האם באהבה באמת הכל אפשרי?

אושי 6

New member
האם באהבה באמת הכל אפשרי?

אני יוצאת כבר כמה חודשים עם מישהו ממש נחמד...ואני מרגישה ממש טוב לגביי המערכת יחסים הזו היא אחרת,יותר רגועה ,זורמת. לפניי שבוע הוא חחג יומולדת וזה ממש מצחיק אבל נושא הגיל לא עלה לפני כן...בכל אופן הבנאדם בן 41 ואני ? בת 26 זה קצת מלחיץ כל הקטע אני מתחילה לחשוב אם יש בכלל עתיד למערכת יחסים שכזו בכל זאת ההפרש לא קטן.....דילמה.....

saritoosh22

New member
בטח שאפשרי,

ההפרש בין בעלי לביני הוא 15 שנים, עובד יופי כבר 9 שנים ועוד היה נטויה. למה שלא יהיה עתיד למערכת היחסים הזו? אם טוב לך איתו, הגיל לא צריך להוות שיקול. אני תמיד אומרת שמקסימום אני אשאר אלמנה צעירה, יפה ועשירה.

Mירב

New member
זה שאצלך התחילו לחץ, מחשבות, וספק

כבר מדליק אצלי
. לדעתי, לא משנה מה אנחנו נכתוב לך בשרשור - את, את התשובה שלך כבר יודעת עמוק בפנים. אז מה את רוצה - שנשכנע אותך אחרת?? הרי זה לא הולך ככה... זה קטע מאוד אישי, ואת היחידה שיכולה לדעת מה באמת מתאים לך.

אושי 6

New member
יש צדק אבל...

אני ממש לא יודעת את התשובה .פשוט כשהוא אמר לי מה גילו לרגע עברה בי המחשבה של מה אני עושה פה.... אבל זו בהחלט לא התשובה...אני גם בעד לנסות פשוט קצת קשה לי אף פעם לא יצאתי עם גברים עם פער כזה גדול בין הגילאים.

ובכל זאת..

את יוצאת איתו כבר מספר חודשים, זאת אומרת שיש בו משהו, לא? אם כך, הגיל עד עכשיו לא הפריע ואין טעם שיפריע עכשיו.

אושי 6

New member
נכון...

כנראה שנלחצתי יתר על המידה וזה באמת לא ממש חשוב אני מניחה שימים יגידו.... תודה

Nobilis

New member
עם יד על הלב...

האם כל מה שענה כאן היה עונה כך באותה ההתלהבות אם היה מדובר על בחור בן 26 שיוצא עם אשה בת 41?

Mירב

New member
חוצמזה שאתה ../images/Emo191.gif

אז קודם כל: א) כן, אני הייתי עונה את אותה התשובה (די ברור, לא?)
ב) כבר היו לנו שירשורים בנושא בעבר (אם לא היית
היית יודע) ג) יש בכל-זאת הבדל כשהמצב הוא הפוך, עם או בלי יד על הלב. (שעון ביולוגי, וכדומה?....)

Mrs G

New member
אני לא.

כי יש סיכוי סביר יותר שאמא של מישהו בן 26 עדיין מהלכת בתוכינו.

הייתי עונה שלא.

אני לא חושב שבחור צעיר ב-15 שנים מבחורה זה דבר מומלץ. (אני מכיר כאלה שניסו,אך לא מכיר כאלה שהצליחו בכך).

Mירב

New member
אני מכירה

הצלחות כאלו - בהפרש של 10 וגם של 13 שנים. כפי שכבר אמרתי, זה מאוד אינדיבידואלי. ובחורה צעירה מגבר ב-15 שנים זה כן "דבר מומלץ"?

Mירב

New member
בעייתי זה דבר יחסי

ואם שני אנשים (כפי שאני מכירה) החליטו שטוב להם יחד, אז כבר אין בזה שום דבר בעייתי...

Mירב

New member
וחייבת להוסיף שכמובן

זה לא מצב "אידיאלי", וכן, מבינה לגמרי אנשים שמראש פוסלים את הרעיון על הסף. אבל אם קורה מצב כפי של אושי, שהזוג יחד כמה חודשים וסבבה להם - *אז* אין בעיה, ואין צורך "לחפש" בעיה.

למעלה