האם אתן מתאימות לק לבגדים?

Yosh Yosh

New member
האם אתן מתאימות לק לבגדים?

אולי היה שרשור כזה בעבר - אני לא ותיקה מספיק כדי לדעת... חשבתי על זה אתמול. איפור למשל, ותכשיטים, אפשר בקלות להתאים לבגדים, אבל לק לא תמיד מחליפים כל יום (לפחות לא אני), ואולי יש צבעים שיותר מתאימים לבגד זה או אחר... אני למשל לא ממש משתדלת להתאים בגד ללק שאני לובשת באותו יום, או להיפך. מה אתכן?

danra

New member
../images/Emo192.gif אני לא

האמת שחשוב לי שהוא יהיה שונה מהבגדים אחרת לא ממש שמים אליו לב, הוא כאילו נבלע לדעתי. אבל אני אוהבת להתאים את הלק לשפתון, כשהוא כתום/ורוד וכו', לא כשהוא כחול כמובן...

נופ ר

New member
לפעמים כן

בעיקר כשאני יוצאת בערב או משהו כזה אבל יש לקים שלמשל קשה לא להתאים להם בגדים כי אז אני מרגישה מוזר כמו גוונים כתומים חזקים או ירוקים או כחולים עזים שזה נראה לי מוזר ובולט ולא קשור כזה... עם השאר אני פלוס מינוס מסתדרת

foggy night

New member
לא מתאימה

אבל אני לא אלבש בגד שיוצר מראה מאוד לא הרמוני בשילוב עם הלק.

אף פעם לא

אני נגד התאמות לקים בכל צורה. נגד התאמת ידיים רגליים, נגד התאמה לבגדים ונגד התאמה לשפתון. אם אני מגלה שבמקרה הלק והבגד שלי באותו צבע אז או שהבגד יורד או שהלק יורד.

danra

New member
דרלינג

מברוק על היוזר הדנדש. אמנם Harlot היה מגניב, אבל הגיוני שעשית את זה. (אפשר לקרוא לך בקבוקית?)...
אגב, מה זה בתמונה? האסי Turquoise & Caicos?

כן, כבר העירו לי לא אחת שזה מבלבל

אפשר לקרוא לי בקבוקית. זה אפילו ממש מוצא חן בעיני! וצדקת בניחושך.

רחלי ג

New member
עכשיו התבלבלתי לגמרי.../images/Emo8.gif

אין לך קישור לבלוג בחתימה אז, הלכתי לעולם שלך לבדוק מי את..... חשבתי שאת מתחזה.... מזל"ט על הניק החדש.....

רחלי ג

New member
עכשיו רואים. קודם זה לא היה.בשעה 02:02

איזו שעה אה?.... שינית גם את הדיזיין של הבלוג,לא?

תולי01

New member
לא ברמה של אותו צבע

אבל כן ברמה שלא ייראה לי קרקס. האמת היא שבדר"כ הבעיה היא לא כזאת גדולה, כי לרוב אני לובשת שחור והכל מתאים ואפילו מדגיש את הלק, אבל גם כשזה מגיע לצבעים סולידיים אחרים לרוב אין בעיה. בכל מה שקשור לצבעים אחרים, אז כמו שכתבתי, אני כן שמה לב לזה כדי שזה לא ייראה מגוחך בעיניי.

lilo4

New member
בהתחלה כן

הרגשתי שהצבעים עזים לי מדי, ואז התרגלתי
אני מצטרפת למי שכתבה בשרשור שגם ככה הבגדים פחות ססגוניים מהלק, אז גם אצלי זה ככה. במקרים נדירים שאני לובשת צבעים קצת יותר עזים אני כן אשים לב שהכל משתלב ביחד. מה שכן, איפור ואביזרים אני משתדלת כן להתאים ללק. בד"כ אם אני עם לק כהה או עם איזה צבע מאוד בולט כלשהו אני מרגישה שאני צריכה "לתת לו את המקום שלו", ואז אני בד"כ אתאפר קצת יותר עדין

אף פעם לא..

יש לי את הלקים הכי עזים והכי צבעוניים ואני בדרך כלל לא טורחת להתאים אליהם את הבגדים שלי.. אף פעם לא קרה לי שהרגשתי שיש יותר מדי קרקס. אז זה בסדר :)

LullaBelle

New member
רק כשמתפלק במקרה =)

לא מתאימה ביום-יום, מורחת איזה צבע שבא לי. לפעמים יוצא במקרה שהלק משתלב מעולה עם הבגדים, כאילו התאמתי - למשל, בשבוע שעבר היה לי סוג של ורוד על הפדיקור וסוג של סגול על המניקור, ולבשתי שמלה צבעונית ופתאום שמתי לב שיש בה את שני הצבעים האלה כמעט באותם הגוונים. אז סבבה, זה נראה שהתאמתי, אבל זה התפלק במקרה. אני יכולה, אם נורא בא לי להשקיע, ללבוש בגד שמשתלב טוב עם הלק שיש עליי, אבל לא אתחיל להוריד לק ולצבוע שוב בבוקר כדי להתאים לבגד, כי אין לי את השעה הפנויה הזאת, יותר קל להחליף חולצה/שמלה. באמת עושה מאמץ להתאים את הלק לבגדים והכל רק כשמדובר באירוע - אז כן, אני אחשוב מה אני לובשת ואיזה לק מתאים לי עם הבגדים והאיפור והמראה הכללי שאני רוצה ליצור.

רחלי ג

New member
רק אם אני מתכננת מראש מה ללבוש,

לדוגמא, יש לי חתונה ואני מתכננת ללבוש X,אני אתכנן לק בהתאם. או, שהוא יהיה נייטרלי עדין כזה.נסעתי לחו"ל,למשל, שמתי את ballet slippers של essie. אבל, לחילופין,לא אחליף לק אם למחרת אני לובשת משהו שאולי לא פיקס-פוקס מתאים,ששלפתי מהארון...

iefrat

New member
משתדלת שלא יהיה ניגוד מוגזם

לא מתאימה, כי אני לא יודעת מה אלבש כמה ימים קדימה ולא תמיד יש פנאי/חשק להחליף לק...אבל: אם אני שמה על הציפרניים ירוק פיסוק מבריק, לא אשים טבעות, כי זה מעין תכשיט בפני עצמו. אם לבשתי גוון כתום, לא אלבש בגדים ורודים כדי לא להיראות כמו גלידת פירות. בעצם - לא מתאימה לבגדים אך נמנעת מקטסטרופות (ושוב על טעם וריח...)

PeachGirl

New member
לא שמה לב לזה

לרוב מה שיש על הציפורניים קצת צבעוניות=]

למעלה