננות שלא נמשכים אלינו בגלל שאנחנו שמנות, או שגם אלו שנמשכים מתביישים במשיכה שלהם - אז היה, מישהו אוהב שמנות ושמח לשתף אותנו בזה שהוא דווקא כן נמשך אלינו...

אני מודה שמה שמטריד אותי זה לא העובדה שהוא נמשך לשמנות - אלא שהמכנה המשותף שהוא מחפש איתנו זו המשיכה המינית למבנה הגוף. יחי ההבדל הקטן.

ga26

Member
נו.... מי שמחפשת ממה להעלב תמיד תמצא

אומרים שנמשכים אליכן - נעלבות
אומרים שלא - נעלבות
לא מתחילים איתכן - נעלבות
מתחילים איתכן - נעלבות......

משתתפת2

New member
יש לי בעיה

עם התייחסות מוגזמת לגוף על פני אישיות. אף אחת לא רוצה להרגיש כמו חתיכת בשר.

יחד עם זאת, אני מודה שקיים דיסוננס כלשהו בתחום הזה-
כשבחור אומר שהוא אוהב רק רזות אנחנו נעלבות. כשהוא אומר שאוהב שמנות אנחנו חושבות "סוטה".
כשבחור מתחיל עם בחורה רזה היא מוחמאת. כשמישהו מתחיל עם שמנה היא חושבת "מה הסיפור שלו?"
בהשאלה מאמירה שמיוחסת לגראוצ'ו מרקס אאל"ט- "לא הייתי רוצה לצאת עם בחור שנמשך לבחורות כמוני"...:)

היי , מתערב למרות שאני גבר

אני נמשך לנשים מושכות
לכאלו שיש להן את בטחונן העצמי
שמשדרות חושניות , הומור ושובבות
היא יכולה לשקול גם 130 וזה לא גבול עליון
מצאתי שנשים מלאות ושמנות יותר סקסיות בעיני מנשים רזות

לי אין בעיה עם זה

תלוי גם איך את מציגה את עצמך ועד כמה את בעמדה מתגוננת/מתנצלת באשר למראה שלך. לאחרונה פגשתי גבר שלמראה תמונתי - לא האמין שזו תמונה אמיתית... שלחתי גם תמונה של גוף. בפגישה אמר לי שאני יפהפיה. גם כשהוא הודיע לי שזה לא יילך בינינו בין השאר כי "המימדים שלך מפריעים לי" עדיין שב והדגיש שוב ושוב עד כמה אני יפהפיה.
המילה מימדים הפריעה לי לאיזה 5 דקות, אבל הוא ממילא לא מצא חן בעיני, אז התגברתי

ממש לא מפריע לי שמשהו בי, חיצוני או פנימי - יוצר אצל הגבר משיכה . להיפך - זה משמח אותי ואם הוא גם הגבר מהפנטזיות שלי - אז מה רע? לגבי אלו שרק רוצים להתנסות פעם עם שמנה - אותם אני מזהה בשניות, והם עפים מבלי לקבל צ'אנס לדבר איתי אפילו בטלפון.

למעלה