האם באמת אכילת פירות וירקות בריאה

DANIAVNI

Well-known member

כשנותנים המלצה על אכילת ירק מסתמכים על טבלת הערך התזונתי שלו בספרים ועד כאן זה הגיוני ונכון
רק שאנחנו לא אוכלים את הירק שבספרים .

1. האם כשהירק עובר שינויים גנטיים וגידול בתנאי חממה ותוספים כימיים לא משנה את הרכבו ?
2. מה לגבי חומרי ריסוס ? האם לא ייתכן שהנזק מחומרי ריסוס עולה על התועלת התזונתית
3. מה לגבי איכות המים שבה משקים את הירק ? מה אם משתמשים במי ביוב או מים מלוכלכים אחרים ?
 

כשנותנים המלצה על אכילת ירק מסתמכים על טבלת הערך התזונתי שלו בספרים ועד כאן זה הגיוני ונכון
רק שאנחנו לא אוכלים את הירק שבספרים .

1. האם כשהירק עובר שינויים גנטיים וגידול בתנאי חממה ותוספים כימיים לא משנה את הרכבו ?
2. מה לגבי חומרי ריסוס ? האם לא ייתכן שהנזק מחומרי ריסוס עולה על התועלת התזונתית
3. מה לגבי איכות המים שבה משקים את הירק ? מה אם משתמשים במי ביוב או מים מלוכלכים אחרים ?
תהיותיך במקום -
  1. השינויים אמורים להשביח אותו.
  2. קנה אורגני.
  3. על זה אין לך שליטה, אלא אם תקנה פירות וירקות מיובאים ממקום שלא משתמש במי ביוב או מים מלוכלכים אחרים
 
ומאיפה אתה יודע שזה באמת אורגאני ?
אולי יש סיכוי אבל זה לא בטוח .
ניצת הדובדבן אורגני,לא שווה להם להרוס את המוניטין שלהם תמורת עוד כמה גרושים.

גם מרגישים בטעם בנראות ובגודל שזה שונה מהרגיל.

המחיר ירד היה פי 3 מרגיל עכשיו בין פי 2 לפי 3

למשל קניתי תותים 2 ב 40 ש"ח

כאשר כל תות חצי גודל ז"א חצי מגודל הקופסא הרגילה - הרגיל עולה 2 קופסאות גדולות ב 35-40
 

lemner40

Well-known member

כשנותנים המלצה על אכילת ירק מסתמכים על טבלת הערך התזונתי שלו בספרים ועד כאן זה הגיוני ונכון
רק שאנחנו לא אוכלים את הירק שבספרים .

1. האם כשהירק עובר שינויים גנטיים וגידול בתנאי חממה ותוספים כימיים לא משנה את הרכבו ?
2. מה לגבי חומרי ריסוס ? האם לא ייתכן שהנזק מחומרי ריסוס עולה על התועלת התזונתית
3. מה לגבי איכות המים שבה משקים את הירק ? מה אם משתמשים במי ביוב או מים מלוכלכים אחרים ?
לא , רוב הירקות והפירות לא בריאים למאכל.
וזה עוד לפני הריסוסים והשינויים הגנטים שעשו להם.
רוב הירקות מלאים בחומרים שמגינים אליהם כדי שלא יאכלו אותם.
פירות טבעים הם יותר בריאים מירקות
 
למעלה