האם בנים נפגעים יותר מדחייה ?

האם בנים נפגעים יותר מדחייה ?

ככל שאני נתקלת בזה יותר , ככה אני שמה לב שלרוב בנים נפגעים יותר מדחייה ... אשליה או מציאות ? The One and Only- ME

flowers girl

New member
אני חושבת שדווקא להפך..

כי בנות הרבה יותר רגישות וכ'ו.. אבל יכול להיות שאני טועה. לפי דעתי בנים הרבה יותר מפחדים מדחייה

מסכים!

ד.א. זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום... אני מקווה שלא יפריע לכם שהתגנבתי!

flowers girl

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

בן כמה אתה
מאיפה אתה
בעע בעעע ספר קצת על עצמך

אני...

בן 18 מירושלים. לומד בטכניון (חיפה), אוהב לבלות, להינות וקצת לבלבל את השכל... תיאור חיצוני ותמונות רק על פי בקשת הקהל!

Lanni

New member
גם אני עתודאי לזה ../images/Emo6.gif בחינה מחר..

'סעמק..

בשלולית

New member
בדיוק באתי לכתוב שיחה על משהו בנושא

אתמול נפגשתי עם ידיד של חברה שלי - שידוך כזה... והוא היה ממש זוועה והרגע דיברתי איתו והוא אמר שהוא מאוכזב.... למה? כי הוא רצה להיות איתי ולא עם **** (חברה שלי) . מה שקרה זה שכשראיתי אותו ממש לא רציתי להיות איתו לבד אז הלכנו לחברה שלי והוא חשב רק להגיד לה שלום ובסוף היא נשארה עד שהוא הלך.... קיצור אמרתי לו שהוא לא הטעם שלי וזה... והוא ממש נעלב... כאילו אמרתי לו שהוא בן אדם חמוד ואחלה אבל לא הטעם שלי ואני מצטערת שזה לא זרם כמו שרצינו... והוא פשוט התנתק.. כאילו... למה הוא לוקח את זה כזה קשה? אנחנו בקושי הכרנו... קקי

בשלולית

New member
למה?? זה לא חמוד על המראה... זה

חמוד באמת!! הוא היה ממממש מממש חמוד!!! דיברנו כל יום איזה 3 פעמים ביום בטלפון וממש אהבתי אותו... (לא אהבתי אהבתייי... חחחחח הוא חמוד קיצור!!!!!)

TheWhiteTigris

New member
צ'מעי...

חמוד אומרים לכלב. "אוי, איזה כלב חמווווווד!" או לדובון בובה. גבר, ברגע שאת אומרת לו את זה, לא יעזור. הוא הבין שסופית נסגרו הסיכויים שלו להשיג אותך. בגלל זה האכזבה.

בשלולית

New member
אני יודעת שחמוד אומרים על כלב... חח

אבל התכוונתי לאישיות שלו היה לי כזה סבבה לדבר איתו והוא היה כזה מתוק (- מתוק גם אומרים על כלב? ) ובסך הכל אמרתי לו שהוא לא הטעם שלי.... למה להיעלב?? הוא ימצא עוד פול בנות מה הוא צריך אותי? חחח זה לא שהוא הספיק להתאהב בי!! הוא סתם היה ידיד טלפוני כזה.... היה לנו ממש נחמד ביחד... אבל הוא לא מוצא חן בעינייייייייי

בשלולית

New member
אוף עד שנהיה קצת מעניין בפורומינו

הקטנטן... אני הולכת לנום לי את שנת היופי שלי.... קמה עוד 6 שעות.... קקי......

TheWhiteTigris

New member
מתוק

זאת מחמאה, סבבה. אבל חמוד?! גם דובון חמוד! גם כלבלב חמוד! אף אחד לא אוהב שמשווים אותו לצעצוע או לחיה...

cold fire1

New member
אתה צודק.!

בנים פשוט לא אוהבים שאומים להם חמוד.. לא משנה על מה.. חמוד זה משו שאומרים לאיזה גור כלבים או חתולים.. תגידי אני נראלך כמו גור? אני גבראחושרמוטה\כריש..<זו הכוונה...> בקיצר.. לא אוהבים שאומרים חמוד..

למעלה