האם בנומרולוגיה

L.S.D

New member
האם בנומרולוגיה

ניתן לחזות את העתיד? יש קורס ? או מקום שאת יכולה להמליץ עליו? אשמח לקבל פרטים.תודה עינת וכל טוב

עינת

New member
היי l.s.d :cool:

איזה שם בחרת לך... אמנם בנומרולוגיה יש אפשרות לצפות את העתיד אבל היא יותר נותנת כלים להערכות לעתיד ופחות עוסקת בעתידנות.כל נומרולוג לוקח את המקצועיות שלו לכיוון שנכון לו ובעיני עיסוק בעתידנות כסיפוק צורך של סקרנות פסול. ישנם קורסים ללימוד נומרולוגיה ואחד מהם אני מלמדת. על קורסים אחרים איני יודעת ולא בגלל שאינם קימים אלה כיוון שזה לא בדיוק מעניין אותי מי מלמד מה.היתה תקופה בה כן התעניינתי כיוון שרציתי להעמיק את הידע שלי אך תמיד יצאתי בידיים ריקות. יחד עם זאת מי שחדש בתחום יכול להיות מועשר מכל קורס. אור שפע ואהבה עינת

L.S.D

New member
קורס נומרולוגיה

עינת שוב שלום! אפשר לקבל פרטים על הקורס שאת מעבירה?

עינת

New member
קורס ה נומרולוגיה

שאני מעבירה הוא קורס נומרולוגיה בסיסית בן 12 שעורים בהם אנו למדים על כל מספר בפני עצמו,על האותיות וכל מה שצריך כדי לערוך מפה נומרולוגית. מנסיוני האישי קורס כזה מספיק ואחריו מי שיש לו את זה מתפתח ומצליח ומי שלא, רכש ידע אישי. ישנן קבוצות שרוצות בסיומו של הקורס להוסיף עוד שלושה שעורים כדי ללמוד את בסיס הטארות והקשרן לנומרולוגיה אך זה כבר לפי בחירתה של הקבוצה. בחודש ספטמבר יפתח קורס נוסף. אור שפע ואהבה עינת

למעלה