האם ביטלתם את המסרים?

siv30

New member
האם ביטלתם את המסרים?

במשך היום לא קיבלתי מסרים על עידכונים בבלוגים שבחרתי. האם האופציה בוטלה?

siv30

New member
תודה טלי ../images/Emo140.gif

דווקא בהתחלה זה עבד מושלם, אבל אחרי שתיקנו איזה באג בהצגת הפוסטים פתאום משהו התחרבש ואני לא מקבלת מסרים.

איאון

New member
בדיוק תהיתי גם למה זה הפסיק לעבוד...

חבל, אופציה ממש מוצלחת!

Tali1912

New member
מסרים מתקבלים

אבל לא חיווי למייל שיש מסרים בתפוז או תגובות מגולשים בבלוגים. רק שנכנסים לתפוז רואים מעטפה מהבהבת או אם נכנסים לבלוג רואים תגובות.

שירה1973

New member
אז אני מבינה שגם ההודעה שהגיעה אלי

ממך הבוקר, היא "טעות תמימה" ותו לא ?? אחרי שעשיתי את זה בערך עשר פעמים בנימוס, בבקשה, בתחינה, בצורה הכי ברורה שאפשר ואתה ממשיך ומתעלם, אולי אני אנסה מפה וזה ייקלט איכשהו : ת פ ס י ק ל ש ל ו ח ל י מ ס ר י ם !! אלוהים אדירים, מה לא ברור בבקשה הכל כך מפורשת הזאת ? אנחנו לא חברים כך שאין שום סיבה שתחזור ותבהיר לי שאני ב"רשימת החברים" שלך (?) אני לא מחבבת את תפיסת העולם שלך (בלשון המעטה), אני לא מסמפטת את הדיעות שלך לגבי נשים ובכלל, אין לי ולך שפה משותפת ואני מרשה לעצמי להניח שרגשותיך כלפיי הם זהים. אז מה הענין פה ? עזוב אותי לנפשי כבר, בחייאת. פניתי לבצלאל כדי לברר איך חוסמים מסרים, כי לצערי אין לי שום מושג איך עושים את זה ובטעות הנחתי שאם אבקש ממך בנימוס תריסר פעמים - תכבד את בקשתי. אני מבינה שאתה לא מכיר את המושג כבוד. חבל. חג שמח ושקט לכולם.

הבהרה לשירה1973 ולשאר.

כתבתי לך בגלל שאני חסום אצלך במסרים בבלוג. צר לי שאת חשה כך כלפיי רק בגלל המסרים שלי. את מה שכתבתי לך הרגע זה מתנת פיוס מתכון לשולם. את מזמן כבר לא ברשימת החברים שלי והמסר הינו פרטני. וההנחה שלך כאילו רגשותיי כלפייך זהים לשלך כלפיי לא נכונים בכלל. הדעות שלי לגבי נשים מוצקות וברורות... אני אוהב את האדמה שהן דורכות עליה. הסקת משהו שונה בכלל. אבל אין בעייה אני יפסיק לנסות להיכנס לתוככי בלוגך ות"ד שלך. ובקשר לכבוד... מי שלא מכיר את המושג הזה זו את בלבד. "הפוסל במומו פוסל"

Tali1912

New member
תגידו לי אם גם לכם זה קורה

שלחיצה על המעטפה או מספר המסרים זה קצת מסרבל עד שנפתחת תיבת המסרים. כלומר צריך כמה לחיצות עד שהתיבה סוף סוף נפתחת.

Bezalel P

New member
האם הכוונה למסרים בתפוז או להודעות במייל?

בימים האחרונים יש בעיה ידועה אצל חלק מהגולשים בקבלת התראות מייל מתפוז.

siv30

New member
מסרים בתפוז

הודעות המיל מגיעות אבל לא המסרים. כרגע אני עובדת איתם במקביל.

sigalitbi

New member
אצלי הודעות המייל לא מגיעות

רק כשאני נכנסת לתפוז אני רואה שיש לי מסרים.

למעלה