האם בארהב הברית

sailor

New member
האם בארהב הברית

יש משפט סדק? האם הם מכירים שם את הפתגם התימני "סדק סדק תרדוף"? זה משתמע ממשפטו של קובי בריאנט, אף כי שם מי שגורף ממון הם בעיקר עורכי הדין.

זהו שחקן כדורסל (לא יודעת מאיזו

קבוצה), שנאשם באונס של מעריצה צעירה. רעייתו, כמקובל וכצפוי, עומדת לצידו. זה עשה דרמה גדולה מאוד בקרב המקומיים.

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif

מקבוצת הלוס אנג'לס לייקרס. פחות או יותר קבוצת הכדורסל הכי מפרורסמת בליגת הכדורסל הטובה בעולם. התפתחות דרמטית התרחשה במשפטו לפני כשבוע כאשר הצעירה שאנס, כביכול או לכאורה או בכלל לא, סירבה להעיד. עכשיו נגנז המשפט הפלילי ונשארה רק תביעה אזרחית.

giba70

New member
לא, פשוט נהוג לומר "לכאורה"

כל עוד לא הוכח שהוא פשע. ואם את לא מכירה את הסיפור, נו שוין...

אטיוד5

Active member
לכאורה משאיר פתח ל"כן".

מה שאני כן אני מניח הוא ששחקן כדורסל אמריקאי לא נצרך לאונס. אגרסיות הוא מוציא במגרש וגרופי'ס ממין נקבה יש לו יותר מכפי שהוא יכול לנהל.

giba70

New member
הבחורה מן הסתם הייתה "גרופית"

ולא היה ברור לו כנראה עד כמה היא גרופית שלו, מה שגרם למה שקרה.

giba70

New member
לא מסובך

הם נפגשו במסגרת איזו מסיבה או משהו כזה, היא הראתה התעניינות, במידה כזו או אחרת, וקובי גם, השאלה אם באותה מידה... לא מדבר כבר על הקטע שהוא בגד באשה שלו

giba70

New member
אומר מי שבוודאי מכיר את השניים

סליחה, אבל נראה לי שאתה טועה בבנאדם. לטייסון יש כבר היסטוריה של אלימות מכל מיני סוגים. זה באמת לא רציני שאתם מדברים ככה על מי שבקושי מכירים.

קא זו או

New member
צ'מע אטיוד

אני לא מתעניין בספורט. אמנם אני הולך למכון כושר שלוש פעמים בשבוע, זה בגדול הקשר שלי לספורט.

giba70

New member
נו אז...?

מישהו טען משהו על כך שאתה לא מבין? בסך הכל קיבלת הסבר והחכמת.

אטיוד5

Active member
צ'מע קאזה

שאלת שאלה, קיבלת תשובה, ועכשיו אתה מתלונן? אם כך אמשיך לי עם המשורר הדגול.

קא זו או

New member
צ'מע אטיוד

לא התלוננתי, רק הסברתי. יען כל פעם שאינני מכיר ספורטאי כזה או אחר הוא הופך למשורר דגול. אבל קיבלתי את גישתך החביבה והנדיבה: כל מי שאשאל עליו ותאמר לי שהוא משורר דגול - אדע שהוא איזה ספורטאי-סלבסי כזה או אחר שמרכלים עליו בעיתונים. תודה לך מראש

למעלה