האם בטורונטו יש נשים , בסביבות הארבעים פלוס מינוס,תיצחקו אבל בא לי להכיר מי שהיא,
S silmanm New member 16/3/06 #1 האם בטורונטו יש נשים , בסביבות הארבעים פלוס מינוס,תיצחקו אבל בא לי להכיר מי שהיא,
S silmanm New member 17/3/06 #3 לא אמרתי לא, אולי אתה צודק, הייתי צריך לחשוב על כך, אני באמת מצטער שלא חשבתי על כך , תודה שהארתה את עיני,פושפושוןיקר שלי, אני לא יודע איך לחיות עם הבושה הזאת,
לא אמרתי לא, אולי אתה צודק, הייתי צריך לחשוב על כך, אני באמת מצטער שלא חשבתי על כך , תודה שהארתה את עיני,פושפושוןיקר שלי, אני לא יודע איך לחיות עם הבושה הזאת,
א אלוף ה ע ו ל ם New member 19/3/06 #6 הייתה לנו מישהי מטורונטנו בסביבות גיל הארבעים, היא שהתה פה תקופה קצרה וקצת נעלמה, אולי היא תקרא את ההודעה... (דווקא הייתה מאד נחמדה), ולמה שנצחק? אני מכיר הרבה רווקים\רווקות שהיו שמחים להכיר מישהי\מישהו.. שיהיה בהצלחה !
הייתה לנו מישהי מטורונטנו בסביבות גיל הארבעים, היא שהתה פה תקופה קצרה וקצת נעלמה, אולי היא תקרא את ההודעה... (דווקא הייתה מאד נחמדה), ולמה שנצחק? אני מכיר הרבה רווקים\רווקות שהיו שמחים להכיר מישהי\מישהו.. שיהיה בהצלחה !