האם בכלל אפשר לצאת מזה

האם בכלל אפשר לצאת מזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני שוב כאן איתכם ואתם בטח זוכרים אני עם שני הורים חולים בסרטן אמא שעברה את המחלה ועכשיו מתמודדת עם מרקרים גבוהים שאני בכל לא מבינה כי לא מוצאים לה סרטן כרגע אז איך בכל זאת יש מרקרים גבוהים וממה הם באים השד יודע ואבי שחי לו בקושי עם סרטן ריאות שלב 4 עם גרורות בעצמות והשאלה הגדולה היא כרגע סיים את הטיפולים שהוקצו לו וב31 לחודש יש לנו תור לרופא שלו שאני מתארת שיערוך בדיקות כדי לברר במידה וקרה משהו השאלה עם בכלל זה עוזר במשהו האם יש סיכוי במצב הזה לחיות עוד כמה שנים????? מעניין נניח שהטיפול הראשוני עזר אז מקבלים אותו לאורך כל החיים?????זה יעלם האם יתכן שסרטן ריאות יעלם וגם הגרורות בעצמות????????או שאני רק מפנטזת שזה אפשרי.

כמה אפשר

לצאת מזה באמת? לא יודעת. ואם בכלל מישהו יכול כרגע לתת תשובה לשאלה הזו. אישית אני מכירה אנשים שהגיעו למצב של גרורות ובעזרת טיפולים הגרורות נעצרו שזה משהו שיכול מצד אחד לייאש ולהגיד - הטיפול לא עזר מספיק. אבל מצד שני - הטיפול עזר כי הגרורות נעצרו ו"קנו" עוד כמה שנים עם איכות חיים לאותו אדם וגם לסביבה שלו. אני לא חושבת שנותנים כימו כל החיים כי זה גם קשה על הגוף ובמקרים מסויימים זה יכול אפילו לפגוע בגוף. תגדירי לעצמך מה בעצם את רוצה. ומה את יכולה לקבל בתוך האפשרויות והמגבלות. אני רואה שכל יום של אדם שחי, ולא סובל, זו מתנה. אני מאחלת שבבדיקות יראו שיפור במצבו של אביך. שבוע טוב :)

למעלה