האם את/ה מאמין בידידות?

האם את/ה מאמין בידידות?

כולנו מכירים את המילה הזו "ידידות" עבור חלקינו היא לא קיימת, ועבור חלקינו היא מילה חזקה ואנו מתגאים בהיותנו ידיד/ות. אז יש דבר כזה ידידות או שזו סתם המצאה? בואו נחליט אחת ולתמיד!

יש ידידות.. אבל

לא יצא לי לראות מערכת של ידידות באמת אפלטונית.. תמיד יש איזשהו מתח מיני מודחק איפשהו ברקע.. לרוב לא מגיעים למימוש של המתח הזה אבל לדעתי הוא כמעט תמיד שם..

אני מאמין-

אני גם מצליח לממש מערכת יחסים מאוד בריאה עם הידידות הקרובות, כשהיו לי בעיות עם החברה (כשהייתה) הן הסבירו לי את הגישה שלה, ידידות יכולות מאוד לעזור, רק מהצד של הגבר (לרוב) קשה לשמור על הידיים בכיסים והז$#@ מאחוריהם... וחבל... תקשיבו לאחד עם ניסיון...

שאלה יפה

לאחרונה יש לי כמה ידידות שאני באמת מעריך ולא סתם התחברתי אליהן כי הן נראות טוב, והן במובן מסוים באמת ידידות שלי, אבל אם למשל היתה לי הזדמנות (עם אחת באמת ניסיתי) הייתי שמח לצאת עם כולן, ככה שמבחינתי תמיד יש מתח מיני, ולדעתי זה קיים ארצל כל הבנים. אצל הבנות, לפחות ע"פ מה שהן משדרות המצב הוא בדיוק הפוך, הן רוצות שהידיד יגיד להן כמה שהן יפות אולי, אבל בהחלט מתוסכלות מהידידים שיום אחד מנסים לשדרג את הידידות, זאת ספוקלציה בלבד, הבנות יוכלו לענות על זה טוב יותר...

Mahaoo

New member
כן כן אתה זה הזה שלא רוצה להגיד לי

עם מי ניסית יאללה נו מה הבעייה שלך?

ZBlaster

New member
בהחלט

יש כרגע מישהי אחת שאני והיא ידידים ממש קרובים אבל בעיקרון אני לא מאמין בהגדרה של ידידות כי ידידות זאת מילה פשוטה מדיי לדעתי יש מצב של נפשות תאומות או משהו כזה, ידידים נורא קרובים אני מודה שלפעמים זה כן גולש למישורים פיזיים אבל מתונים למדיי, וכמובן שזאת לא מהות הקשר... בכל מקרה יש בנות שאני נורא נורא אוהב ואני לא רוצה להיות איתן ביחד בקטע זוגי או מיני כי אני יודע שאני לא יאהב את זה בכל מקרה אני מנסה להסביר פה משהו ולא כל כך הולך לי ידידות קיימת, רק אם היא נורא נורא חזקה. לא כל מישהי שאני מדבר איתה פעם ב, או שאני רואה אותה פעם ב, היא אקשואלי ידידה שלי, פשוט אין לזה כל כך הגדרה אחרת. Z-Blaster

דעתי שלי בנושא

למרות ש"הידידות" שלי אומרות לי שאני הבחור הכי מתוק והכי חמוד וכל שני וחמישי מציעות לי נישואין (בצחוק כמובן), אני חושב שאין דבר כזה כמו ידידות. כיוון שלמרבית הידידות שלי אני נמשך וזה די טבעי. ואני חש צבוע כלפיהן בגלל שאני כן נמשך אליהן. לא שלא אכפת לי מהן. ולעולם לא הייתי מעיז לנסות להתחיל איתן בקטע מיני. כי הן תופסות בצורה שונה את ערך הידידות, ומאחר וכן אכפת לי מהידידות שלי אני מכבד אותן ומשתדל להתנהג כמותן.מה שגורם לי להרגיש שאני סתם משקיע במערכת יחסים שלא מעניקה לי אושר או תחושת סיפוק. אני נהנה לעזור להן בכל מיני עצות או לשמש כמשענת כשקשה להן או רע להן אבל אחרי שהן מרגישות יותר טוב אני נשאר בצד...

אין דבר כזה

ידידות אף על פי שכולם צבועים ומאמנים שיש ומתנהגים כמו ידידיים אני לדוגמא מסתדרת יותר טוב אם גברים מאשר אם נשיים אבל כמעט כל הידדים שלי עוברת להם המחשבה בראש של ....... ככה שיש מתח מיני בין שני האנשים שהם ידידיים וכשיש מתח כזה יש אמונה נסתרת שפעם זה יהיה משהו מעבר אחרת לא היה בנהם חיבור ידידותי מוצלח שנחניס אותו תחת הכותרת ידידה שלי פלוס הכול משחק של אנטרסים

../images/Emo2.gif

אין כזה דבר ידידות? U WANT TO RUN THAT BY ME AGAIN? הכול אינטרסים? סורי- אבל לי יש כמה וכמה דוגמאות שונות...

krasnoludek

New member
אני מאמינה בידידות

יש לי ידיד מאוד טוב ואף פעם לא היה בינינו מתח מיני. לעומת זאת היה לי ידיד טוב שרצה שנהיה יותר מידידם ואני לא רציתי וזה די הרס את הידידות בינינו.

NBGirl

New member
שאלה מצויינת..

יש לי למשל ידיד שהיינו ישנים אחד אצל השני וזה והוא בכלל, היה מטורף כזה והתנפל על אנשים
מאהבה וחיבק אותי המון וזה היה לפני 3 שנים בערך. אז לא כל-כך חשבתי עליו כעל משהו מעבר לידיד, אבל לפני איזה שנה הוא אמר לי שהוא נורא אהב אותי מעבר לקטע של הידידות.. למה הוא לא אמר קודם ?!
אולי היה משהו.. אולי התאהבות אין ברוב המקרים, אבל מתח מיני יש הרבה..

Flash Button

New member
ברור שיש..

אבל בתכלס, (כמו שכולם אמרו) - בכול ידידות בן מישהו למישהי יש תמיד את הקטע שמעבר לזה, גם אם הוא מתגלה בסופו של דבר וגם אם לא..וזה גם תלוי - בין זוג אנשים זה יכול להיות נמוך יותר או גבוה יותר מזוג אנשים אחרים.

אני מאמינה בידידות , אולי זה בגלל

שרוב הידידים שלי הם הומואים, אז אין אף פעם מתח מיני וכו'...

למעלה