האם באמת אלוהים אוהב אותי או שאני חולם ?!

האם באמת אלוהים אוהב אותי או שאני חולם ?!

קיבלתי היום מייל אישי עם ההודעה הזו. Dear Lucky Winner, The prestigious Microsoft Product Award Team has set out and successfully organized a Sweepstakes marking the New Year anniversary 2009, we rolled out over Eight Hundred And Fifty thousand Great British Pounds Sterling (Ј850, 000, 00) Draws. Participants for the draws were randomly selected and drawn from a wide range of web hosts which we enjoy their patronage. Your email address as indicated was drawn and attached to Batch :MC11/834/8PDH /EU with serial numbers מידע שהורדתי and drew the lucky numbers מידע שהורדתי which subsequently won you Eight Hundred And Fifty thousand Great British Pounds Sterling(Ј850,000,00) as one of the jackpot winners in this draw. You have therefore won the entire winning sum of Eight Hundred And Fifty thousand Great British Pounds Sterling (Ј850, 000, 00). These are your Reference identification numbers:HL/5574/4/41/07/MICS. Kindly fill below Claims Requirement form for immediate Validation of your winning prize: 1. Full names: 2. Residential address: 3. Phone number: 4. Fax number: 5. Occupation: 6. Sex: 7. Age: 8. Nationality: 9. Present Country: 10. How do You feel as winner: Mode Of Price Remittance. Courier Delivery Of your Certified Winning Cheque and other Winning Documents Backing your prize money stating that the prize was legally obtain from Microsoft Products Award Team safely to you. מה דעתכם ? האם אני חולם? או שבאמת אלוהים אוהב אותי ? יחזקאל בשם ישוע המשיח

תרגום לפי גוגל

מזל Winner יקרים, היוקרתי במוצר של מיקרוסופט פרס שצוות יצאה ו בהצלחה מאורגנות של מרוץ סוסים לציון יום השנה את ראש השנה 2009, אנו מעורגל החוצה שמונה מעל מאה וחמישים אלף לירות סטרלינג בריטיות הגדול (Ј850, 000, 00) שואבת. משתתפים עבור שואבת היו שנבחרו באופן אקראי ו נמשכים ממגוון רחב של מארח האינטרנט בהם אנו נהנים פטרונות שלהם. כתובת הדוא"ל שלך כפי שצויין היה מעוות ו המצורפת האצווה: MC11/834/8PDH / האיחוד האירופי עם המספרים מידע שהורדתי ו מזל צייר את מספרי מידע שהורדתי מכן זכה בו אתה שמונה מאה וחמישים אלף לירות סטרלינג בריטיות הגדול (Ј850, 000,00 ) בתור אחד הזוכים זכיה זה לצייר. אתה לכן זכה בכל סכום הזכייה של שמונה מאה וחמישים אלף לירות סטרלינג בריטיות הגדול (Ј850, 000, 00). אלה הם מספרי זיהוי סימוכין: HL/5574/4/41/07/MICS. Kindly מילוי הטופס למטה התביעות דרישות עבור אימות מיידי של הזוכה בפרס: 1. מלא שמות: 2. כתובת מגורים: 3. מספר טלפון: 4. מספר פקס: 5. עיסוק: 6. מין: 7. גיל: 8. לאום: 9. נוכח מדינה: 10. איך אתה מרגיש כמו שילוב מנצח: מצב מחיר משלוח. שליח הצגת אישורים מנצחים המחאה ועוד מסמכים גיבוי מנצחים את פרס כסף וקבע כי פרס היה חוקי לקבל ממיקרוסופט פרס מוצרים צוות בבטחה לך.

אלוהים אוהב אותנו

ההוכחה לכך הייתה במותו של ישוע.. לא צריך יותר הוכחות. כל ניסיון אחר לסחוט את האהבה הזו היא לא יותר מזלזול ואי אמונה באותה צליבה ששיחררה אותנו והולידה אותנו והצדיקה אותנו מתוך אהבה. לגבי הזכייה קודם כל שים לינק של האתר שאליו נרשמת וגם את האמייל שלהם שנראה שאכן מדובר במיקרוספוט ותספר בכלל מה הכל הסיפור הזה..למה בדיוק נרשמת האם שילמת משהו האם נתת מספר ככרטיס אשראי וכו' זה יכול להיות מסוכן אם מדובר ברמאות

lion 7

New member
עוד יבקשו ממך לשלוח ציק או מס כרטיס

אשראי תיזהר תיזהר תיזהר , אל תמלא כלום כלום , רשת רמאים , היום שמעתי בחדשות על הצורך בלהלחם ברשת האקרים שפורצים לכל מיני אתרים וסכום הכולל של הגניבות מגיע למליארי יורו , , אפילו לאתרים רגילים , כארבעים אלף סינים וצפון קוראינים עובדים על גניבות ופשוט מחכים לפתיים שיפלו בפח ., שוב תיזהר

ליון ולמאוהב

אני באמת לא יודע מי זה הבן אדם הזה. אני רק כן יודע שמדובר באמת מאחד שעובד בחברה הזו. וכן, גם בדקתי את המייל של מי ששלח לי את זה וראיתי שמדובר במנהל בכיר שעובד שם. עדיין מוזר לי כל הסיפור הזה. נ.ב. לא זכור לי שאני בכלל רשמתי את עצמי אצלם. ויתר מכך, אין לי לא צ'קים ולא כרטיסי אשראי. והכי מצחיק? זה שאין לי בכלל חשבון בנק פעיל החשבון שלי מעוקל מהוצל"פ כך שאין שום סיבוי (נניח שזה זיוף) שיקחו משם כסף שאין שם (-: יחזקאל בשם ישוע המשיח

למעלה