האם באמת צריך להאמין לאמונות טפלות?

miyamoto

New member
כמובן שלא.

בדיוק זו הסיבה שהן נקראות טפלות. ובכלל, אמונה בהגדרתה היא אינה ידיעה, ברגע שתהיה הוכחה - זו כבר לא תהיה אמונה, אלא ידיעה.

TAINTED SAINT

New member
לגרום לך לנדודי שינה ולתהיות משונות

אם לא,אז מה אתה עושה ער בשעה שכזאת? שוב עברתה תחת סולם ללא משים ועכשיו אתה חרד מהתוצאות,חתול שחור חצה את דרכך,או שראיתה זקן חביב העומד מחייך ועושה אצבע משולשת לתינוק? אם מדובר באפשרות האחרונה אנא יידע אותנו היכן ראיתה אותו ומתי-הוא שוב הלך לנו לאיבוד ואנו חרדים לשלומו.

רסקול

New member
איזה סוג של תשובה אתה רוצה?

הסבר מדעי? הסבר פסאודו-מדעי? הסבר של הרחוב? תשובה מתחכמת? כאילו, תגיד מי אתה ואתן לך את התשובה המתאימה. הולך

miyamoto

New member
נתתי לך הסבר פשוט שבפשוטים.

והן נועדו בחלקן הגדול לשמור עלינו לכאורה, בחלקן הגדול להפחיד אותנו. למשל, לא לעבור מתחת סולם זה די הגיוני (הסולם עלול לקרוס, האיש עלול להחליק וכן הלאה), כך שניתן לשער כי כוונת האנשים שהפיצו סברה זו הייתה להגן על ציבור מסוים, או אדם מסוים. לעמת זאת, האמונה בנוגע לחתולים שחורים כנראה נובעת יותר מבורות מאשר מתוך כוונה מסוימת. וחלקן עוד פשוט נועדו כדי להפחיד אותנו (כפי שכבר ציינתי), מעין אמצעי שליטה ותמרון. אמנם, אלו רק השערות ואינן מבוססות באופן רציני, אך הן נשמעות די הגיוניות.

אני שמעתי שאסור לעבור מעל אנשים

כי עלולים לא לגדול, אני כבר את הגובה שלי כבר קיבלתי ועברתי את גיל הגדילה. יש כאלה שאומרים לסחוב אוזנים אחר עיטוש אם קוראים או מדברים על צמוות חס וחלילה.

TAINTED SAINT

New member
לפי התאוריה שלך

שגורסת שאחרי שמדברים על מוות יש למשוך באוזניים,הרי ששוטרים ממחלקת "פשעים חמורים",עובדי "חברה קדישא" ועובדי המכון הפאתולוגי באבו-כביר היו צריכים להיות בעלי אוזניים ארוכות כמו של בודהה,דבר שלא היה מקל על עבודתם.... אני מדמיין עכשיו שוטר הרודף אחרי חשוד כשאוזניו מטלטלות אחריו בסערת המרדף,תמונה משעשעת למדי,אך חושבני שסיכוייו לקידום רציני יפגעו....מי רוצה מפ"כל משטרה עם אוזניים של "גולדן רטריבר" ?

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gifלא מספיק

שלכלכתה על כבוד הרב עכשיו גם על המשטרה אתה יוצא ביציאות הפסיכיות שלך?אין לך שום דבר שאתה מכבד אתה?!!!את אמא ואבא שלך אתה גם ככה מעליב בלי חשבון?תחשוב כמה הם מבואסים שיצאתה להם ככה!!!

רסקול

New member
אלברטו, דארלינג

לפחות הפסקת לכתוב בשגיאות הכתיב המלאכותיות שלך. זה בהחלט מציין שלב באבולוציה שלך כגולש בתפוז.

TAINTED SAINT

New member
רסקול רעי לנשק,אתה כנראה

לא עוקב במספיק ערנות אחרי אלברט,הבחור ראוי לכל ציון לשבח אפשרי !!! אם תלך עמוד או שניים אחורה תגלה שאלברט בודק כל מילה במלון אבן-שושן,ואני מצדיע לו על ההתמדה והשקדנות. גם אם שנינו לא נהייה כאן יותר,לפחות עשינו מעשה אחד בחיינו שראוי לציון-גרמנו לאלברט להשתמש במלון !!! [אל תבכה אלברט,ככה זה בחיים,לכל דבר טוב יש סוף,רק הרוע הוא אין סופי,ונראה לי שימי, וימיו של רסקול כאן ספורים, אל תדאג,באשר נהייה,אנחנו נזכור אותך תמיד כמי שבלעדיו ימינו ולילותינו היו דלים יותר,שא ברכה ואל תדאג,אין לנו כוונה להבלע בדומיה אל תוך חשכת הלילה....באשר נהיה נדאג לעדכנך,כדי שתוכל,אם אך תרצה,להמשיך עמנו בדרך,האם ראיתה את הסרט "קזבלנקה" ? ודאי זכור לך משפט הסיום שלו.....]
ואולי, מי יודע,גם
..........

למעלה