
לא, לא הכול גנטיקה: מחקר חדש מצא מה באמת גורם לאנשים להזדקן לאט
מחקר חדש ניסה לבחון האם יש קשר בין התזונה שלנו להזדקנות מהירה. איך עושים את זה ומשאירים את הגנטיקה בחוץ? לוקחים זוגות תאומים, נותנים לאחד מהם לאכול בריא ואוזן ואילו לשני מזון מעובד ושתיה מתוקה, ומסתכלים על התוצאות. ספוילר: שימו לב מה אתם מכניסים לפה שלכם
כשנותנים המלצה על אכילת ירק מסתמכים על טבלת הערך התזונתי שלו בספרים ועד כאן זה הגיוני ונכון
רק שאנחנו לא אוכלים את הירק שבספרים .
1. האם כשהירק עובר שינויים גנטיים וגידול בתנאי חממה ותוספים כימיים לא משנה את הרכבו ?
2. מה לגבי חומרי ריסוס ? האם לא ייתכן שהנזק מחומרי ריסוס עולה על התועלת התזונתית
3. מה לגבי איכות המים שבה משקים את הירק ? מה אם משתמשים במי ביוב או מים מלוכלכים אחרים ?