האם אתן מכירות סדנת הכנה ל..

betya

New member
מומחה פוריות בצפון דחוף ../images/Emo53.gif

שלום לכולם ושבוע טוב, דחוף!!! מישהי מכירה מומחה לפוריות באזור הצפון? תודה,

noa chen

New member
האם אתן מכירות סדנת הכנה ל..

שלום לכל האמהות, האם אתן מכירות קבוצת הכנה דרך קופ"ח, קבוצה פרטית או כל מסגרת אחרת לאמהות חד-הוריות עוד לפני הכניסה להריון ? מתכננת להרות לחבר טוב שיגור בנפרד ורוצה להתכונן עד כמה שניתן.... בברכה נעה חן

noa chen

New member
ושאלה שנייה ....

שוב שלום לכולכן, השאלה היא כזו: יש לי חבר טוב שיהווה דמות אב אבל יחיה בנפרד ממני ותקופה מסוימת בחו"ל. האם יש "דרך" לבקש מבנק הזרע עזרה כדי להקפיא את הזרע שלו כדי שאוכל להכנס להריון בזמן שהוא בחו"ל (הוא מבקר רק שבועיים שנה בארץ וזה מעט מידי אולי) בעצם שרות רגיל אבל ל"זרע מוכר מראש" כל מידע נוסף לגבי חד-הוריות יתקבל בברכה ואף ישלח בברכה ממני למי שתרצה (מידע באנגלית ועברית) תודה רבה למי שיודעת ותעזור שבוע טוב נעה חן

אושרת@@

New member
זאת תשובתה של TWEETY

בעקרון זה אפשרי להקפיא את זרע,, כמו שמקפיאים זרע שבא מחו"ל צריך לבדוק את הפרוצדוריה בבית החולים שבו את מטופלת יש בתי חולים שגובים עבור שמירה ויש כאלו שלא,,, לגבי רווקה שמשתמשת בזרע של מישהו מוכר צריך לבדוק מהי הפרוצדורה גם כן! מאחר וזה צריך לעבור ועדה מאשרת! שימי לב,, מחר טוויטי תבדוק את זה בבית חולים בעפולה בתקווה שההנחיות זהות בכל בית חולים,,ותתן לך תשובה,, בכל אופן אם את רוצה לדבר איתה את יכולה לשלוח אלי מסר תפוז חפוז ואתן לך את מס´ הטלפון שלה ועוד בכל אופן אם את רוצה אני מוכנה לעשות בייבי סיטר לזרע
סתאאאאאם בצחוק אאאאאההההההה רגע רגע ולגבי הסדנא,,,, יש סדנאות במכון אדלר אבל לא ידוע לי אם זה לאלו שלפני או אחרי הלידה ויש עוד מקום,,,תפני לאתר הורים שם יש סדנאות וגם רשום לפי אזורים, מצב סטטוס וכו´ וכו´ בקוצור אחרי ששעה רשמתי תשובה אם יש לך עוד שאלות אשמח להעבירן לטוויטי שמושבתת
להת´´´´´´

noa chen

New member
לאושרת ו TWEETY

אשמח מאוד לשוחח בטלפון, אנא שלחי מספר הטלפון, ערב נעים, נעה חן

TWEETY =^.^=

New member
היי נועה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

מצאת סדנא????או שאת זקוקה עוד לקישור????? ולשאלתך השניה, זה עדין בבדיקה, ועדין לא קיבלתי תשובה חד משמעית

הרמוניה

New member
לגבי סדנאות שווה לבדוק דרך המרכז

להורות אחרת (יש להם פורום איפהשהוא אבל אני לא זוכרת אם וואלה או משהו אחר). בנוסף אני חושבת שבאיכילוב הם עושים סדנאות לנשים שעוברות את התהליך אצלהם הרבה הצלחה הרמוניה

TWEETY =^.^=

New member
אני עוד מחכה יקירתי ../images/Emo3.gif

ולא הייתי אומרת נואש מידידנו הדר´,,,יש לי מה לספר לך בענין.

למעלה