האם בהכרות ברשת זו אהבה ממבט שני ?

מקשיב

New member
האם בהכרות ברשת זו אהבה ממבט שני ?

שבת שלום לכם האם ההכרויות ברשת הם אהבה במבט שני ? יש יתרונות ברשת ששם לפעמים ההכרות יותר מעמיקה ולא מכירים לפי מבט או מראה ,כאשר אנחנו מכירים אנשים שאולי לא היינו ניגשים אליהם ברחוב או במסיבה . לאחר ההכרות הזאת אז נחשפים למראה ואז באמת הכל תלוי , אם המראה זה הדבר החשוב בעולם ויש כזאת קיצוניות שלא מאפשרת לגשר על הפער נפרדים , ואם הפער הוא לא כזה נוראי אז ממשיכים הלאה לקשר משובח מה דעתכם ?

Romantic Lady

New member
שלום וברוך הבא../images/Emo140.gif

לדעתי, אין היכרות ברשת, דומה להיכרות במציאות. וזו "אהבה במבט שני" לפחות איך שאני רואה את זה.

מקשיב

New member
תודה על התגובה אבל..

האם את חושבת שהכרות ברשת לא נותנת את הזמן לחשוב מה רוצים ? כי הרי אתה לא רואה אתה משוחח ,תוהה על הקנקן ואז מחליט . אז מה בעצם עדיף ?

Romantic Lady

New member
מנסיוני

ואני מדברת רק על סמך הנסיון שלי בלבד. למרות שמראה חיצוני חשוב ככל שיהיה הוא לא העיקר בעיניי.(ברור שלכל אחד יש את הקווים האדומים שלו!) אין כמו להכיר במציאות, להיפתח לאט לאט ולהכיר. למה? בוירטואליה, אנשים לא תמיד מראים את הצד האמיתי שלהם. (ואת זה אני כותבת בכאב רב) ובכלל, אם מדובר נניח על היכרות של שני בני זוג מאותו פורום. (לדוגמא) שני הצדדים אח"כ,יתקשו לנהוג באובייקטיביות כלפיו, והם יבחנו כל תגובה של הצד השני לבני המין השני. (מקווה שהייתי מובנת)

צודקת לחלוטין

גם כתבתי אזהרות בתחום הזה על נשים אשר ניכנסו בצורה עוורת למערכות יחסים ממשיות עם אנשים אשר הוצגו כ"בטוחים/אוהבים" וגילו את האמת המרה בפנים

יתרונות הוירטואליה

יתרונות הוירטואליה על פני היכרות בחיים.בוירטואליה,אתה יכול לדעת וללמוד המון על האדם שמעבר לצג ,הוא יכול לחשוף בפניך את נבכי נפשו.היכרות וירטואלית עמוקה עשויה לגרום לקשר(רומנטי או לא) שלא היה יכול לקרות במציאות, לו היית מכיר את אותו האדם בדרך אחרת (במציאות)ייתכן שאנשים שהכרתי בנט לא הייתי מעלה בדעתי שיהפכו לחבריי ,או למישו שיהיה לי איתו קשר רומנטי. והמראה החיצוני? לי הוא די חשוב,ולכן אני למודת אכזבות מהוירטואליה. אנשים ששולחים תמונות שלהם מלפני המון שנים, ואו משקרים ביחס לגילם(ולא מדובר על שנה או שתיים!),אנשים שמעלימים כרס או קרחת..

יש יתרונות ויש חסרונות

באינטרנט אתה יכול להציג צד ניחבא שלך היכולות האינטלקטואליות, טוב לב, כתיבה צדדים אילו לא מוצגים בחלון הראווה של הפגישה הראשונה או אפילו החמישית השאלה היא, האים תוכל לאהוב גם את הגוף הגשמי של נפש יפה? וזו שאלה קשה

לא לאינטרנט

אני לא מאמינה בהיכרויות דרך האינטרנט. אני צריכה לראות את האדם. אולי אני שטחית, אולי . אבל אם חייבת לראות את האדם פיזית,ולהרגיש אם יש לי משהו כלפיו או לא. לכן,אני לעולם לא יוצאת ל"בלינד דייט". מה גם ששמעתי מספיק על אנשים ונשים שנכוו בהיכרויות דרך האינטרנט.

k e r e n m

New member
../images/Emo45.gif כמוני כמוך

לא מאמינה בהכרויות וירטואליות,כשמן כן הם.אנחנו אכן מכירים אדם וירטואלי.תמונה לא משקפת שום דבר ובטח לא האישיות שקורנת ממנו אל המסך.ברוב הפעמים לא נמצא קשר ישיר בין האיש שדיברנו איתו שעות דרך המסך לבין האיש במציאות.והכי עצוב שזו הפכה לדרך היכרות שכולם מעדיפים,על פני הדרכים הספונטניות במציאות.וזה לא שאין חתך גדול של רווקים/ות אלא שאנשים הפכו לעצלים ומעדיפים להכיר באופן מלאכותי(מסך מחשב)
..אין ספק שעידן הנט הזיק לנו מהבחינה הרומנטית וחבל.

מקשיב

New member
שוב שלום

ואוו אני מתרשם כבר עוד 2 אנשים בפורום הזה ...חשבתי שיש פה הרבה יותר בכל מקרה לא מסכים עם זה כי נוכלים אפשר למצוא לא רק ברשת אני אישית כמובן גם נפגעתי,אבל גם מצאתי אנשים נפלאים חברים טובים עד היום שיצאו מהוירטואליה. אנשים שפוגשים ברשת מגונים כמו במציאות, רק שהרשת יכולה להפגיש בינהם ובמציאות לא יפגשו. וכן אם נפגעים נירתעים והכרות יכולה להיות עם תמונה או גם וירטואלית ,חשובה האינטואיציה. אני מניח שמי שמתנגדת ניפגעה ברשת מאנשים רעים ,אבל אל לנו לעשות הכללות שיהיה לכולם יום נעים ומתוק

k e r e n m

New member
ברורר

שברשת אפשר להכיר גם אנשים נחמדים,יש לי חברה טובה שהכרתי ברשת.אבל אנחנו התכוונו להכרויות רומנטיות. בשטח הזה יש לא מעט בעיות כשזה קשור לנט.כי הנט הוא מדיה מתעתעת.ואינטואיציה יקירי תמיד חשוב להפעיל גם בנט וגם מחוצה לו.

מקשיב

New member
ושוב...

ישנם גם סיפורי אהבה בנט שאפילו קיימים עד היום. נכון המדיה מתעתעת וצריך להיזהר ובכל זאת. ואיטואיציה תמיד טובה בחיים לכל

k e r e n m

New member
ושוב

מי אמר שלא..אני התכוונתי לכלל ולא ליוצאים מן הכלל..אתה לא מקשיב דרלינג.

מקשיב

New member
ואוו באמת שהקשבתי ...

יקירתי אני מקשיב כל הזמן אולי פיספסתי שורה כי צפתי אבל אני מקשיב....לא רואה שאני מקשיב ? ומי בכלל מדבר על הכלל הרי רק היוצאים מן הכלל טובים לא ?

Romantic Lady

New member
שלום לך מקשיב../images/Emo13.gif

הפורום דיי חדש, בקושי חודש...ועדיין לא מספיק יודעים עליו, לכן יש יחסית מיעוט משתתפים. בכל מקרה, נשמח לביקוריך כאן.

מקשיב

New member
גם קהילה קטנה...

והעיקר ביתיית וחמימה היא בסדר. מקווה שהדברים יזוזו פה יותר מהר בהצלחה

למעלה