האם בלונדיניות
נהנות יותר?

fishey

New member
לא אוהב בלונדיניות....

וזה לא בגלל כל הסטיגמות פשוט לא אוהב ואני חושב שהן פחות נהנות מכל שאר האנשים ...לא יודע למה אבל ככה ניראה לי

ChilD SouL

New member
לא... ../images/Emo11.gif

אני לא בלונדינית [
להורים ולזה שלמעלה על כך] ואני נהנת.

pain is MY love

New member
פעם אחת ולתמיד ../images/Emo68.gif

כן! נו מה אני אעשה? זה חוק בטבע! בלונדיניות אכן נהנות יותר!!! נולדתי בלונדינית.. איפשהו במהלך חיי נהייתי שטנית מדיי אז בגיל 16 חזרתי למקורות הבלונדיניים שלי ואני מעידה ממקור ראשון- מאז אני רק נהנית!
ברור שיופי הוא עניין של טעם! וברור שלא כולם יאהבו בלונדיניות אבל יצא לי כבר להיתקל במשפט : "יש בך כל מה שאני אוהב!! קודם כל... את בלונדינית!!!" ולהיות בלונדינית זה בפני עצמו סוג של כיף! יש סביב הבלונדיניות איזשהי הילה של זוהר.. לא יודעת אפילו איך להסביר את זה.. אבל בלונד זה אופי! גם כשהייתה לי תקופה שהייתי שחרחורת עדיין קראו לי "בלונדה" כי אפשר להוציא ממני את הבלונד אבל אי אפשר להוציא את הבלונד ממני...

HyPeR SoNiC

New member
בולשיט!

מה הקשר בין צבע שיער לאופי? מה הקשר בין צבע שיער למידת הנאה? זה פשוט בולשיט מה שאת אומרת סליחה.....

pain is MY love

New member
רוצה לבדוק את זה?..

נכון ג'ינג'ים זה אופי?.. אין מה לעשות! כל הג'ינג'ים יהיו פחות או יותר בעלי אותו אופי (כמובן בלי להכליל אני מדברת בגדול) אז אצל בלונדיניות זה אותו דבר! בלונד זה סמל (להסביר לך מה זה סמל? יש לי מגן על זה בעוד חצי שעה חחחח) וכיאה לסמל הוא מסמל משהו... חחחח בכל מקרה הבלונד מסמל שמחת חיים, הנאה, קלילות וכיף... זה עניין של אופי ואי אפשר לחקות בלונדינית אמיתית!

ChilD SouL

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני לא בלונדינית ויש לי מספיק שמחת חיים, הנאה, קלילות וכיף. תאמיני לי אני נהנת יותר מכל בלונדה שאני מכירה. מה קשור צבע שיער לאופי האדם
לשמחת החיים שלו
זה בול
אחד גדול. זה כמו שאומרים שכל הבלנדות מפגרות, את מסכימה עם זה
לא נראה לי.
כנ"ל לגבי השמחת חיים, ההנאות וכיוצא בזה. סטראוטיפ דפוק.

Lancelot99

New member
../images/Emo45.gif

אני מכיר בלונדיניות (אמיתיות) שמזה יבשות ומדכאות.. אם כבר נראה לי שהבלונדיניות הצבועות הן אלו שעושות חיים בד"כ

pain is MY love

New member
תראי.....

רוב הבלונדיניות גם מפגרות.... חחחח סתם סתם זה היה בצחוק לא להרוג אותי. אמרתי שהבלונג מסמל קלילות ושמחת חיים לא אמרתי שרק בלונדיניות יכולות להינות מהתכונות האלה! ברור שיהיו גם שחרחרות וגם ג'ינג'יות וגם שטניות ולא משנה מה שיהיו להן תכונות כאלה אבל זה פחות או יותר מה שהבלונד מייצג..

ChilD SouL

New member
מממ...

עדיין לא הבנתי איך הגעת לזה שבלונד מסמל שמחת חיים.

pain is MY love

New member
אי אפשר להסביר את זה

זה הדימוי שנוצר אצלי בראש הבלונדיני שלי...
בטח איזה סוג של התנייה קלאסית או אופרנטית או וואטאבר!

pain is MY love

New member
טוב לא לחינם

ישבתי בחדר במשך שבוע כמו כלבלב מיוחם וחרשתי את החיים שלי עם החומר הזה!!!!! לפחות שיהיה לי משהו שימושי לחיים

אז אם למדת כל כך טוב את צריכה

לדעת את ההגדרה ליחידה סטטיסית לא? אז עכשיו תחשבי על זה בהקשר לשירשור האחרון ותביני למה הטענה שלך כל כך טיפשית בהצלחה בסוציו!

flowers girl

New member
חחח.. את האמת..

בקשר לזה שאומרים ש"בלונדיניות מפגרות" וזה, אני מכירה קבוצת בנות מאודדד אבל מאודדדדדדדד מאודדדדדדדד גדולה שיכולה להוכיח את הטענה הזו....

HyPeR SoNiC

New member
כבר בדקתי, מותק

פעם ניסו לשדך לי בלונדינית....... ביישנית, קרירה, לא מדברת בכלל!!!!! ודווקא יותר אהבתי את החברה השחרחורת שלה שהיא הייתה קלילה, שמחה ומלאת חיים. רק חבל שהיא הייתה חברה של חבר שלי.....
בכל מקרה, ג'ינג'י זה לא אופי. זה צבע שיער! איזה אופי יש לג'ינג'י? וגם בלונד זה לא אופי! זה צבע שיער שאי אפשר לשמור עליו בישראל! תפסיקי לדבר שטויות! אופי בכלל לא קשור לצבע שיער!!!!!

pain is MY love

New member
אוף איתך!

למה אתה מתווכח איתי?! בלונדינית זה כן אופי! ברור שיש סוגים שונים של אופי אבל בלונד זה גם סוג של קטגוריה ולבלונדיניות אמיתיות יש איפיונים משלהן...

HyPeR SoNiC

New member
אני מתווכח כי.....

אנחנו דנים על נושא מסויים ובדיון כל אחד מציג את הדעה שלו....... ובגלל שיש לנו דעות מנוגדות, אז מתווכחים
ובלונד זה לא אופי! תפסיקי כבר לזיין את השכל עם זה! לכל בלונדינית, אמיתית או לא, יש אפיונים משלה, ואופי משלה, שממש לא נקבע ע"י צבע השיער שלה........ יודעת מה? במקום שנטחן מים, בואי תוכיחי שאני טועה! איזה אופי יש לבלונדיניות? יאללה ספרי לי....

למעלה