כן! נו מה אני אעשה? זה חוק בטבע! בלונדיניות אכן נהנות יותר!!! נולדתי בלונדינית.. איפשהו במהלך חיי נהייתי שטנית מדיי אז בגיל 16 חזרתי למקורות הבלונדיניים שלי ואני מעידה ממקור ראשון- מאז אני רק נהנית!
ברור שיופי הוא עניין של טעם! וברור שלא כולם יאהבו בלונדיניות אבל יצא לי כבר להיתקל במשפט : "יש בך כל מה שאני אוהב!! קודם כל... את בלונדינית!!!" ולהיות בלונדינית זה בפני עצמו סוג של כיף! יש סביב הבלונדיניות איזשהי הילה של זוהר.. לא יודעת אפילו איך להסביר את זה.. אבל בלונד זה אופי! גם כשהייתה לי תקופה שהייתי שחרחורת עדיין קראו לי "בלונדה" כי אפשר להוציא ממני את הבלונד אבל אי אפשר להוציא את הבלונד ממני...
נכון ג'ינג'ים זה אופי?.. אין מה לעשות! כל הג'ינג'ים יהיו פחות או יותר בעלי אותו אופי (כמובן בלי להכליל אני מדברת בגדול) אז אצל בלונדיניות זה אותו דבר! בלונד זה סמל (להסביר לך מה זה סמל? יש לי מגן על זה בעוד חצי שעה חחחח) וכיאה לסמל הוא מסמל משהו... חחחח בכל מקרה הבלונד מסמל שמחת חיים, הנאה, קלילות וכיף... זה עניין של אופי ואי אפשר לחקות בלונדינית אמיתית!
רוב הבלונדיניות גם מפגרות.... חחחח סתם סתם זה היה בצחוק לא להרוג אותי. אמרתי שהבלונג מסמל קלילות ושמחת חיים לא אמרתי שרק בלונדיניות יכולות להינות מהתכונות האלה! ברור שיהיו גם שחרחרות וגם ג'ינג'יות וגם שטניות ולא משנה מה שיהיו להן תכונות כאלה אבל זה פחות או יותר מה שהבלונד מייצג..
פעם ניסו לשדך לי בלונדינית....... ביישנית, קרירה, לא מדברת בכלל!!!!! ודווקא יותר אהבתי את החברה השחרחורת שלה שהיא הייתה קלילה, שמחה ומלאת חיים. רק חבל שהיא הייתה חברה של חבר שלי.....
בכל מקרה, ג'ינג'י זה לא אופי. זה צבע שיער! איזה אופי יש לג'ינג'י? וגם בלונד זה לא אופי! זה צבע שיער שאי אפשר לשמור עליו בישראל! תפסיקי לדבר שטויות! אופי בכלל לא קשור לצבע שיער!!!!!
אנחנו דנים על נושא מסויים ובדיון כל אחד מציג את הדעה שלו....... ובגלל שיש לנו דעות מנוגדות, אז מתווכחים
ובלונד זה לא אופי! תפסיקי כבר לזיין את השכל עם זה! לכל בלונדינית, אמיתית או לא, יש אפיונים משלה, ואופי משלה, שממש לא נקבע ע"י צבע השיער שלה........ יודעת מה? במקום שנטחן מים, בואי תוכיחי שאני טועה! איזה אופי יש לבלונדיניות? יאללה ספרי לי....