האם באמת חיי הלילה שלכם משעממים?

y_w_il

New member
האם באמת חיי הלילה שלכם משעממים?

האם עד כדי כך משעמם? במקום דרך העיניים להתבונן לשבת כאן ולהתחנחן ולנסות בעיני פאצ`נגה למצוא חן אז לא זאת הכוונה וקצת קשה למצוא כאן הכוונה אבל באמת לא היתה לי כוונה לפגוע במישהו, בלי כוונה. אז אם באמת קצת משעמם וחיים אחרים רוצים אתם לכם מיצאו את אהבת חייכן/ם את זה/זאת שנכנס לתוך לבבכם ואז הכל מתגמד מול אושרכם נו פאצ`אנגה, מה?

ROZELESS

New member
רק שיהייה ברור .......

אין לך מוסג על מה אתה מדבר ...... אני מכיר את פאצ`נגה באופן אישי והיא נשמה של בחורה !!! וכל מה שהיא רוצה לעשות זה להעביר את הזמן גלישה של כולם בכייף ובסבבה ! תכנס לפה באופן קבוע ותראה כמה כייפית פאצ`י שלנו היא !!!!!!!!!! נ.ב אני לא כועס עליך או משהו כזה ... רק מנסה להבהיר את העיניין (-8 (-B

pachanga

New member
או דודו חמוד שלי:)

אני שמחה שיש לי ידיד טוב כמוך, ותודה לך על התמיכה:) אני חושבת שהם הגיעו למסקנה לבד בלי ההוכחה שלך אבל תודה בכל אופן. פאצ`נגה

pachanga

New member
וחוץ מזה y_w_il

מן הסתם (שמין זה לא סתם) אם זה כל כך מציק לך אז אף אחד לא החזיק אותך בגרון בשביל לקרוא את מה שאני כותבת, אני לא באה להרשים אף אחד, אין לי מטרה לכל זה, הכל בשביל הכיף וגם אני לא נפגשת עם אנשים, כי פאצ`נגה בחורה מציאותית ווירטואלית:) ואם בכל זאת החלטת להיות עמנו כאן אני אשמח לראות אותך שוב סוף שבוע סקסי ותנצל את החיי לילה שלך כמו שאתה בטח יודע, יש לי הרגשה כזו שאתה טוב בזה:) פאצ`נגה

y_w_il

New member
הפעם גם מלל

אז פאצנגה יקירתי לא התכוונתי לפגוע אלא רק לחרוז וחוץ מזה לנצל את חיי הלילה - למה לא את חיי היום?

pachanga

New member
אין כמו חיי הלילה:)

וממש לא נפגעתי רק רציתי ליישר הדורים. מה שלומך?

y_w_il

New member
יכול להיות יותר גרוע

האמת תמיד יכול להיות יותר גרוע כולם אומרים שיכול להיות יותר טוב אבל למה להיות פסימי לגבי המצב כרגע? אם ניקח בחשבון שיכול להיות יותר גרוע נאהב יותר את המצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו מה שישפר את מצב הרוח ואת ההרגשה בכלל, לא?

למעלה