האם ביקורת של שנה לניתוח

מילקי110

New member
האם ביקורת של שנה לניתוח

האם ביקורת של שנה לניתוח לוקחת חמש דקות ?

חזרתי מהרופא וזה מה שזה לקח , חמד דקות , וזהו .

זה הנוהל כאשר הכל בסדר נכון ? ( ירדתי 45 קילו והוא אכן אמר ירדת 90% מהעודף שלך היה נראה שהוא קצת מרוצה

הוא התנהג באדיבות לשם שינוי , אבל לא אמר , "את נראית טוב "... )

תודה לכם וחג שבועות שמח ... (הלוואי שנעבור את זה בשלום , הביאו לנו אתמול לעבודה שתי עגלות אחת עם יוגורט כזה כמו שיש היום בקניונים , עם פירות ותוספות , ועגלה שנייה עשו פנקייק

בהתחלה אכלתי רק מהיגורט הקפוא עם הפירות וסירבתי בתוקף לפנקייק , וחברות לעבודה ניסו לשכנע אותי "נו אחד .." היה שם אגב ריח מטריף של פנקייקים זה הטריף אותי ,, ואז לפני שהם סגרו הם השאירו שתי צלחות עם פנקייק אחד עליהן

ולא יכולתי יותר ואכלתי אחד ..עם קצת סירופ , ממש כעסתי על עצמי והרגשתי רע שלא יכלתי לעמוד בפיתוי אבל הריח הזה הרג אותי ... , למזלי הגדול הבוקר גם ראיתי שלא עליתי , וזה שימח אותי ... אבל אני עדיין קצת כועסת על עצמי שאכלתי

ביום יום אני שומרת אני אוכלת בריא וכו' ... אבל עדיין ... אוף ...
)

קוביd1

New member
ביקורת שנתית

זה מה שצריך לקרות באם הכל בסדר והירידה טובה ,ואין כל מיני בעיות
הרופא מסתכל רק על הצד הרפואי של הניתוח ולא מחלק מחמאות
מחמאות תקבלי ואני בטוח שאת מקבלת מהסובבים אותך .
אכלת פנקייק עם סירופ אז מה קרה ,את לא צריכה לכעוס על עצמך ,ההפך צריכים וחייבים לפנק את עצמינו מפעם לפעם \לא צריך להתנזר מדברים טובים ,זה טוב לנפש ,וגם טוב לבריאות.

קובי

אופירA

New member
מנהל
כאשר הכל תקין, ברוך ה' - הביקורת בעצם מיותרת

אין שום בעיות, אז אין מה להוסיף אחרי שנה. הכל בסדר, הרופא רושם הצלחה בניתוח, וחסל.

כל החיים תהיה לך התמודדות עם אנשים ועם אוכל זמין - בעבודה, באירועים, בשמחות.
התמודדות זה אומר פעם להצליח לוותר ופעם לא להצליח לוותר.
וכל אחת מהאפשרויות צריך לקבל באותה אהבה ונחמדות עצמית. בין אם הצלחת לוותר ובין אם לא.
לכעוס על עצמך לא מביא שום תועלת, וכן מביא נזק, כי זה חורט במוחך שוב ושוב את ההרגל לחשוב שאת לא שווה, מה שמביא למצוקה הרגשית שמביאה לאכילת יתר.

גם אין שום סיבה לכעוס על עצמך שאכלת פנקייק אחד עם קצת סירופ - בין אם בנוכחות האנשים ובין אם שלא בנוכחותם.
גם משום שאכילה לעיתים רחוקות של כמות קלוריות גדולה מאוזנת על ידי הגוף, ואפילו טוב לו לקבל מכה כזו של סוכר וקלוריות, כי זה מפעיל תהליכים של איזון, בתוך שגרה של מזון בריא שהוא מקבל דרך קבע.
וגם משום שאין סיבה לכעס, כאשר מדובר בהתנהגות האנושית הכי נורמלית שיש. והכעס העצמי מזיק, כאמור.

במקום לכעוס על אכילה מסודרת שמדי פעם יש בה חריגות הכי טבעיות שיש, כדאי לשמוח על הירידה הגדולה, על הבריאות והצלחת הניתוח - שאינה מובנת מאליו.
הרבה הצלחה ואושר!

למעלה