האם בנים מקנאים...

האם בנים מקנאים...

אם מישהי מדברתם עם חבר שלהם.. ( מישיהי כמו חברה בשבילו אבל עדיין אין הגדרה מעשית מה יש בניהם..)??

seeyou

New member
לא תמיד הגדרה קובעת../images/Emo8.gif

קובעת ההרגשה של המעורבים בקשר... אם הוא מקנא "בצדק" או לא-בכלל לא רלוונטי! זאת הרגשה פרטית... אם מישהי מדברתם עם חבר שלהם... -יש דיבורים ויש דיבורים באיזה זמנים מדובר באיזה מקום ... הרבה פרטים חשובים חסרים... יוסי

k e r e n m

New member
גברים מקנאים..

אך לא תמיד הם מודים בכך..
ולענייננו אם אני יוצאת אם מישהו והוא לא יקנא לי אפילו במעט אני אעלב, כי קצת קינאה מעידה לפעמים מבחינתי שאת חשובה לבן זוגך ואת לא "מובן מאליו" ולהיפך כמובן..ולא מדברת על קינאה חולנית או משהו כזה לכך אני לא אסכים בשום אופן.אבל מעט קינאה מוסיפה קצת פלפל לעיתים...

seeyou

New member
הם לא מודים בכך!../images/Emo45.gif

יודעת למה? בגלל שבדרך כלל מודים רק על אשמה-טעות....דברים שלילים! אנחנו ,הגברים, לא רואים בזה תכונהשלנו כשלילית. גם בטבע יש תופעה של קנא-שייכות של הזכר על הנקבה....גם ללא אהבה או סטטוס חברתי מוגדר... אני מניח שגם בני אדם-זכרים רכשו את הגישה הזאת דרך ה-DNA ! "אבל מעט קינאה מוסיפה קצת פלפל לעיתים... " הרופא אסר עלי "פלפל"...הוא טוען שזה מעלה לי את הלחץ הדם! הזוגיות,בכול צורה דומה ל"סכר" כלפי הפיתוי שמסביב. "סדק" קטן עם הזמן יכול לגרום לקריסה של הסכר. למשפחת "הסדקים" מצטרפים: סטירה קטנה-קללה-מילה לא במקום-עלבון-משחקי יוקרה....בצחוק....

למעלה