האם את מגשימה את עצמך

האם את מגשימה את עצמך../images/Emo35.gif

לא פעם בשיחה בין חברות על מה שקורה בחיים על ש"אין לי זמן" ו"אין לי אוויר" ויש כאלה שמרגישות תקועות בבית-בעל,ילדים, עבודה (שזה ברכה, רק כשזה רק זה....אז משעמם...)
האם אתן מצליחות להגשים את עצמכן?
האם אתן מאשימות אחרים, את המצב -אם אינכן מגשימות?
האם אתן חיות בתחושת החמצה? |יונה| האם אתן פועלות על מנת להגשים את עצמיכן?

זוהר69

New member
אני חושבת..

שאדם שבאמת מספק את עצמו זה אדם שעושה דברים שהוא אוהב אני לדוגמא מורה לספורט,אני מאד אוהבת את המיקצוע שלי,זה נותן לי המון סיפוק,המון פירגון מאנשים, כל יום אני יוצאת מהבית עייפה..וחוזרת יותר רעננה ,אני שואבת מבחוץ כוחות וזה נותן לי כח להמשיך לתפקד בבית לגדל את הבנות שלי בכייף.. אני אוהבת לירקוד לצלילי המוסיקה וזה מה שאני עושה בעבודה שלי ואני מושכת גם אנשים שאוהבים לירקוד,וכך ביחד נוצרת הרמוניה חיובית וכייפית של קבוצה שמחה ומאושרת.. מקווה שגם אתן תימצאו את האושר והסיפוק שלכן..

אני זוכרת מורה לספורט ביסודי

שתמיד אמר "נפש בריאה בגוף בריא" כייף לך, ריקוד זה דבר משחרר וטוב כל כך!!! שלא יגמר לעולם

m i c h a l 6 1

New member
הגשמה עצמית../images/Emo20.gif

עכשיו ממרומי גילי 45 עוד מעט ,אני מתחילה להרגיש שאני עושה משהוא שאני אוהבת. מתחילה להוציא את האמיתי שבי

מאחלת לך לנסוק מעלה מעלה

אומרים שהשמיים הם הגבול.... אבל הם לא... מעליהם יש מרחבי אינסוף....
שמחה שגילית מה עושה לך טוב ושאת עושה דברים שאת אוהבת. תמשיכי כך האושר ימלא כל תא ותא בגופך ויקדם אותך לאפיקים מרתקים.
האם תסכימי לשתף מה הוא הדבר שאת אוהבת לעשות?

m i c h a l 6 1

New member
בוקר טוב ומבורך../images/Emo96.gif

אך איזה יופי זה לקבל הודעה כזו שמחממת את ה
כמובן שאשתף אתכן, עבדתי כ 15 שנה מנהלת חשבונות, וחיפשתי כל הזמן לצאת מהשיגרה הזו, לפני שנתיים התחלתי ללמוד בצפון על צמחי מרפא ,ההחלטה לעשות את שאהבה נפשי הגיעה מהר מאוד ולפני חצי שנה החלטתי להיות עצמאית ואני משווקת כל מה שקשור לטבע,העזרה לאנשים המגע עם אנשים ממלא אותי ,האפשרות לעזור ,לתמוך,להכיר זה דבר נפלא(אני בת מזל דלי) וזה כל כך אופיני למזל שלי כך שבנות אני כאן ושמחה להיות במעגל נשים זה ,יום נפלא רק בשורות טובות והמון

../images/Emo24.gifמרתק../images/Emo23.gif מאחלת לך הצלחה רבה../images/Emo57.gif

שמחה שאת איתנו
ערב נעים

../images/Emo23.gifאל תגידי עדיין לא...

כי אז יקח הרבה זמן....
אני בטוחה שינם דברים קטנים בחייך שאת עושה וגורמים לך לסיפוק. תתמקדי בהם תהני מהם והם ינתבו אותך להגשמה גדולה יותר שלה את מייחלת

paloma blanca

New member
מה שהתכוונתי ....

שאני עכשיו במסגרת לימודים. עד שאסיים אותם ועד שאפלס לי דרך לקרירה החדשה ייקח זמן . בטח הרבה זמן... ככה זה כשעושים צעדים קטנים

או...../images/Emo23.gifלימודים זה ה-הגשמה

בה' הידיעה!!! אין כמו לימודים לחידוד התאים האפורים לפתיחת אופקים.
בהצלחה עוד נכון לך תהליך הגשמה מעניין ומהנה

מגי 336

New member
הגשמה עצמית

הינה מצב תודעתי שבו הנך שלמה עם מה שאת עושה. לדעתי אין דבר כזה סיפוק-תמידי של הגשמה עצמית, אישה בעלת תודעת שיפור עצמי ורצון להתפתח ולצמוח אישית או רוחנית תשאף מן הסתם ללמוד, להתפתח, לצמוח, להגשים את עצמה בדרכים רבות, מעשירות ומאשירות... על עצמי אני יכולה לומר שהגעתי לשלב של מלאות ורצון לחדש ולהשתפר בתחומים אחרים ונוספים בחיי, כבר איני מרגישה את הסיפוק של הדברים שצברתי ולמדתי עד כה כך שאני מתעניינת כרגע בתחומי ענין חדשים שם אוכל להגשים את עצמי . תודה על השאלה טליוש

../images/Emo24.gifהרבה פעמים מגיעים לנקודת רוויה

ואז אנחנו מחפשות את עצמינו... ו... מוצאות!!!!
ואנו מתמלאות באדרנלין מעשיה מחודשת. אני מאמינה שהייעוד שלנו הו אלא קבוע הוא דינמי כל הזמן ולא נעצר אף פעם. מגשימים משהו אחד ומיד נפתח ערוץ לדרך אחרת
בהצלחה במסע החדש

למעלה