האם בונפלד שחקן חכם או בוגד? הגיבו

אי אפשרלהאשים אותו אחי

זה הקבוצה שלו החדשה וזה צעד נכון למכור אותו לא ראינו מימנו מהלכים גדולים

מוצארט

New member
חכם או בוגד?

הגדרת המילה בוגד לפי מילון אבן-שושן: מפיר אמון, אדם הפועל נגד חבריו, נגד עמו או נגד ארצו, ומסיע לאויב. אז לא נראה לי שהוא בוגד... חכם? הגיוני שכן. מכבי ת"א "נחשבת" לקבוצה גדולה. הקבוצה משחקת באירופה, מה שגורם להפיכת חומר השחקנים לטוב יותר. בונפלד הוא שחקן צעיר, שעתידו לפניו. על פניו? הצעד נראה חכם. ימים יגידו...

RED OR DEAD BS

New member
בן אדם אחד לא מייצג את כל האוהדים

וזה היה קומץ ילדים, שלא מוכנים להבין את העובדה שהוא עזב, זה מקנאה, אני יכול לאחל לו רק הצלחה בקריירה, אבל מה שכן, אני לא יהיה מוכן לקבל אותו בשום אופן, הוא עשה את הצעד הנכון מבחינתו אבל לא חשב על הקבוצה, יכול להיות שזה קצת אנוכיות מצידי, כי כל אחד עושה מה שטוב לו, אבל הרבה שחקנים נשארו אצלנו למרות היחס הגרוע והכסף הקטן, ואפילו הם לא מקומיים. אז זה אומר משהו על האופי של אלעד.

zilber z

New member
חחח עלק קומץ ילדים !

אנשים מבוגרים וחבר'ה של 16+ ומוזר שאתה אומר קומץ כי 90% מהאוהדים קיללו אותו ולמה קיללנו אותו ? כי הוא אפס בכיין מלוקק שלא היה אכפת לו אף פעם מהסמל של המועדון והוא עשה כמה עברות מגעילו .. קיצור בנאדם אפס ושחקן לא מי יודע מה...

RED OR DEAD BS

New member
למה אתה מאשים אותו?

הוא רוצה להתקדם, מה רצית שהוא יחכה לנו, קודם כל שהקבוצה תתארגן, תהיה מאוחדת, ואולי הוא יחזור, במצב הזה הוא עשה בשכל שברח מהקבוצה, אם היה נשאר, שנה הבאה היית שומע על עוד 50% שרוצים לקצץ, הוא אוהב את הפועל ב"ש אבל בתנאים האלה אי אפשר לשחק.

AnakondA1

New member
אנשים התעצבנו כי היו דקות

שהוא ממש הלך לרגליים וכיסח מה שלא מתאים לו כי כהיה אצלנו אפילו גליש מסכן הוא לא היה מסוגל לתת..בנוסף הוא עשה כמה הצגות מה שנקרא שיחק מלוכלך. בכל אופן לא כולם קיללו אותו, אז בבקשה בלי הכללות.

RED OR DEAD BS

New member
הוא נלחם כי הוא רצה להוכיח משהו..

שהוא מקצוען אמיתי ושחקן טוב, ובב"ש הוא לא היה צריך כי תמיד הוא היה משחק, גם אם זה מחליף, הלחץ של האוהדים על גוטמן הבטיח לו את המקום בהרכב, בגלל זה חשוב שלופא יחזור, כל שחקן שהציג יכולת רעה החליף אותו מיד, והכניס אותו לספסל ל4 משחקים, מה שצריך לעשות ליניב אלול ודחוף, השחקנים צריכים לדעת שאין להם מקום בטוח בהרכב, וכדי לקבל אותנו הם חייבים להציג יכולת טובה גם באימונים וגם במשחקים.

מוצארט

New member
כי זה בכלל לא דבר פשוט

ששחקן שאתה מגדיר כ"שחקן בית", ומסל בשבילך את הקבוצה, עובר לקבוצה אחרת. ע"ע אבי נימני...

למעלה