אתמול נפגשתי עם ידיד של חברה שלי - שידוך כזה... והוא היה ממש זוועה והרגע דיברתי איתו והוא אמר שהוא מאוכזב.... למה? כי הוא רצה להיות איתי ולא עם **** (חברה שלי) . מה שקרה זה שכשראיתי אותו ממש לא רציתי להיות איתו לבד אז הלכנו לחברה שלי והוא חשב רק להגיד לה שלום ובסוף היא נשארה עד שהוא הלך.... קיצור אמרתי לו שהוא לא הטעם שלי וזה... והוא ממש נעלב... כאילו אמרתי לו שהוא בן אדם חמוד ואחלה אבל לא הטעם שלי ואני מצטערת שזה לא זרם כמו שרצינו... והוא פשוט התנתק.. כאילו... למה הוא לוקח את זה כזה קשה? אנחנו בקושי הכרנו... קקי
חמוד אומרים לכלב. "אוי, איזה כלב חמווווווד!" או לדובון בובה. גבר, ברגע שאת אומרת לו את זה, לא יעזור. הוא הבין שסופית נסגרו הסיכויים שלו להשיג אותך. בגלל זה האכזבה.
אבל התכוונתי לאישיות שלו היה לי כזה סבבה לדבר איתו והוא היה כזה מתוק (- מתוק גם אומרים על כלב? ) ובסך הכל אמרתי לו שהוא לא הטעם שלי.... למה להיעלב?? הוא ימצא עוד פול בנות מה הוא צריך אותי? חחח זה לא שהוא הספיק להתאהב בי!! הוא סתם היה ידיד טלפוני כזה.... היה לנו ממש נחמד ביחד... אבל הוא לא מוצא חן בעינייייייייי
בנים פשוט לא אוהבים שאומים להם חמוד.. לא משנה על מה.. חמוד זה משו שאומרים לאיזה גור כלבים או חתולים.. תגידי אני נראלך כמו גור? אני גבראחושרמוטה\כריש..<זו הכוונה...> בקיצר.. לא אוהבים שאומרים חמוד..