האם בן יכול להרביע את אמו? כלומר זה לא משהו לא נורמלי אצל חתולים אלא קיים ורגיל?
כ כביש 22 New member 29/1/17 #1 האם בן יכול להרביע את אמו? כלומר זה לא משהו לא נורמלי אצל חתולים אלא קיים ורגיל?
dimitrygo Active member מנהל 29/1/17 #2 זה יכול לקרות אבל זה לא נורמלי ולא רגיל זו אחת הסיבות למה חתולות מגרשות את גוריהן כשהם מגיעים לגיל מתאים. בצפיפות שהחתולים חיים כיום בערים זה תמיד מצליח. וזו סיבה נוספת למה כדאי לסרס ולעקר חתולי רחוב.
זה יכול לקרות אבל זה לא נורמלי ולא רגיל זו אחת הסיבות למה חתולות מגרשות את גוריהן כשהם מגיעים לגיל מתאים. בצפיפות שהחתולים חיים כיום בערים זה תמיד מצליח. וזו סיבה נוספת למה כדאי לסרס ולעקר חתולי רחוב.
כ כביש 22 New member 29/1/17 #3 לא הבנתי את המשפט: "בצפיפות שהחתולים חיים כיום בערים זה תמיד מצליח." מה תמיד מצליח? ההרבעה של אמא ע"י בנה? כמו כן, האם תופעות הלוואי של צאצאים כאלו דומות לכאלו של בני אדם?
לא הבנתי את המשפט: "בצפיפות שהחתולים חיים כיום בערים זה תמיד מצליח." מה תמיד מצליח? ההרבעה של אמא ע"י בנה? כמו כן, האם תופעות הלוואי של צאצאים כאלו דומות לכאלו של בני אדם?
dimitrygo Active member מנהל 29/1/17 #4 סליחה, התכוונתי "לא תמיד מצליח", כלומר החתולות לא מצליחות לגרש את גוריהן מספיק רחוק.   לגבי תופעות לוואי - אני מיניח שכן, אם כי אני לא יודע אם יש מחקרים ספציפית לגבי חתולים.
סליחה, התכוונתי "לא תמיד מצליח", כלומר החתולות לא מצליחות לגרש את גוריהן מספיק רחוק.   לגבי תופעות לוואי - אני מיניח שכן, אם כי אני לא יודע אם יש מחקרים ספציפית לגבי חתולים.