האם ביטלו את זינה - עדכון

האם ביטלו את זינה - עדכון

ערוץ 10 עובר בימים אלו מעבר ללוח שידורים זמני, עד עליתו המחודשת בעוד כחצי שנה. לוח השידורים יימצא בשינויים תמידיים במשך החצי השנה הקרובה, ועל כן אי אפשר לדעת מה יהיה שבוע הבא בהסתמך על מה שיש השבוע. נכון לעכשיו, עד כמה שידוע לנו, זינה לא משודרת בערוץ 10 השבוע . אין כרגע שום מידע לגבי שבוע הבא, אז נאלץ לחכות ולראות.

איך יוצרים קשר עם הערוץ?

כדאי להראות להם שאנחנו מתענינים, שידעו שלא מקובל עלינו שהם מתחילים לשחק עם זה. זה בדיוק מה ששנאנו קודם ושחשבנו שהם מצילים אותנו ממנו.

Salem

New member
דוד של חבר ממש טוב שלי הוא...

סמנכ"ל ערוץ 10 - אני אברר מה קורה עם זינה ואודיע ברגע שאדע

Caeser

New member
תרגעו כי...

היה איזה שבוע אחד לפני כמה זמן שלא שדרו את סדרת הרכש "אנטרפרייז" ושבוע לאחר מכן זה שודר כרגיל...אולי ככה גם יהיה עכשיו עם זינה השבוע.. ואני לא חושב שהם יורידו את הסדרה כי זוהי סדרת רכש די יקרה שכבר שלמו עליה ואין שום הגיון בלא לשדר... נ.ב אתמול בעיתון "פיוז" של ידעיות אחרונות היתה כתבה על זינה.

אני צופה אדוק של "אנטרפרייז"

והסיבה שלא שידרו אותה שבוע שעבר היתה שמשחק הכדורגל דחה את כל לוח השידורים. ביום שבת אין שום דבר כזה. אין כלום למען האמת.

לזג

New member
העונה השישית

אני נכנסתי לאתר לוח השידורים של ערוץ 10 וראיתי שהזינה לא תשודר השבוע ושבוע הבא....נראה לי שהם פשוט מורידים אותה מהמרקע... חייבים לעשות משהו....!

canimal

New member
מה קרה בכלל?הם רק משדרים כמה חודשים

כבר הם הולכים להיפתח שוב עוד 6 חודשים? מה הקטע??

Caeser

New member
התקשרתי אליהם....

והם אמרו שכרגע לא ידוע לגבי שבוע הבא אבל יש להם שינוי עצום בתוכניות טלוויזיה והיא לא סיפקה לי ממש פרטים אבל היא אמרה לי שביום ראשון בבוקר להתקשר ולבקש את איילת כי היא תדע את כל הפרטים וכנראה אז דברים יהיו סגורים...אז נצטרך לחכות ליום ראשון... אבל בינתיים כדאי להראות לאנשים שם שיש לנו התעניינות בשדור הסדרה, אבל להתקשר אליהם זה לא מראה התעניינות כי בסה"כ עונות מזכירות שלא כל כך מבינות בעניין...צריך להגיע לסגנים שם לאנשי צוות...לכאלה אנשים..אבל איך????

*neta*

New member
אני גם התקשרתי...

רק אמרתי: "שלום התקשרתי בקשר ל..." והיא השלימה: "זינה כן..." היא אמרה שצפויים במשך השבועות הקרובים שינויים כך שצריך לבדוק מידי פעם וגם שבעקבות חיות קדומות חוזר באוגוסט (לא ששאלתי, היא פשוט התחילה לספר...) ואני המשכתי לנדנד לה על מתי יחזירו את זינה והיא אמרה שבשלב זה לא ידוע ואני חטפתי התקף לב והייתי חייבת לוודא שלא ביטלו והיא אמרה שגם זה לא ידוע למרות שהיא לא חושבת... בקיצר, בשלב זה אנחנו בלי זינה...
אז אם הטלפונים לא יעזרו-נוסעים למשרדים של הערוץ!

*neta*

New member
כן ../images/Emo10.gif

אבל אני מקווה שהמצב הזה לא ימשך עוד הרבה זמן אחרת בפסח נארגן "טיול" לת"א

ענבר1

New member
שמישהו בבקשה ישלח פקס בשמי ויגיד

להם ככה(הפקס שלי מקולקל) לאף אחד אין את הזכות החצופה הזאת לקטוע לנו את שידורי תוכניתנו האהובה והיקרה בתחילת העונה ה6 עיצבנתם והכאבתם למספיק אנשים השבוע. אז אם אתם לא רוצים שכול המעריצים יגיעו למשרדיכם ויתנו לכם קצת "אהבה כואבת" תחזירו את זינה לטלוויזיה!!! ועכשיו!!!!

*זינה*

New member
בשמחה אצרף את תגובתך לשלי, אבל...

אני לא חושבת שאנחנו צריכים להכריז עליהם מלחמה (רק חרם...) עדיין. קודם נבקש יפה, אם לא ילך - נבקש קצת פחות יפה. ואל תדאגו, לא ניתן שזינה תרד מהמסכים. בשום פנים ואופן לא. אבל צריך לעשות את זה בדרך חכמה.

*זינה*

New member
לא אמרתי שלא...

אבל לא צריך לאיים בדברים שאין להם טעם כרגע, כי עדיין לא הודיעו רשמית שמורידים את זינה באופן סופי. אם יודיעו, נראה מה נעשה. יש לנו עצומות ויש לנו נציגים ולא תהיה בעיה להחזיר את זינה עם קצת מאמץ. בכל מקרה - זה לא אומר שאני לא כועסת
, אני פשוט לא חושבת שצריך לאיים איומיי סרק כי אנחנו לא באמת נלך למשרדים להרביץ להם או להצית את המקום. (למרות שאני מסוגלת). בואו נהיה קצת יותר בוגרים וננהל את המאבק שלנו בדרך הכי חכמה ויעילה!
-זינה.

למעלה