האם בן זוג באמת יכול להשתנות?

tamibar9

New member
האם בן זוג באמת יכול להשתנות?

שלום, הייתה לי זוגיות של שנה וחצי, אהבה ראשונה,נפרדנו בגלל מרחק+רצון להתנסות מצידו+הטיול הגדול שהאיץ הכל. אחרי שהכל עבר...חשבתי על הקשר בזמן האחרון,והיו כמה דברים שאני ממש כועסת שהוא עשה. מבחינתי זה כבר לא רק להתנסות זה גם חוסר התאמה מסויים. הוא היה מאוד אנוכי ומתנשא בחלק האחרון של הקשר. משהו שממש לא איפיין את הקשר . הוא התייחס כמובן מאליו ובאנוכיות הזו כלפי ההורים שלו, אבל חשבתי שזה מטעם היחסים ביניהם. אני מרגישה כמו בת 40 -שאומרת -זה לא הבנאדם שהתחתנתי איתו (להבדיל אלפי הבדלות בהתחשב במצב). השאלה שלי,האם במידה ונחזור, אם נרצה מאוד -יש אפשרות בכלל שהוא ישנה את זה ? האם הוא יכול? ומה ימנע ממנו לא להיות כך בעתיד? האם זה שאני בכלל רוצה לשנות בו משהו לא אומר הכל? או שבני אדם נולדו שונים ואני צריכה להבין שלכל בן זוג שיהיה בחיי,יהיה משהו שאני ארצה לשנות במידה והוא ישפיע על הקשר? תודה.

בן אדם יכול להשתנות

אבל רק אם הוא רוצה להשתנות אף אחד לא יכול לשנות את האחר, לא משנה כמה ינסה זה נכון בשני הכיוונים, הוא לה והיא לו אם את חושבת שהוא השתנה על אמת, טוב אם את לא מאמינה, גם טוב ההחלטה בידיך

מזמינה אותך למעבדה ../images/Emo13.gif

במעבדה את זאת שתבדקי עם עצמך את שאלתך האם את השתנית בגלל שמשהו אחר לחץ עליך לשינוי? אם לא קבלת תשובה. אם כן האם השינוי החזיק מעמד לאורך זמן?

למעלה