האם את/ה סיבה, עונָה או לכל-החיים?

sunset*

New member
האם את/ה סיבה, עונָה או לכל-החיים?

את הקטע לא אני כתבתי... העלתי אותו כאן בפורום לפני כחודש... ונראה לי מתאים... להעלות אותו שוב. ______________ אנשים מופיעים בחיינו בשל סיבה מסוימת, לעונה מסוימת או לכל החיים. כשאנו מגלים לשם מה כל אחד הופיע בחיינו, נוכל לדעת מה לעשות עבור כל אחד מהם. כאשר אדם מסוים מופיע בחיינו בגלל סיבה מסוימת, בדרך כלל זה נועד למלא איזשהו צורך שהבענו. האדם הזה הגיע כדי לעזור לנו לעבור קושי מסוים, להדריך אותנו ולתמוך בנו, לסייע פיזית, רגשית או רוחנית. הוא עשוי להיראות לנו כמתת-אל, והוא באמת כזה. האנשים האלה, מופיעים בדיוק בשל הסיבה לשמה אנו זקוקים להם. ואז, בלי שנעשה כל דבר רע, או בזמן לא נוח, האדם הזה יגיד או יעשה דבר-מה שיביא את הקשר לקיצו. לעתים האדם הזה יעזוב או אפילו חלילה ייפרד מן העולם. לעתים הוא ינהג בדרך שתאלץ אותנו לנקוט עמדה ולהיפרד ממנו. מה שאנו חייבים להבין הוא שהצורך שלנו התמלא, תשוקתנו סופקה ומשימתם הושלמה. הבקשה ששלחנו נענתה, ועתה הזמן להמשיך הלאה. כשאנשים מופיעים לחיינו ל עונָה , זה מכיוון שהגיע תורנו לחלוק, לצמוח, ללמוד. הם מביאים לחיינו חוויות, שלווה או מביאים לנו שמחה וצחוק. הם עשויים ללמד אותנו משהו שמעולם לא עשינו. בדרך כלל ממלאים אותנו בחדווה ובשמחה בכמות שלא תיאמן. האמינו בכך ! זה אמיתי ! אבל זכרו -- רק לעונה אחת. קשר הנמשך כל החיים , מלמד אותנו שיעורים לכל החיים; דברים שאנו חייבים להיבנות עליהם על מנת ליצור יסוד רגשי מוצק. תפקידנו הוא לקבל את השיעור, לאהוב את האדם הזה, ולהשתמש במה שלמדנו בכל קשר ובכל תחום בחיינו. כבר נאמר שהאהבה היא עיוורת אבל חברות רואה מעבר לכל החושים. ____________ ותוספת שלי.... מה אנחנו בשביל אותו אדם.....? האם אנחנו סיבה? עונה? או לכל החיים?.... החברים האמיתיים נמדדים לא רק כשטוב.... כשנוח...כשמתאים. אלא גם ואולי אפילו במיוחד...בשעות הקשות יותר....עם כל הכאב, הבלבול, חוסר האונים... חברים אמיתיים... זוכרים את הכל!!!! לא רק את הרע, לא רק את שקרה לפני זמן קצר... אלא כל מה שהיוות בשבילם ונתת לאורך כל הזמן. ואני מושיטה יד.... לא יודעת אם היא תגיע... אבל היא מושטת אליך. וגם אליכם, חברי הפורום היקרים, אני מושיטה יד... אוהבת אתכם.

Mוניk

New member
שונשי מאמי את נשמה טובה../images/Emo23.gif

כמה יפה ונכון מה שכתבת פה עכשיו
שונשיתתתתתתת
מוניק

דניאל001

New member
מצטרף, באהבה, לדעתה של Mוניק...

לראשונה אני רואה את מה שכתבת, sunset, ואני נדהם. כ"כ יפה. כ"כ נכון. כ"כ מהלב. ולצערינו - כ"כ במקום. גם אני מאד מקווה שטאי צופה לפחות בנכתב כאן, על מנת שיובן מה היתה חשיבותו/ה לפורום ולדמויות האחרות הממלאות אותו. הרבה דמעות יזלגו מעיני כולנו. הלוואי וייצרו שביל שיוביל את טאי לשוב לחיקינו, one way or another

למעלה